Uitvaart Eindhoven

Als iemand overleden is moet er veel georganiseerd worden. Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kennen alle locaties en partijen die een rol kunnen spelen bij een uitvaart in Eindhoven. Wij hebben geen belang bij de keuzes die u maakt, uw wensen zijn onze leidraad. U ontvangt zo snel mogelijk een begroting zodat u altijd op de hoogte bent van de kosten. Bij Hommage Uitvaarten komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

Begraven of cremeren in Eindhoven

Er moet een keuze gemaakt worden of uw dierbare begraven of gecremeerd wordt. Veelal is deze keuze bij leven al bepaald. Is dat niet het geval? Dan denken we met u mee en geven we advies. De keuze is afhankelijk van uw wensen; wilt u een graf bezoeken, of hecht u er waarde aan de as van uw dierbare bij u te hebben?

Begrafenis

Elke begraafplaats in Eindhoven heeft een eigen karakter. In de meeste gevallen heeft u de keuze uit een enkel graf, of een dubbel graf waarin twee mensen begraven kunnen worden. Over begraven is veel te vertellen. Wij informeren u graag en zijn op de hoogte van alle huidige regels omtrent bijvoorbeeld grafrechten.

Crematie

Als er gekozen wordt voor cremeren bent u niet verplicht om de afscheidsceremonie in het crematorium te houden. Er zijn veel locaties waar we een afscheid of uitvaart in Eindhoven op een zeer sfeervolle en intieme manier kunt verzorgen. Wanneer u de ceremonie elders wilt houden wordt er gekozen voor een zogenaamde technische crematie. Dan wordt uw dierbare gecremeerd in het crematorium maar het afscheid zelf is op de locatie van de ceremonie.

Afhankelijk van de regels kunnen er, indien gewenst, een klein aantal nabestaanden mee naar de ovenruimte van het crematorium.