Een slechte diagnose, wat nu?

BEGELEIDING NAAR HET EINDE VAN HET LEVEN

Soms hoort iemand door een slechte diagnose dat hij nog maar een korte levensverwachting heeft.  Ook in deze verdrietige situatie is Hommage er voor u.

Misschien voelt u zich kwetsbaar, bent u bang en maakt u zich zorgen over het naderende afscheid van dit leven. In uw situatie heeft u wellicht veel vragen. Ik help u graag met het vinden van antwoorden. Ik heb veel ervaring in de begeleiding van mensen in een terminale situatie die palliatieve zorg krijgen. Heel graag help ik u en uw naasten om op een veilige manier over onderwerpen te praten die te maken hebben met uw situatie. Het bespreken van uw taboes kan u veel verlichting en rust geven, dit doe ik op een kalme en behapbare manier.

WE ORGANISEREN SAMEN UW AFSCHEID

Het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen geeft rust en het neemt uw nabestaanden veel vragen en zorgen uit handen. U weet tenslotte precies hoe u uw afscheid vorm wilt geven. Samen leggen we uw wensen vast. Zo houdt u de regie tot het laatste moment, en krijgt u het afscheid zoals u dat zelf wenst.

Tijdens mijn bezoek aan u bespreken we alle mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend. U krijgt ruim de gelegenheid voor het stellen van al uw vragen en het kenbaar maken van al uw wensen. Ik zal u zo goed mogelijk informeren, adviseren en inspireren. Het is mijn streven om uw afscheid persoonlijk en passend te maken. Ik bied daarom veel ruimte aan alles wat voor u van waarde is. Persoonlijke rituelen, bijzondere locaties, gewoonten of belangrijke tradities van u en uw dierbaren, ik denk met u mee. Met mijn creatieve brein, ervaring en empathisch vermogen kan ik u goed ondersteunen in deze intense periode. Dit doe ik rustig, stap voor stap en door goed naar u te luisteren.