123 reacties geplaatst voor Anja Verspaget

 1. Ellen Albers schreef:

  Hoor zojuist het bericht dat Anja is overleden. Wat een verdriet.
  Met TUFF hebben we een mooie periode samen gehad. Tof en lief mens.
  Super fijn dat ik haar heb mogen kennen.
  Rens, ik ken alleen jou als naaste van Anja. Wil jou en ook haar familie veel sterkte wensen bij dit grote verlies.
  Veel liefs,
  Ellen Albers

 2. Mario van Erp schreef:

  Lieve Anja…mooie reis! Rens en familie heel veel sterkte! 🌷🖒

 3. Marjon Damen schreef:

  Lieve Anja,

  Ik ging op vakantie en meteen daarna ging jij op je welverdiende vakantie.
  Vervolgens zagen we elkaar nooit meer terug…….
  Ik had je nog aan de telefoon voordat jij ging, deelde nog wat vakantie ervaringen en in een what’s app bericht daarna benadrukte ik nog; “Geniet ervan!!! “

  Het nieuws wat we kregen op die dinsdag 29 september was dan ook niet bevatten.
  Hoe kon dit gebeuren; zo’n energieke, mooie vrouw als jij?!
  Jij die zorgde voor iedereen, hart op de tong en altijd bezig was met een of ander knutselproject.
  Platte Dries , de Chimineekes, pannenkoeken bakken in de caravan bij het bejaardenhuis enz…

  Vandaag zou je jarig zijn.
  Ik hoop dat je de rust die je misschien wel zocht gevonden hebt…. hoe vreemd dat ook mag klinken. Want zoveel energie, pit en leven staat haaks op wat we nu ervaren…..
  Dag lieve Anja, ik ga je nooit vergeten!

  Ik wil Rens, Trudy ,Geert, familie en vrienden heel veel sterkte toewensen in deze moeilijk tijd. Hoop dat jullie veel steun hebben aan elkaar en aan de mooie herinneringen die samen deelt.

  Deze tekst heeft mij altijd troost geboden en ik hoop dat dat het bij jullie ook doet;

  “Iemand die zo diep in je hart zit kan je door de dood niet verliezen.”

  Marjon Damen

 4. Ivo Hoogland schreef:

  Lieve Rens,
  Alle liefs, we denken aan je.
  Ivo & Laetitia Hoogland

 5. Pol Erken schreef:

  Lieve Rens, beste familie en vrienden,

  Aan superlatieven geen gebrek om te omschrijven hoe leuk, lief en bijzonder Anja is. Getuige alle mooie berichten die reeds over haar geschreven zijn en nog zullen komen.
  Ook ik heb Anja zo ontmoet en altijd zo ervaren. Des te groter is het gemis dat ze nu niet meer met ons is. Maar de herinneringen aan haar enthousiasme, geïnteresseerde houding en de twinkeling in haar ogen zullen altijd met ons blijven, opdat we Anja ons doen heugen zoals ze dat verdient.

  Lieve Rens, beste allemaal, bijzonder veel sterkte gewenst met het verwerken van dit zware verlies.

  Groet,
  Pol

 6. Hans Jansen schreef:

  Lieve Anja,

  We kenden elkaar heel lang uit de tijd dat je samen was met Geert. De laatste tijd zagen we elkaar wat minder.Het viel op dat de tijd geen vat op je kreeg. Nog altijd het elegante ,belangstellende, vrolijke maar ook bescheiden meisje.De eeuwige jeugd zo leek het wel.
  Altijd leuk om je te ontmoeten. En dan dit bericht.Pfffff.Sprakeloos.

  Rens ,familie en Geert moet veel aan jullie denken. Heel veel sterkte de komende tijd,

  Hans Jansen

 7. Hanneke Ketelaars schreef:

  Lieve Anja,

  Afgelopen dinsdag ben ik op je begrafenis geweest samen met Thomas en vele lieve familieleden en vrienden. Ik wou dat je dat kon zien, hopelijk heb je het gezien! Wat heb je fijne familieleden, vrienden en vriendinnen om je heen. Waarom …? Deze lieve mensen, wij, Thomas en ik, en vele mensen houden van je zoals je bent! Waarom …? Het doet pijn, verdriet en nu nog steeds ongeloof. Eigenlijk kan dit toch niet? Ik snap het niet … en toch ook wel een beetje … Je hebt je rust gevonden.
  Lieve Anja, ik ken je als een goedlachse meid. Een mooie glimlach, hardwerkend bij Thomas in de winkel en zo af en toe hielp je ons op het tennispark. Als jij er was, dan was er gezelligheid en lekker hard werken. Een combinatie waar we samen van konden genieten.
  De vakantie naar Mozambique, gezellig bij ons op het dakterras in Zoutelande, inkopen doen voor de collectie en jij wist uit aaaal die jassen, truien, broeken te kiezen, ieder seizoen weer een mooie collectie. En je was een dierbare vriendin voor Thomas, ook dat vond ik mooi om te zien.
  En nu? Nu gaan we verder, met jou in onze gedachten en in ons hart.
  Lieve Anja, bedankt dat ik je heb mogen kennen.

