35 reacties geplaatst voor Huub Peters

 1. Paul van Beckum schreef:

  Lieve familie,
  Wat een ongelooflijk verdrietig bericht. Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, (schoon)vader en opa. Huub was altijd een aardige man voor ons als kinderen op het ‘schoolplein’ en bij Hettie, Mirte, Joost en Linde thuis. In mijn herinnering blijft Huub voor mij altijd de fanatieke hardloper.
  Veel liefde en sterkte voor jullie in deze moeilijke tijd.

 2. wim kemps schreef:

  Hettie en kinderen,
  Met grote verbazing las ik gisteren het overlijdens bericht van Huub. Zelf heb ik ook het verlies van mijn partner moeten ervaren. Huub en ik heb veel tijd met elkaar doorgebracht toen het vormingswerk net gefuseerd was tot de tijd dat het opging in het toen nieuwe ROC Eindhoven. De laatste 15 jaar hebben Huub en ik elkaar wat uit het oog verloren maar ik behoud warme gevoelens van onze samenwerking! Hij was eerlijk, betrokken en sportief en gericht op het belang van de organisatie en vermeed politiek spelletjes. Kortom een in mijn ogen zeer gerespecteerde man. Hoe Huub het levenseinde onder ogen heeft moeten zien is mij niet bekend maar ik hoop dat hij ruimte heeft gehad om daarin zijn wens kenbaar te maken.
  Veel sterkte met het leven zonder Huub en koester de mooie herinneringen.
  Wim Kemps

 3. Els Thijssen schreef:

  Beste Hetty en familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van Huub. Veel te vroeg moeten jullie afscheid van hem nemen. Heel verdrietig.
  Wij ontmoetten Huub op de verjaardagen van gemeenschappelijke vrienden en herinneren ons hem als een vriendelijke, spontane, leuke man. Een man met wie we heel gemakkelijk leuk contact hadden.
  Hopelijk vinden jullie troost in de mooie herinneringen aan Huub.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte.
  Els&Huub

 4. Arno Saasen schreef:

  Dank Huub,
  – voor al die mooie ontmoetingen met je brede glimlach
  – voor de fijne gesprekken die we mochten voeren
  – voor de leerzame lessen
  – voor de kansen die je mij persoonlijk geboden hebt
  – voor je support voor ons bedrijf
  – voor je warme betrokkenheid
  – voor …. voor wat je was en waarvoor je stond

  Beste familie,

  Jullie verliezen een partner, vader, opa. Dat is ontzettend moeilijk en zwaar. Zoals ik Huub kende: een rots in de branding. Heel veel sterkte.

  Arno Saasen

 5. Martijn en Liesbeth Sturkenboom schreef:

  Mijnheer Peters is sinds jaren één van onze vaste klanten in onze fotografiewinkel Cameranu, voorheen City Foto. Hij was altijd vriendelijk naar ons personeel toe met zijn kenmerkende glimlach en vertelde graag over fotografie en de onderwerpen die hij vastlegde. Wij zullen zijn bezoeken aan onze winkel zeer missen en wensen u, ook namens ons personeel, veel sterkte toe met alle verdriet van het afscheid. Hopelijk zijn de mooie herinneringen en zijn vele foto’s hierbij voor u een steun.

 6. Kim de Groot schreef:

  Huub en ik hebben elkaar leren kennen op het Summa collega en later hebben we contact gehouden. Onze laatste afspraak heeft Huub helaas af moet zeggen wegens een bezoek aan het ziekenhuis en het is niet meer gelukt om elkaar te ontmoeten. In zijn laatste mail schreef hij dat het heel erg slecht met hem ging en daarmee wist ik voldoende. Hij is namelijk al die tijd positief gebleven en kon altijd een lichtpuntje zien in elke situatie. We hebben een tastbare herinnering aan Huub. De portretten die hij heeft gemaakt van onze kinderen 12 jaar geleden hangen ook in onze nieuwe woning op een mooie plek. Hetty, kinderen en kleinkinderen; heel veel sterkte met dit verlies.
  Kim & René de Groot

 7. Marja Pijnenburg schreef:

  Beste familie van Huub,

  Ik kende de mooie warme stem van Huub voordat ik hem ooit persoonlijk ontmoet had. Wij hadden een paar keer telefonisch contact gehad als collega‘s bij ROC Eindhoven, later Summa College.
  Op één van de Nieuwjaarsbijeenkomsten in het Muziekcentrum Eindhoven stond ik aan de bar om een drankje te bestellen. De man naast mij was eerder aan de beurt voor zijn drankje. Ik draaide me verrast om en zag toen voor het eerst de man met de mooie stem.
  Ik herinner me Huub als een warme, attente collega.
  Wens jullie en in het bijzonder zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

 8. Hans en Yvonne van Oeffel (Helmond) schreef:

  Beste Hettie en familie,
  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Hans (oud-collega van ‘t Anker)
  en Yvonne van Oeffel

 9. Jan Den otter schreef:

  Sterkte met dit grote verlies
  Jan en mirjan den otter

 10. Petra van den Bogaard schreef:

  Beste familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, ( schoon) vader en opa Huub.
  Heel veel sterkte gewenst.

