28 reacties geplaatst voor Willeke van de Bosch – van der Meer

 1. Mariandl van der Waal schreef:

  Beste Harrie en Familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare Willeke.

  Helaas weet ik wat jullie nu meemaken en ik wens jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  Mariandl van der Waal

 2. Pascalle van Eijk van Hirtum schreef:

  Lieve Willeke,

  Wat oneerlijk dat jij zo jong het aardse leven moest gaan verlaten door deze oneerlijke rotziekte.

  Veel contact hadden wij niet met elkaar en ik herinner mij jou alleen van heel vroeger als de super lieve moeder van Marc.

  Lieve Willeke rust zacht
  Hoop dat je nu samen bent met je ouders en ons oma Toosje en ons pap jou neef Jan Willem.

  Heel erg veel sterkte gewenst voor de aankomende zware tijd

  Gecondoleerd
  Marc, Charlotte en kinderen
  Partner van Willeke
  Ans van de Meer

 3. Fam. Weekers / Weert schreef:

  Lieve Marc , Charlotte , Felipe en Goa
  Hoe verdrietig dat jullie afscheid hebben moeten nemen van jullie
  levenslustige , hartelijke en optimistische moeder en oma
  We horen alleen maar mooie verhalen, haar warmte en spontaniteit en onvoorwaardelijke liefde , een mensen-mens ook
  Wat zullen jullie haar enorm gaan missen !
  Heel veel sterkte en kracht voor iedereen

  Ria&Frank Weekers / Weert

 4. Hans Postma schreef:

  Lieve Nicht Willeke, rust zacht en heel veel sterkte voor je man, zoon en vrouw, je zus Ans en alle kleinkinderen.
  Goede reis.

 5. Linda Van de Kerkhoff schreef:

  Vreselijk om te lezen dat mijn oud klasgenote ,mulo jan heijnslaan,eindhoven is overleden.
  Een prachtige vrouw.
  Sterkte voor de nabestaanden

 6. Margje Nuiver & Osman Khan schreef:

  Lieve Willeke,

  Osman en ik zagen jou voor het eerst op een foto in de hal van het huis van Marc en Charlotte. “Wat een knappe vrouw zeiden wij,”en vroegen wie jij was.
  “Dat is mijn oma”, zei Goa trots. De moeder van Marc vertelde Charlotte.

  Op een middag lagen wij aan het zwembad in de tuin van Marc en Charlotte en kwam jij aangelopen. Jij begroette ons hartelijk en begon meteen tegen ons uitgebreid te praten. Zonder onderbreking zeker een half uur aan een stuk, je moet over een creatieve geest beschikken om zoveel te kunnen vertellen. Als koosnaampje noemde ik jou babbeltje.

  Daarna zagen wij jou in jouw appartement. Wij kwamen Poppie ophalen, je kon niet meer voor hem zorgen. De pijn van reuma speelde je parten.
  Uitgebreid vertelde jij hoe hem verzorgde en met hem speelde, dit deed jij zeer zorgvuldig.

  Je had een prachtige bos bloemen gekregen van Marc vertelde je met een warme glimlach. Aan heel jouw houding konden wij zien dat Marc als zoon jou grote liefde was. Daar kon geen enkele man aan tippen.

  Willeke, wij hebben jou leren kennen als een integer mens. Je was helemaal jezelf en recht door zee. Geen saaie diender in ieder geval.
  Het leven heeft jou ook in bepaalde opzichten niet gespaard en voor deze tijd ben je relatief jong overleden.
  Maar mocht er iets bestaan na dit leven, dan mag jij zeker vooraan op een troon zitten.

  Wij wensen de directe nabestaanden en anderen die van Willeke hielden veel sterkte met dit grote verlies.