  Lieve Rens, familie en vrienden heel veel sterkte gewenst.
  Dikke kus.
  Hanneke

 8. Miriam Bakkes schreef:

  Lieve allemaal,

  Een prachtig vrouw was je in mijn ogen , mooi en vrolijk en een levensgenieter. Pijn deed het toen ik het hoorde Anja en wat zal ik je missen op verjaardagen en nieuwjaar bij die geweldige club waar ik bij mag horen. Lieverd ik hoop dat je rust heb gevonden en ooit kom ik je tegen… veel liefs voor iedereen die haar dierbaar was, en heel veel kracht voor jou Rens..🌸

  Dikke knuffel,

  Miriam ❤️

 9. Jasper van Doorn schreef:

  Vandaag hoorde ik dat je er niet meer bent. Kippenvel kreeg ik.

  Ik leerde je kennen bij Scubacity waar ik kwam met de sup’s van Jobe. Later kwamen we elkaar weer tegen bij Biggelaar. Iedere keer maakten we een praatje als ik daar was namens Burton. Vorig jaar tijdens het brandevent heb ik je nog geholpen op de wintersport kleding afdeling. Het was mega druk en jij kon wel een handje gebruiken.

  Ik ben de hele dag al wat beduusd. Ik herinner je als een fijne, enthousiaste, mooie hardwerkende vrouw.

  Sterkte aan de nabestaanden.

  Jasper van Doorn

 10. Ingrid schreef:

  Lieve Anja, lief nichtje

  Gister hebben jouw dierbaren afscheid van je genomen.
  Ik word er stil van.

  Heel stil……

  Ik wens alle nabestaanden heel veel kracht toe,
  Om dit enorme verlies te dragen.

  Ik denk aan jullie.

  Ingrid

 11. Joep en Annemiek Verheijen schreef:

  Anja, jij hebt heel wat teweeg gebracht bij ons. Voor iedereen heel veel sterkte en dikke knuffel,, Joep en Annemiek

 12. Simone en Johen schreef:

  Hoi Anja, alhoewel ik je niet heel vaak heb gezien heb ik het altijd heel fijn gevonden om met je te praten.
  Met name de vakanties heb ik er altijd na uitgezien. Het was altijd leuk om jouw en Rens te zien altijd even vrolijk en spontaan, ook bij de soep die we tijdens het veldrijden kwamen eten kwam je er even bij zitten. Anja we zullen je missen.

  Rens en familie heel veel sterkte

 13. Lizeth van Mourik schreef:

  Lieve Anja,

  Op het moment dat ik dit schrijf heeft iedereen dan ook echt en voor altijd afscheid van je genomen. Het zal vast een heel mooi afscheid zijn geweest. En speciaal voor jou ging ook de zon nog schijnen! Maar dit afscheid is toch echt veel te vroeg gekomen…
  Je was mijn nicht, op dezelfde school gezeten, gekorfbald en zoveel meer….
  Anja hopelijk heb je nu rust gevonden, goede reis..

  Rens met je kinderen en kleinkinderen, tante Annemie en ome Piet, Carolien en Frank en jullie kinderen, allemaal heel veel sterkte om dit groot verlies een plaatsje te kunnen geven….

 14. Lydia schreef:

  Anja,
  ik had je nog maar net leren kennen als een van m’n nieuwe collega’s, ’t contact was meteen heel fijn en prettig…we zeiden nog wat jammer dat onze dagen doordeweekse niet samen vallen…ik ging met vakantie en jij daarna ook.
  En dan ineens dat vreselijke nieuws wat op de werkvloer insloeg als n bom. Het blijkt dan echt zo te zijn dat niets is wat het lijkt….
  Ik zou je nooit meer beter mogen leren kennen.
  Hoe intens het verlies is voor je partner je naaste familie en vrienden en de collega’s die jaren met je hebben samengewerkt kan ik me niet eens indenken.
  Daarom voor iedereen ontzettend veel sterkte en kracht om met het verlies om te gaan.