  Namens familie van de Ven – Peters Handel

 11. Ed en Rudy schreef:

  Beste Hettie en familie,

  Heel veel sterkte in de komende tijd met het grote verlies van Huub.
  Laat de mooie herinneringen aan hem hierbij helpen.

  Ed en Rudy

 12. Peter van Lieshout schreef:

  Beste Mirte, Renee, Pascale, Hettie en Familie,
  Wat een vreselijk trieste dag voor jullie allemaal.
  Ik heb Huub leren kennen als een altijd opgewekte, vrolijke en toegewijde vader, (familie) man en opa die jullie altijd heeft gesteund ook in moeilijk tijden.
  Een prachtmens en voorbeeld voor ons allemaal.
  Helaas is hij getroffen door deze vreselijke ziekte…
  Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe op deze moeilijke dag en de komende tijd zonder hem. We zullen hem allemaal missen.

 13. Angela en Martein v.d.Eijnde-Nooijen schreef:

  Beste Hettie en kinderen,
  Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte voor nu en de tijd die komt.
  Ik herinner me Huub als een goedlachse man die regelmatig ons mam (tante Dientje) bezocht als hij in (de buurt) van Gemert was, altijd begaan met anderen.
  Angela en Martein v d. Eijnde-Nooijen

 14. Joris Ingrid Bo en Evi Baselmans schreef:

  Beste Familie
  Heel veel sterkte samen.
  Hopelijk dat de mooie herinneringen de pijn wat doen verzachten.
  Heb steun aan elkaar!
  Liefs Fam Baselmans ( Bergeijk)

 15. Pastor Paul Rens schreef:

  Beste Hettie en beste kinderen en familie,

  Wat we al lang wisten is gebeurd. We hebben Huub los moeten laten. Jullie herinneren je ongetwijfeld dat al enige tijd geleden wij Huub hebben bezocht, Adri Bosch en ik. We kregen toen al te horen over de zorgen die jullie hadden gekregen over de toekomst van Huub. En dat doet zeer. Toen, bij dat bezoek, was ook Ruud Hoefakkers aanwezig. Gisteren hebben we elkaar gesproken en natuurlijk delen we het verdriet van jullie met elkaar.
  Dankbaar zijn we voor de vele mooie herinneringen uit de Don Bosco jaren die onze onderlinge band zullen versterken.
  Wij condoleren jullie in het besef dat we met elkaar verbonden blijven en daarbij heel veel sterkte toegewenst en hopen elkaar nog eens te ontmoeten in de toekomst.

  Paul Rens, pr

 16. Tiny Nooijen-v.d. Velden schreef:

  Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

 17. Sjef & Hannie schreef:

  Hettie – Mirte – Linde – Joost – en familie. Veel sterkte en liefde gewenst!

  Hannie en ik leerden Huub en Hettie kennen na de aankoop van onze woningen in 2003. Er ontstond al snel een band vanwege onze gezamenlijke sport interesse, het fietsen. Vanaf die tijd werd het contact steeds hechter en gingen we wekelijks met elkaar fietsen. Op de weg en door de bossen maakten we vele ritten waarbij tijdens de koffie vaak familie perikelen, actualiteit en hobbies ter sprake kwamen. Hierdoor werden we echte vrienden die daarnaast vaak samen kwamen voor een bakje koffie overdag of een avondje rikken. Huub praatte vaak uitgebreid over zijn passie, het fotograferen en het schrijven aan de onderwerpen voor de website. Helaas werd hij ingehaald door de tijd. Gelukkig heeft hij zijn boek op tijd wereldkundig kunnen maken. Huub was niet alleen mijn beste fietsmaat, hij was tevens een fijne gesprekspartner en vriend. Huub blijft als goede herinnering in ons leven.