  Margje Nuiver & Osman Khan
  Jan Smitzlaan 3A, 5611 LD Eindhoven

 7. Frans Dekkers schreef:

  Beste familie,

  Het overlijden van Willeke is zo onvoorstelbaar. Het kwam hard binnen toen ik haar rouwadvertentie zag, zo onverwacht ook. Met oud op nieuw stuurde ik haar een berichtje: ”Laten we er met z’n allen een mooi jaar van maken!” Willeke antwoordde: ”Nou Frans in dit nieuwe jaar gaan we met volle moed jouw raad opvolgen’.” Dat dit mooie voornemen al na drie maanden voorgoed zou eindigen is nauwelijks te bevatten. Mijn vroegste herinnering aan Willeke dateert uit de jaren zestig, toen we elkaar wel eens troffen in het Eindhovense uitgaansleven: de tijd dat Jan er DJ was. Dat was een oppervlakkig, maar ook plezierig (zwaai)contact. Daarna verloren we elkaar heel lang uit het oog. Begin deze eeuw nam ik contact met haar op voor een boek over het Eindhovense uitgaansleven waaraan ik werkte. Ik klopte bij haar aan om informatie over haar en Jan Reys, waarover zij welhaast eindeloos, maar vooral ook enthousiast en hartstochtelijk kon vertellen Nadat het boek in 2010 uitkwam spraken we elkaar wat vaker. Het zijn deze gesprekken geweest, zeker die van de laatste jaren in haar prachtige appartement, dat ons contact in een vriendschap deed veranderen. Ik bewonderde haar kracht die ze, ondanks haar broze gezondheid en de fysieke pijn, toch wist op te brengen, zoals met korte wandelingen in de tuin. Haar grenzeloze optimisme was al even krachtig en als trotse moeder en oma raakte zij niet uitverteld over Marc en haar kleinkinderen.

  Voor hen en haar man heel veel sterkte.

  Rust zacht lieve Willeke.

  Frans Dekkers

 8. Frans Dekkers schreef:

  Beste familie,

  Het overlijden van Willeke is zo onvoorstelbaar. Het kwam hard binnen toen ik haar rouwadvertentie zag, zo onverwacht ook. Met oud op nieuw stuurde ik haar een berichtje: ”Laten we er met z’n allen een mooi jaar van maken!” Willeke antwoordde: ”Nou Frans in dit nieuwe jaar gaan we met volle moed jouw raad opvolgen’.” Dat dit mooie voornemen al na drie maanden voorgoed zou eindigen is nauwelijks te bevatten. Mijn vroegste herinnering aan Willeke dateert uit de jaren zestig, toen we elkaar wel eens troffen in het Eindhovense uitgaansleven: de tijd dat Jan er DJ was. Dat was een oppervlakkig, maar ook plezierig (zwaai)contact. Daarna verloren we elkaar heel lang uit het oog. Begin deze eeuw nam ik contact met haar op voor een boek over het Eindhovense uitgaansleven waaraan ik werkte. Ik klopte bij haar aan om informatie over haar en Jan Reys, waarover zij welhaast eindeloos, maar vooral ook enthousiast en hartstochtelijk kon vertellen Nadat het boek in 2010 uitkwam spraken we elkaar wat vaker. Het zijn deze gesprekken geweest, zeker die van de laatste jaren in haar prachtige appartement, dat ons contact in een vriendschap deed veranderen. Ik bewonderde haar kracht die ze, ondanks haar broze gezondheid en de fysieke pijn, toch wist op te brengen, zoals met korte wandelingen in de tuin. Haar grenzeloze optimisme was al even krachtig en als trotse moeder en oma raakte zij niet uitverteld over Marc en haar kleinkinderen. Voor hen en haar man en alle anderen die heel dicht bij haar stonden, heel veel sterkte.

  Rust zacht lieve Willeke.

  Frans Dekkers

 9. Sylvia en Anton Bimbergen schreef:

  Lieve Ans, Marc en familie. Heel veel sterkte en kracht toegewenst bij dit grote verlies. We denken aan jullie.