  Lydia van de Mortel

 15. Tanja van de Wiel schreef:

  Ik ken je als ‘de vriendin van’. Als ik jou met Rens samen zag, dan dacht ik: zit wel goed. Het zit niet meer goed…. Sterkte Rens, familie en vrienden.

 16. Christel Beckman schreef:

  Waarom Waarom Waarom…. vanaf dat John en Roosje ons belde met het vreselijke nieuws kan ik dit alleen maar zeggen. Die middag was ik langs jullie huis gefietst en zag alle auto’s staan… maar dit lieve Anja had ik toen niet kunnen bedenken.
  Zo veel lol gehad met de carnaval met jou meisjes, samen een leuke verrassing voor Roosje georganiseerd, jij had even snel een liedje in elkaar geflanst, samen gehuild toen Dolle Dries binnen kwam. En zo zijn er nog heel veel fijne momenten.
  Lieverd, je zit in mijn hart voor eeuwig.
  Ik hoop van harte dat je je rust hebt gevonden, dat je van waar dan ook, kan zien hoeveel indruk je hebt gemaakt op iedereen, hoe geliefd je was. Konden we dat nog maar aan je laten weten.
  Trudi en ik hadden laatst het plannetje bedacht om te gaan lunchen bij Jansz, weet je nog dat we daar wilden gaan eten en proosten met carnaval, maar een “aardige meneer” had onze plek ingepikt… dat gaan we snel doen en op jou proosten, mooie verhalen delen.
  De les die ik van je geleerd hebt, en ik hoop iedereen, kijk om je heem wat je hebt!!! Want dat had jij kanjer, heel veel lieve mensen om je heen!
  p.s., en dat tikkie dat je nog niet betaald hebt, betaal dat maar terug in een regen van wijn
  😘
  Lieve Rens en alle dierbare van Anja. Ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies, blijf om jullie heen kijken hoe bijzonder jullie voor elkaar zijn!

  Liefs Ben en Christel Beckmann

 17. Dorien Vermeulen schreef:

  Lieve Anja, lief vriendinnetje,

  Nog steeds sprakeloos en vol ongeloof, dat de mensen om jou heen en vooral Rens jou moeten gaan missen.

  Wat hebben we ongelofelijk veel herinneringen gemaakt en die zullen Bo, Milou en mij ons hele leven bijblijven. Wat een rust en charme straalde jij uit!!

  Met veel plezier kijk ik terug op de vele fijne vakanties in Frankrijk met Bo & Milou, waarna elk jaar meteen werd gevraagd door de meiden gaat Anja ook weer mee? Tijdens een van deze vakanties zei iemand die we daar tegenkwamen tegen je “jij zweeft” nooit nadrukkelijk aanwezig maar wel veel indruk achterlatend.

  Elk jaar samen onze verjaardagen vieren met een etentje omdat jij, Bo en Milou in oktober verjaren.

  En niet te vergeten de vele kleine tradities die we lang in ere hebben weten te houden, toetertjes stemmen, koninginnenacht, koningsnacht, Ameezing, federatiebal, voetbal, Guus Meeuwis en ga zo nog maar even door. Wat hebben we een lol gehad gepaard met een paar biertjes, die dan weer leiden tot een onverwachte logeerpartij bij jou en Rens compleet met een goed verzorgd ontbijtje.

  Als Rens even lekker fietsen was mochten wij genieten van een onverwacht bezoekje van jou en Stoffeltje, gezellige middagjes keuvelen.

  Lieve An, ben blij al deze herinneringen aan je te hebben, heb van je gezelschap genoten, je zit in ons hart en daar blijf je ook!! Rust zacht.

  Lieve Rens, familie en vrienden heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd xxx

 18. Thomas Koppelmans schreef:

  Anja, wat hebben we veel meegemaakt samen wat was het een mooie reis, ik ken je nu ruim 20 jaar en zal je erg missen.
  Leuke herinneringen heb ik aan onze inkoop uitstapjes in Amsterdam, lekker samen met jou onderweg. Het rijksmuseum bezoeken, naar de kleine komedie, of gewoon lekker kletsen in een café. Daarna altijd samen terugwandelen naar de andere kant van de stad.
  Een paar keer ben je mee naar Frankrijk geweest tijdens de duikweken in de zomer, de reis naar Mozambique was geweldig, wat hebben we gelachen en genoten.
  Mijn laatste praatje met je was ongeveer 3 weken geleden, we hadden even de tijd en kletsten bij. Daarna appten we samen hoe leuk dat was, ik had er helemaal goede zin van.
  Ach alles opnoemen hoeft nu niet, je stond voor me klaar en was oprecht geïnteresseerd. Deze vriendschap was voor het leven. Dag vriendinnetje van me , harde werkster, ik vergeet je nooit. Thomas