  Hannie & Sjef

 18. Edwin en Linda Heinsdijk schreef:

  Lieve familie Peters,
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht met het overlijden van Huub.
  Vandaag branden we een kaarsje voor jullie om zo wat licht en liefde te sturen in deze moeilijke tijd.
  Wij herinneren Huub als een mooie, goedlachse man waar je fijn mee kon kletsen tijdens de feestjes bij Joost en Yvonne. We zijn in gedachten bij jullie.
  Liefs,
  Edwin en Linda Heinsdijk

 19. Frank Verkamman schreef:

  Beste Hettie, kinderen en kleinkinderen,
  Gecondoleerd met het verlies en veel sterkte de komende tijd.
  Huub en ik hadden een ‘klik’; niet alleen vanwege onze gezamenlijke hobby, fotograferen, maar ook voor zaken daarbuiten. Het mooiste daarin vond ik altijd zijn gedrevenheid en zijn kracht, want hij deed nooit iets half, maar met volle overgave. Het zijn mooie herinneringen en ik hoop dat die jullie ook zullen helpen met de verwerking van jullie verlies.
  Nogmaals: sterkte!
  Frank

 20. Hetty schreef:

  Beste Hettie & kinderen,

  Gecondoleerd met het verlies van Huub, jullie vader en opa. Huub kwam ik in het verleden regelmatig tegen met wandelen op ons geliefde “Riel”. We kletsen samen wat af. Altijd was Huub enthousiast aan het vertellen over zijn Hettie, kinderen en kleinkinderen en de gezamenlijke vakanties. Ook over koken kon hij zo vertellen, zijn boek en heel gewoon over het leven. Het was dan ook fantastisch dat ik eens bij jullie kon eten met “Putten aan de kook”. Vol passie was hij dan in de keuken bezig. Uiteraard was het eten voortreffelijk. Zijn stralende glimlach en ontmoetingen in het leven blijven in mijn gedachten.
  Voor jullie allen heel veel sterkte.
  Warme groet,
  Hetty.

 21. Danielle van Kimmenade schreef:

  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  Ik heb enorm veel respect voor de wijze waarop Huub met zijn ziekte is omgegaan. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking bij ROC Eindhoven en daarna op onze jaarlijkse etentjes met de eetclub waar Huub altijd zo passievol kon vertellen. We gaan hem missen! Heel veel sterkte gewenst, in gedachten bij jullie.

 22. Rien den Otter schreef:

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.

 23. Hank den Otter en Marie-Paul Verhoeven schreef:

  Gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd

 24. Jean Paul en Marian v Gerwen schreef:

  Lieve Hettie, kinderen en kleinkinderen,

  Allereerst gecondoleerd met het verlies van Huub.
  Jean Paul en Huub zijn elkaar zo’n 35 jaar geleden tegengekomen, en al die tijd hebben ze samen de liefde voor Volvo’s gedeeld. Een enkele keer hebben we ook samen bij elkaar gegeten en hebben zo contact gehouden. Het was dan ook een hele schok toen Huub vertelde dat hij ernstig ziek was. In Huub zullen zijn (klein-) kinderen een leuke vader en opa missen!
  In gedachten zijn wij donderdag bij jullie.
  Heel veel sterkte in de komende tijd.

  Jean Paul en Marian v Gerwen.

 25. Anke van Weert schreef:

  Lieve Hetty & kinderen,

  Ik heb 4 jaar met veel plezier en enthousiasme met jullie Huub en (o)pa samengewerkt. Ik weet nog heel precies onze eerste ontmoeting. Ik ontmoette hem voor ons kantoor toen hij bezig was ons monumentaal kantoorpand in Helmond te fotograferen. Hij vroeg of we aan de kant wilde gaan voor zijn foto. We raakten aan de praat. Niet wetende dat uit dit gesprekje 4 ontzettende mooie projecten kwamen rollen `We Are Neighbours`. Ik ben dankbaar voor deze fijne samenwerking en vriendschap die is ontstaan. Want wat heb ik veel van hem geleerd. Huub inspireerde me en kon als geen ander de rust bewaken. Ondertussen zag hij alles en heeft hij alles op een hele mooie manier weten vast te leggen. Huub was een mooi mens, met een groot hart en ontzettend veel humor. Ik zal hem nooit vergeten.

  Lieve Hetty en kinderen. Ik wil je ontzettend veel kracht en liefde toewensen in deze moeilijke tijd. Laat de mooie herinneringen de leegte van jullie hart vullen.
  Donderdag ben ik in gedachten bij jullie en Huub.