 10. Bregje Vermeer - van der Loo schreef:

  Lieve Marc, Charlotte, Goa, Flip, Harrie, Ans en dierbaren van Willeke,
  Wat een verdrietig verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte bij het dragen van dit verdrietige verlies. Zorg extra goed voor elkaar. X Breg

 11. Jan & Corry van Peer schreef:

  Condoleances voor het gezin van Marc bij het verlies van moeder Willeke.
  Wij wensen de familie heel veel sterkte en kracht om dit te kunnen dragen.

 12. Anouk schreef:

  Lieve Marc,Harry,Ans,Charlotte,Goa en Felipe Vandaag nemen we afscheid van jullie liefste moeder en fantastische oma. Ik heb veel warme herrineringen aan Willeke,ze zal ook altijd in mijn hart blijven.Haar enorm warme persoonlijkheid zal een groot gemis zijn. Lieve Willeke hoop dat je daarboven mee kan kijken naar je prachtige familie en dierbaren waar je zo terecht trots op bent!

 13. Dorothee Foole schreef:

  Soms kruist iemand je pad en je denkt dit kan geen toeval zijn. Dat gebeurde enkele jaren geleden toen ik Willeke ontmoette. Het klikte meteen tussen ons en we hielden contact. Niet overdreven maar zo af en toe en helaas door Corona gebeurde dit vooral via n welgemeend appje of telefoontje. Ik wist dat haar gezondheid broos was maar toen ze enkele weken geleden vertelde dat ze afscheid moest nemen van haar aardse bestaan was ik ontdaan en ik was boos. Waarom mocht juist zij, die optimistische vrouw met een lieve uitstraling en empathie naar zovelen, niet nog wat jaren onder ons zijn? Het deed en doet me pijn afscheid van je te moeten nemen. Dat doe ik dus ook niet. Je blijft altijd ergens diep in mij. Rust zacht lieve Willeke. Ik wens je familie en geliefden ook namens Hans veel sterkte.Dorothee Foole

 14. Walter Vermeulen schreef:

  Beste Harrie en familie,
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Willeke. Voor mij was Willeke een voorbeeld mens. Ze straalde goedheid en ook schoonheid. Haar opgewektheid en haar nederigheid sierden haar. En zo herinner ik mij haar. Zij was er ook voor mij toen ik het moeilijk had, zonder oordeel en steeds oprecht. Het kruis dat zij kreeg toebedeeld was veel te zwaar maar ze droeg het met zo veel overgave. Je kunt daar alleen maar diep respect voor hebben. Ik ben daarom dankbaar dat ik Willeke heb gekend.
  Groet

  Walter Vermeulen

 15. Cees Kazus schreef:

  Verdrietig dat Willeke is heen gegaan. Ik condoleer de familie met het verlies van deze lieve, sympathieke vrouw en wens allen veel sterkte met het afscheid nemen.
  Wij hadden mooie, vreugdevolle jaren hier in de Catharinastaete Breda. Altijd gezellig met Willeke op diverse feesten met stralende, gulle lach.Ik zie haar nog lopen in park Valkenberg met haar hondje. Vervlogen tijden helaas.
  Cees Kazus

 16. Mario Dorigo schreef:

  Willeke,
  Ik ben maar een paar keer voor Harrie bij je thuis geweest. Wat ik me vooral herinner was je hartelijkheid en gastvrijheid, en dat ondanks de pijn, die je had.
  Mario

 17. Ton & José Lemmens schreef:

  Lieve Wil,
  Het bericht van je overlijden heeft ons diep geraakt.
  Wat hebben we prachtige herinneringen aan jou, “oliebol” en je zus Ans, zoals de vakanties in Altea en het Zwart-wit feest bij Oranje Zwart.
  Wat zal het afscheid van jou zwaar zijn voor je geliefden.
  Wij wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies.
  De herinnering aan jou blijft ons bij als een zoete glimlach.