 19. Ed en Rudy Latour schreef:

  Hoi Rens,
  wat een drama, wij hopen dat je dit ergens een plaatsje kunt geven en leven met je mee. Heel veel sterkte met het verwerken van dit groot verlies.
  Ed en Rudy Latour

 20. Yvonne Jansen schreef:

  Wens een heel mooi afscheid vandaag van Anja.
  Ik zal haar herinneren als een mooi lieve vrouw, oprecht belangstellend. Een prachtig koppel samen met Rens.
  Hoop dat jullie ook de kracht vinden aan alle mooie herinneringen die blijven.
  Heel veel liefs,
  Yvonne Jansen
  John van Kemenade

 21. Marjolein Hockers schreef:

  30 januari 2020. Wat een drukte bij jullie in de studio. De Neie komt met heel zijn gevolg foto’s maken. Mensen zitten in de make-up. De ene na de andere komt binnen gelopen en het is zoals gewoonlijk een heerlijke chaos. En dan kom jij binnen. De rust zelve. Je geeft complimenten, je zorgt voor versnaperingen en je bent er. Je hebt met iedereen een praatje en slaat niemand over.
  Bedankt voor deze mooie momenten met jou.
  Marjolein 🌸🌸🌸

 22. Cor Luykx schreef:

  We lopen met z’n vieren
  van het plein naar het stadion
  in een stroom van mensen waar we nauwelijks weet van hebben.
  Want we lopen in de bubbel van Anja, die babbelt.
  In het stadion geeft ze commentaar
  met een speciaal oog voor details.
  Dat een speler, bij wijze van spreken, zijn veters verkeerd gestrikt heeft.
  Wie de tegenstander was? Ik weet het niet meer. De uitslag? Vergeten.
  Maar, Anja, jou herinner ik me heel goed.

 23. Sterre schreef:

  Lieve Anja, lieve bonus-schoonmoeder, lieve oma Jaja,

  Mooie herinneringen en momenten met jou heb ik gelukkig ten overvloede.

  Zo weet ik nog goed hoe ik als 17-jarige met Willem een relatie kreeg en jou en Rens voor het eerst ontmoette. Ik was meteen op m’n gemak bij je en het werd al vlug duidelijk dat je een bijzonder persoon was. Lief, zorgzaam en altijd geïnteresseerd in onze bezigheden, hierdoor kon ik altijd erg fijn met je praten.

  Mijn mooiste herinnering is toch na de geboorte van Jack. Zodra hij was geboren op nieuwjaarsnacht kregen we te horen van de verpleegster dat er best veel bezoek was in de wachtkamer. En een uurtje na de geboorte waren jullie daar. En ik zie je nog steeds de kamer binnenkomen met Rens; verrast, lachend, licht tot flink aangeschoten en alleen zoals jij een ruimte binnen kon lopen, op z’n Anja’s. En Rens uiteraard met de camera, waar jij en iedereen zo om moest lachen.

  Deze en veel meer momenten zal ik nooit vergeten en blijven koesteren.

  Want jij was een bonus voor mij lieve Anja, een bonus-schoonmoeder, een bonus-oma voor Jack en Kay, en een bonus in het leven.
  Dank je wel lieve Anja, dat ik je heb mogen kennen. Je bent en blijft voor altijd in ons leven. Dag lieve bonus, hopelijk heb je nu rust❤️❤️

 24. Bart en Emmy schreef:

  Lieve Rens en familie

  Vandaag extra veel sterkte met het nu definitief loslaten van jullie zo geliefde Anja.
  Wij zijn in gedachten bij jullie!

  Lieve groet

 25. Rob Baijens schreef:

  Anja toch….
  Dit berichtje aan je, dat wil ik niet aan je hoeven te schrijven.
  Wat verdrietig dat je er niet meer bent….maar wat een impact heb je gehad op mij als collega.