  Liefs en knuffel,
  Anke van Weert

 26. Wim Teklenburg schreef:

  Hettie en kinderen
  Het verdient respect zoals Huub ons van de ROC eetclub (en anderen) op de hoogte heeft gehouden van de ontwikkelingen met zijn gezondheid. Zijn altijd opgeruimde karakter heeft hij daarbij tot het laatst behouden.
  Voor jullie een mooie troost dat hij in liefde afscheid van zijn dierbaren heeft kunnen nemen.
  Hij is zijn eigen weg gegaan en heeft een mooi spoor achtergelaten waar je je aan op kunt trekken.
  Veel sterkte bij het afscheid aanstaande donderdag.
  Laat het gedicht van Kahlil Gibran over vreugde en verdriet, jullie hierbij tot troost zijn
  “Als je blij bent kijk dan diep in je hart
  en je zult zien dat alleen dat wat je verdriet gegeven heeft, ook vreugde brengt.
  Als je verdrietig bent, blik dan opnieuw in je hart
  en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk.”
  Sterkte ook de komende tijd.
  Wim Teklenburg

 27. Marlies Kuipers schreef:

  Voor Hetty en Familie
  Ik heb Huub leren kennen in het Roc te Eindhoven.
  Hij hielp me bij moeilijke situaties zoals dreigend ontslag. Hij was altijd eerlijk.
  Huib hield lang stand bij zijn kankerproces.
  Uiteindelijk is hij heengegaan.
  Gecondoleerd met dit verlies.
  Marlies Kuipers

 28. Joan en Annelies schreef:

  Gecondoleerd en veel sterkte voor jullie allemaal

 29. Adri Bosch schreef:

  Lieve Hettie en kinderen,

  Huub zat een leven lang in mijn geheugen. Hij was een van huis uit Rooms jongetje dat nieuwe wegen door het leven zocht. Als kapelaan in de Eindhovense Don Bosco parochie deed ik dat ook, hoewel iets trager dan hij. Nog niet zo lang geleden kwamen we elkaar na jaren weer tegen. Daarna gingen we corresponderen over ons gezamenlijk verleden. Lees maar. Het staat op zijn mail. Het mag gezien worden. Wie wij waren en wat wij wilden worden. Lieve Huub noemde ik hem. En dat was nog het meest wie hij voor mij was.

  Adri Bosch

 30. Marjorieke en Christian Raijmakers - Nooijen schreef:

  Beste Hettie en kinderen,
  Gecondoleerd met het verlies van Huub. Veel mooie herinneringen aan onze vroegere vakanties met de Tante Jans en Ome Sjef, onze neven en nichten in Mook. Ook kwam hij soms spontaan bij ons thuis aangefietst wat altijd gezellig was.
  Zoals wij op z’n Gimmerts zeggen “ne skonne mens”.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd en in gedachten zijn wij donderdag bij jullie.
  Christian en Marjorieke Raijmakers- Nooijen

 31. Henk & Petra Pardoel van Erp schreef:

  Beste Hettie, kinderen en familie,
  Gecondoleerd met het verlies van Huub.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Donderdag zijn wij in gedachten bij jullie. Sterkte
  Henk en Petra Pardoel van Erp

 32. Hans v Erp en Conny van Hout schreef:

  Lieve Hettie en kinderen,
  Heel veel sterkte voor de tijd die komen gaat. Een markante man is ons ontnomen.
  Hij laat een leegte achter, maar vergeten zullen we hem nooit.
  Wij zijn donderdag in gedachte bij jullie. Sterkte

 33. Theo en Mien Maasakkers schreef:

  Beste Hettie en kinderen,
  We wisten het, maar Huub de fotograaf zoals ik hem ken van de Bridgeclub, heeft al zijn krachten ingezet en het nog langer volgehouden dan de voorspelling was.
  Maar het verdriet voor jullie is er, mogelijk kunnen de vele fijne en mooie herinneringen dit
  verzachten.
  Wij wensen je heel veel sterkte toe
  Theo & Mien Maasakkers

 34. Eefje, Marius en Jone schreef:

  beste familie Peters,
  lieve Linde,

  ik persoonlijk geloof graag en ben ervan overtuigd dat jullie pap, Huub, nu (ook) op een mooie plek zit, te genieten met een glaasje lekkers en een kaasje (of wat anders wat ‘m goed smaakt :)) en viert hoe mooi zijn familie wel niet is geweest. wat hij heeft gedaan, opgebouwd en waaraan hij het leven heeft gegeven, tijdens zijn Aardse bestaan.
  van wat ik heb meegekregen, heeft hij zijn leven vol geleefd – totdat het niet meer ging.

  woorden kunnen misschien ietsje verzachten, maar toch is ie er nu niet meer, in fysieke toestand. bij jullie. hier. hij zal enorm worden gemist.

  wij wensen veel sterkte en sturen veel liefde jullie kant op.

  Eefje & family

 35. Jan en Josien van de Boogaard Nooijen schreef:

  De tijd gaat voort alleen in gedachten,
  kun je terug

  wij wensen jullie veel kracht toe,
  bij het verwerken van jullie grote verlies

  Jan en Josien van den Boogaard Nooijen

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.