Een slechte diagnose, wat nu?

U hebt een slechte diagnose gekregen: wat nu?

Begeleiding naar het einde van het leven

Soms hoort iemand door een slechte diagnose dat hij nog maar een korte levensverwachting heeft. Ook in deze verdrietige situatie is Hommage er voor u.

Misschien voelt u zich kwetsbaar, bent u bang en maakt u zich zorgen over het naderende afscheid. In uw situatie hebt u wellicht veel vragen. Heel graag help ik u en uw naasten om hier op een veilige manier over te praten. Het bespreken van taboes kan u veel verlichting en rust geven. We bespreken dit op een kalme en behapbare manier.

Samen organiseren we het afscheid

Het bespreken en vastleggen van wensen voor uw uitvaart geeft rust. Het scheelt veel vragen en zorgen. Samen leggen we uw wensen voor de uitvaart of condoleances vast. Zo krijgt u de uitvaart zoals u dat zelf wenst.

Tijdens mijn bezoek aan u bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart. Dit is geheel vrijblijvend. U krijgt ruim de gelegenheid voor het stellen van al uw vragen en het kenbaar maken van al uw wensen. Ik zal u zo goed mogelijk informeren en al het advies geven dat u nodig hebt. Het is mijn streven om uw afscheid persoonlijk en passend te maken. Persoonlijke rituelen, bijzondere locaties of traditionele gewoonten. Ik luister rustig naar uw wensen en we bespreken alles stap voor stap.