  Jaren met je mogen samenwerken bij de Biggelaar. Vrijwel iedere zaterdagochtend trapten we de dag af met ’n bakje koffie, op een kruk aan het barretje in de winkel. Meestal hadden Geert of ik dan ’n paar gebakjes gehaald bij de bakker; een paar bananensoezen, chocoladebollen. En dan namen we alle sterke stoere stap avonturen van de week door, spraken we over de katers, verkeringen die aan en uit gingen…feestjes in de ‘Biggel bar’ (IJzerenman) en de bezoekjes aan Woodstock in Bloemendaal. Mede dankzij jou voelde werken bij Biggelaar helemaal niet als werken. Natuurlijk was jij de mooie stralende vakvrouw maar als jonge Biggelaar-mennekes voelden wij altijd dat jij een beetje voor ons zorgden, ons in de gaten hielden. Je vrolijke blik en enorme energie zal ik altijd blijven herinneren. Bedankt voor alles, je zal enorm gemist worden.

  Rob Baijens

 26. Andre en Peronne schreef:

  Beste Rens en familieleden,
  Gecondoleerd met het verlies van Anja.
  Het blijft onwerkelijk, niet te vatten!
  De afgelopen dagen veel aan Anja en jou moeten denken.
  Wij wensen jou en de familieleden heel veel sterkte toe om dit grote verlies een plaats te geven in jullie leven.
  Sterkte Peronne en Andre

 27. Marjolein schreef:

  De momentjes in de stad, op straat, bij de bakker zullen blijven…ik zal ze terug zien in de vrouw die er zal lopen op de rechtsstaat, de vrouw vraagt naar en lekker broodje, de vrouw de er zal lopen met haar hondje, als het zonnetje schijnt…..dag lieve Anja

 28. Angelique Verlijsdonk schreef:

  Lieve Anja, lief nichtje…❤️
  De familie bijeenkomsten waren altijd een feestje met je en het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou..
  Ik wens Rens en familie, mijn lieve tante Annemie en ome Piet en mijn nicht Caroline en familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Dag lieve Anja 🌸 liefs Angelique xxx

 29. Anneke Velter schreef:

  Als ik een toverstokje had, dan toverde ik dat je er weer was en iedereen weer gelukkig was.
  Rust zacht lieve Anja.

 30. Ellen Savenije schreef:

  Lieve Rens en familie,
  Vlot, mooi, energiek en geliefd.
  Ik zag Anja de laatste jaren vooral bij Intersport.
  In voor een gesprek en altijd inlevend. Het zomershirtje dat ze voor me heeft uitgezocht en dat ik met veel plezier draag, heeft nu een heel andere waarde gekregen. Als ik door het voorraam naar buiten kijk, moet ik terugdenken aan al die keren dat Anja daar haar witte Fiatje parkeerde. Wat ‘zo gewoon’ was, is nu voor altijd voorbij. Heel verdrietig en niet te bevatten.

  Veel liefs en sterkte met het verwerken van dit onvoorstelbaar grote verlies.
  x Ellen Savenije

 31. Louis en Marjanne schreef:

  Lieve Anja,
  Altijd als ik je zag, dacht ik meteen terug aan onze eerste ontmoeting: Wissant. daar was je met Rens naar toe gekomen voor een optreden van onze Fanfare. Toen wij elkaar zagen en met elkaar in contact kwamen, klikte dat meteen….
  Als we elkaar troffen met carnaval trokken we even met elkaar op en ik genoot altijd van je opmerkingen en je humor.
  Marjanne en ik zagen je af en toe in onze straat met je hondje, als je op weg was naar je werk bij vd Biggelaar….Even een babbeltje en weer verder.
  Ook hebben we een paar heerlijke dagen gehad in Italë met de Fanfare in Azzano en gegolfd in Montecatini . We hebben daar leuke en vrolijke herinneringen aan.
  Zoveel contact hebben we niet gehad….maar die keren heb je altijd wel een diepe en fijne indruk op ons gemaakt! Je was een bijzondere en fijne vrouw!…We zijn erg blij dat we je gekend hebben.
  Lieve Groet,
  Louis en Marjanne

 32. Christel Cortooms schreef:

  Lieve Anja,

  Het is niet te bevatten dat dit heeft moeten gebeuren. Uit de vele mooie woorden die hier al geschreven zijn blijkt wel dat je voor velen heel bijzonder was. Niemand zag dit aankomen. Wat moet het zwaar voor je geweest zijn om je anders voor te doen dan hoe je je daadwerkelijk voelde. Hopelijk heb je nu je rust gevonden…..

  Rens, ome Piet en tante Annemie, Caroline en Frank en kinderen, ik hoop dat jullie, in de wetenschap dat Anja heel geliefd was bij velen, de kracht kunnen vinden om zonder Anja door te gaan. Heel veel sterkte.

