Uitvaart Son en Breugel

Voor een sfeervolle uitvaart in Son en Breugel kunt u bij ons terecht.

Begraven of cremeren in Son en Breugel

Een lastige keuze soms: begraven of cremeren, het is heel persoonlijk. Veelal is deze keuze bij leven al bepaald. Mocht dat niet het geval zijn, dan denken we met u mee en geven we advies. De keuze is afhankelijk van uw wensen; wilt u een graf bezoeken, of hecht u er waarde aan de as van uw dierbare bij u te hebben? Wilt u de as uitstrooien over een gebied dat voor uw dierbare zo belangrijk was? Of vindt u een graf op een natuurbegraafplaats mooi? Dit zijn heel persoonlijke keuzes waarbij we u met onze kennis en ervaring graag helpen om deze goed te kunnen maken.

Begrafenis

Op de meeste begraafplaatsen heeft u de keuze uit een enkel graf, of een dubbel graf waarin twee mensen begraven kunnen worden. Op begraafplaats Wolfswinkel in Son en Breugel is er ook een mogelijkheid om een graf voor vier personen te laten maken. Over begraven is veel te vertellen. Wij informeren u graag en zijn op de hoogte van alle huidige regels omtrent bijvoorbeeld grafrechten. 

Crematie

Als er gekozen wordt voor cremeren bent u niet verplicht om de afscheidsceremonie in het crematorium te houden. Er zijn veel locaties waar we een afscheid of uitvaart in Son en Breugel op een zeer sfeervolle en intieme manier kunnen verzorgen, denk bijvoorbeeld aan La Sonnerie of de Zwaan, in een tuin of een andere passende locatie. Wanneer u de ceremonie ergens anders dan in het crematorium wilt houden wordt er gekozen voor een zogenaamde technische crematie. Dan wordt uw dierbare gecremeerd in het crematorium maar het afscheid zelf is op de locatie van de ceremonie. Wij kunnen u alles uitleggen en hebben veel ideeen om een afscheid onvergetelijk te laten worden. Afhankelijk van de regels kunnen er, indien gewenst, een klein aantal nabestaanden mee naar de ovenruimte van het crematorium. 

WIJ ZIJN ER OOK VOOR MENSEN MET EEN UITVAARTVERZEKERING!  U HOEFT UW VERZEKERAAR NIET TE BELLEN, U HEEFT EEN VRIJE KEUZE!