  Ton & José Lemmens

 18. Karin Struijs schreef:

  Wens Harrie en verdere familie veel sterkte met het verlies van Willeke.

 19. Martin Steijven schreef:

  Och Wil toch……ik las het bericht wat zelfs nu nog hard binnenkomt…… Er rest mij nu slechts je nog een goede reis te wensen, kijk terug op alle mooie momenten….en……rust goed uit want wij komen nog….!!
  Knuf…. Martin

  Mijn welgemeende condoleance aan Harrie, je “oppas “zusje Ans, Marc, echtgenote en kids,
  met het trieste overlijden van Wil. Ik wens jullie alle kracht om dit enorme verlies van Wil te kunnen dragen. Take Care….Martin

 20. Hein Tempelaars schreef:

  Familie,
  Dat is toch wel schrikken.
  Sterkte,
  Hein Tempelaars

 21. Charles en Henriëtte Trommelen schreef:

  Beste Harrie,
  Gecondoleerd met het verlies van Willeke. We hebben hele goede herinneringen aan haar, vooral haar gulle lach, warme persoonlijkheid en spontaniteit zullen wij niet gauw vergeten.
  Tijdens de teambuilding weekenden bij Heijmans was zij altijd het stralende middelpunt. De positieve energie straalde zij uit.
  Heel veel sterkte de komende tijd om dit grote verlies een plekje te geven.

  Charles en Henriëtte Trommelen

 22. Jo Teunis schreef:

  Hoe verdrietig ..met oprechte deelneming ..Jo Teunis , Crysantenstraat 5 , 5644kl Eindhoven .

 23. Anja Matheeuwsen schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van je vrouw, moeder , oma en zus.Het is lang geleden, maar ik ben haar niet vergeten als moeder van Marc.
  Sterkte voor de komende tijd .
  Anja Matheeuwsen.

 24. Pascal, Gigi, Youri & Alicia van Maanen - van de Bosch schreef:

  “Jij bent de Mooiste Ster”

  Ver boven de wolken
  Daar heel dicht bij de maan
  Zien wij jou als de mooiste ster
  Tussen duizend lichtjes staan.

  Wij wensen Harrie, Marc, Charlotte, Goa, Felipe en Ans heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote gemis.

  Liefs ♥️

 25. Amira Maria Moeskops schreef:

  Wie sehr wünschte ich Dich wieder hierher,
  aber allein schon dass Du uns fehlst,
  lässt uns mit Dir stets verbunden sein,
  jetzt und für immer:
  Es ist nie ganz vorbei.

  Das Schönste,
  was ein Du uns hinterlassen konntest
  ist ein Lächeln im Gesicht derjenigen,
  die an Dich denken.

  In stiller Trauer
  Amira & Tom Moeskops

 26. Hannah Evers schreef:

  Ook gaan mijn gedachten uit naar haar zoon Marc , zijn gezin Charlotte en kinderen Felipe en Goa
  Haar echtgenoot Harrie
  Haar zus Ans
  Wens jullie positieve kracht toe met dit grote verlies, jullie dierbaarste liefste Willeke ♥️

  Hannah

 27. Hannah Evers schreef:

  “ LENTE “

  LENTE , Jij was LENTE
  goedlachse Willeke
  Met al je kracht de
  zwaarste stormen
  doorstaan.
  Jij was LENTE, een
  voorbeeld van
  positieve energie .
  Met heel veel respect
  neem ik afscheid van
  Jou , lieve Willeke
  Maar draag je mee in
  in mijn hart ♥️
  Het is “ LENTE “

  Hannah Evers

 28. Jenny en Dick Wensing schreef:

  Met dierbare herinneringen moeten we afscheid nemen van een lieve, positieve en moedige vriendin.
  Haar vrolijke glimlach is een inspiratie voor ons allen.
  Condoleance voor iedereen die dicht bij haar stonden.
  Jenny en Dick Wensing

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.