  Christel Cortooms

 33. Arianne Swinkels schreef:

  Lieve Anja, prachtige vrouw,

  Toen ik dinsdag dit verschrikkelijke bericht kreeg ben ik even gaan rekenen. Wanneer kwam je ook al weer bij ons werken. En tot wanneer?? Volgens mij ben je in 1987 begonnen. Toen we net met de skiafdeling gestart waren. Dat betekent dat we bijna 14 jaar heel intensief samen hebben gewerkt. Het waren mooie tijden. Samen inkopen doen, samen de winkel inrichten, samen nieuw personeel aannemen, samen modeshows aankleden, samen beurzen plannen en inrichten, samen veel te veel drinken op de Ski Inn. En dan de volgende ochtend toch gewoon weer in de winkel staan. Helemaal brak. Maar de klanten merkten er niks van.

  Jarenlang was je mijn steun en toeverlaat. Mijn rechter hand op wie ik altijd kon bouwen en op wie ik altijd kon rekenen.
  Je was gedreven, betrokken, lief, vrolijk, soms boos, zorgzaam voor je collega’s, een hele harde werker, mooi, charmant, beste maatje van Geert, enthousiast en een voorbeeld voor velen

  Toen Oscar geboren was reden we op weg naar huis eerst langs de winkel om hem aan jou en Geert te laten zien

  Wat hebben we ons uit de naad gewerkt toen we gingen verhuizen van de Kleine Berg naar de Limburglaan. En wat waren we blij en trots toen de nieuwe zaak open ging.

  Mede door jou energieke inzet is Biggelaar Intersport uitgegroeid tot wat het nu is

  Ik heb deze week de oude foto’s weer eens bekeken. En wat een hoop mooie herinneringen komen er dan boven. Modeshows op het Surf Festival, gekke advertentie’s met jou en de rest van het personeel, de ISPO in München, de verhuizing met onverwachts bezoek van Sinterklaas, de stands op de Ski Inn, jij en Geert altijd als beste maatjes, de opening van de Limburglaan en natuurlijk onze prachtige reis naar Mozambique

  De laatste jaren zagen we elkaar minder vaak. Maar altijd als ik je ergens tegenkwam was het fijn je weer te zien.

  Lieve Anja
  Je hebt heel veel voor mij betekend. Ik denk dat we veel van elkaar geleerd hebben. Het is voor mij onbegrijpelijk dat je deze keuze gemaakt hebt en Ik ben heel verdrietig omdat ik je nooit meer zal zien.
  De vele mooie herinneringen zal ik voor altijd koesteren.

  Lieve Rens, familie en vrienden.
  Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd.
  Ze laat een grote leegte achter

  Liefs
  Arianne

 34. Willy en Mieke Cortooms schreef:

  Lieve Anja,

  Wij zagen je niet zo veel; zo nu en dan als we jouw pap en mam bezochten troffen we jou daar ook. Altijd opgewekt, altijd belangstellend. Ook wel eens ooit als je ging wandelen met jouw mam in de rolstoel, even boodschappen doen.
  Ook bij verjaardagen van pap en mam was je altijd heel gastvrij, samen met je zus Caroline. Zelfs bij de verjaardag van tante Trees deed je de boodschappen en zorgde je voor een hapje en drankje voor iedereen. Niets was jou teveel.
  De laatste jaren bij de nieuwjaarsborrel van de familie Cortooms in de Gloria was je samen met Rens ook aanwezig. En dan bedoel ik ook écht aanwezig; je was de hele avond bezig en buurtte met iedereen. En Rens maakte als huisfotograaf elke keer weer ’n foto van de hele club.
  Waarom dit nu; niet te bevatten wat er gebeurd is. Wij kenden alleen maar de vrolijke, sociale Anja.

  Rens en de kinderen; Annemie en Piet; Caroline en Frank en de kinderen; allemaal gecondoleerd en heel veel sterkte in de komende tijd.

  Willy en Mieke Cortooms, Asten.

 35. Ben en Marijke van der Genugten schreef:

  Beste Rens
  We moeten deze dagen veel aan jou denken.
  Helaas heeft het zo moeten zijn. Gecondoleerd met Anja.
  We leven met je mee: sterkte!
  Ben en Marijke

 36. Ward van den Biggelaar schreef:

  Lieve Anja

  Ik vond het altijd kei gezellig om met je samen te werken .
  Ik zal je ontzettend gaan missen!

  Beste Rens en familie
  Heel veel sterkte met dit grote verlies

  Ward van den Biggelaar

 37. Rachelle Kleijne schreef:

  Lieve Anja,

  Het bericht van afgelopen dinsdag heeft me flink geraakt.
  Ik zal je blijven herinneren als een hele fijne collega en een heel warm mens.

  Ik ga je missen!

  Liefs, Rachelle

 38. Ton en Harriet van den Boomen schreef:

  Beste Rens en familie,
  Wat een vreselijk en plotseling verlies van jullie Anja. Wij wensen jullie heel veel kracht, energie en sterkte toe om het overlijden een plaats te geven.
  Uit alle berichten blijkt wel hoe belangrijk Anja voor jullie en veel anderen is geweest.
  Ton en Harriët van den Boomen

 39. Gijs Geboers schreef:

  Lieve Anja,
  Zo onwerkelijk, de ene dag zitten we samen te lunchen op het werk. Lekker lachen om alles en niets. Nu is alles anders.
  Bedankt voor de fijne tijd die ik heb mogen delen met je.

  Rens en nabestaanden, veel sterkte met dit grote verlies.

  Gijs Geboers

 40. Mat en Marian Erken-Kerstholt schreef:

  Wat een vreselijk bericht voor jullie. Van harte gecondoleerd Rens, Laurens en Mendy en Willem en Sterre.
  We wensen jullie veel sterkte. Houd je taai.

  Mat en Marian Erken, ouders van Pol.

 41. Nicolette Enzlin-van der Sommen schreef:

  Het is moeilijk woorden te bedenken die enige troost zouden kunnen geven.

  De herinneringen aan Anja, we kennen haar vooral van carnaval en andere feesten, zijn hele mooie! Er zullen daarom zeker nog vele momenten komen dat we proosten op Anja en in onze gedachten is ze er dan bij.

  Beste Rens, familie en vrienden, wij wensen jullie heel veel sterkte en steun voor nu en voor later ….

  Nicolette & Arend
  Yvonne & Ralph
  Doortje & Johan

 42. lola swinkels schreef:

  Lieve Anja’
  Zoveel samen gewerkt, vooral de laatste 2 jaar dat we samen voor Tuff werkte.
  Altijd gezellig en jou loyaliteit was enorm, niets was teveel.
  Zo mooi, lief,sterk en lekker eigenwijs, dat maakt het ook zo moeilijk, ik kende je andere kant niet.
  Wat moet dat soms moeilijk zijn geweest. heel veel liefs, ik bewaar de mooie herinneringen
  Lola

  Lieve Rens,
  familie en vrienden
  heel veel sterkte met dit grote verlies
  Pascal en Lola

 43. Jan en Nelly van Tartwijk schreef:

  Lieve Anja

  De keren dat we je ontmoet hebben, zijn op één hand te tellen.
  Maar tijdens die ontmoetingen was het gezellig en gesprekstof genoeg.
  Ook Stoffel was dan van de partij en het viel ons om hoe gek je daarop was.
  Rens krijgt nu veel steun van familie en vrienden, maar jouw hondje zal er dag en
  nacht voor hem zijn.
  Dat geeft wat afleiding en troost.

  Wij hopen dat je nu de rust hebt gevonden waarnaar je op zoek was.

  Dag Anja.

  Rens en familie heel veel sterkte voor jullie en zorg goed voor elkaar.

  Jan&Nelly

 44. Hans en Marian van den Bomen schreef:

  Beste tante Annemie, ome Piet, Rens, Caroline, Frank en kinderen,

  Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Anja. Triest om te horen dat de, in de ogen van Marian en mij, altijd zo vrolijke Anja een gevecht leverde met een vijand in haar hoofd, waar ze uiteindelijk niet van kon winnen.

  Ik herinner mij Anja met name vanaf de vroegste jeugd, toen jullie nog in de Rechtestraat woonde, als een vrolijke spring-in-het-veld. Nadat onze generatie uit het ouderlijk huis ging kwamen we elkaar niet zo veel meer tegen. De laatste jaren was er wat meer contact rondom de nieuwjaarsborrels van de familie Cortooms. Ook toen zagen we Anja in haar vrolijke aanwezigheid bijv. meedoen aan de karaoke. Wie had januari dit jaar kunnen bevroeden wat voor beroerd jaar 2020 zou worden?

  Wij wensen jullie ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies.

  Hans en Marian van den Boomen

 45. Wendy schreef:

  Heel veel sterkte aan Familie , Vrienden en vooral ook de Collega’s @ vd Biggelaar gewenst. Niet te bevatten wat zal Anja gemist worden !

 46. Francee schreef:

  Tijdens mijn wandelingen deze week zag ik je in gedachten overal lopen met je hondje, zoals voorheen. Was altijd leuk je dan even te ontmoeten. Nu helaas nooit meer. De tijd is weg, ik hoop des te meer ruimte voor jou. Lieve Anja, je zult ontzettend gemist worden. Een mooie reis.
  Lieve Rens, hoop voor jou op een mooie afscheidsdag morgen samen met je kinderen, familie en vrienden. Ik hoop ook dat je daarna heel langzaam je leven weer op kunt pakken, het verlies is enorm maar rondom jou zijn veel mensen om je te steunen. Je zult haar verschrikkelijk missen maar niet alleen zijn. Heel veel sterkte, moed en vertrouwen. Liefs Francee

 47. Karin Mesman schreef:

  Lieve Anja,
  Wat ben ook ik geschrokken van het bericht dinsdag.
  Samen met je mogen werken, eerst even op de Kleine Berg en later op de Limburglaan.
  Een harde werker met verstand van zaken, passie en bevlogenheid, het hart op de juiste plek. En altijd de puntjes op de i, heb veel van je mogen leren. Dankjewel 🙏
  En al is het een tijd geleden dat ik je gezien heb, voor mij blijf je een echte powervrouw.
  Dat maakt het nog moeilijker te begrijpen hoe een donkere wolk bezit van je heeft kunnen nemen…
  Zo’n ontzettend mooie vrouw… Weet je ik keek echt wel tegen je op.
  Nu doe ik dat ook weer, ik kijk even naar boven waar je straalt als de mooiste ster 🌟.
  -x-

  Heel veel sterkte voor Rens, familie, vrienden, en (oud)collega’s van De Biggelaar
  In gedachten bij jullie,

  Liefs Karin Mesman

 48. Joyce van Baar schreef:

  Zo goed verborgen zat er in jou een zware last die leven heet,
  zo verschrikkelijk dat niemand je hulp mocht en kon bieden.
  Wij kijken om en zien je vrolijke lach, zo gaan we jou herinneren lieve Anja.
  Jij hebt je ergste angst bezworen en we hopen voor iedereen die je liefhad dat ze de kracht vinden verder te gaan en de kleur weer te zien.
  Rens, we zijn er voor je liefs Joyce en Bert

 49. Mendy schreef:

  Lieve Anja,

  We lagen samen op de punt van de zeilboot, in de zon met een biertje. We lagen te genieten. We lagen samen te praten over onze levens, wat we ervan vonden en wat we allemaal nog graag zouden willen meemaken. Over het ene serieus, met twijfel en vraagtekens. Over het andere vol enthousiasme, energie, een tikke recalcitrant en altijd met die heerlijke lach van je. We lagen te dromen over alles wat nog kon.

  Ik zou nog zo graag al die toekomstige ervaringen met je willen delen. Ik hoop dat, waar je nu ook bent, de twijfel en vraagtekens zijn verdwenen en je lekker ligt te dromen.

  Proost Anja, op jou.
  Heel veel liefs,

  Mendy

 50. Jack en Lieke schreef:

  Rust zacht lieve schat en voor Rens, familie en vrienden heel veel sterkte samen!
  Liefs x

 51. Hannie schreef:

  Lieve Anja
  De hemel is een ster rijker.
  Liefs Hannie.

 52. Emily van Beek schreef:

  Lieve Anja,

  Wat liet je me schrikken met dit bericht. Ik kon op dat moment even niks meer denken.

  We hebben zo veel gelachen. Als ik kwam werken zei je altijd dat je zo blij was om mij te zien. Dat ga ik echt missen. Je was een speciale collega. Ik wens Rens en alle nabestaanden heel veel sterkte. Ik ga je missen.

  Liefs Emily

 53. Carmen en Erwin Bust schreef:

  Lieve Anja,

  Ongeloof, woorden te kort, altijd vrolijk en zeer gastvrij,
  zaterdag carnaval was geweldig!

  Lieve Rens we wensen je heel veel sterkte met het verlies van je meisje .

  Erwin & Carmen
  Simone & Ilse

 54. Femke, Roos en Judith schreef:

  Lieve An,

  Sinds dinsdag speelt er een film in ons hoofd. Met jou in de hoofdrol. Een prachtige compilatie van onze momenten samen. De feestjes, de goede gesprekken en je selfie video’s. We waren onder de indruk van hoe jij het leven leidde. Zelfs de bomen kregen van jou een knuffel. Een familie-dingetje begrepen wij.

  Die Oscar-waardige film wordt natuurlijk begeleid met muziek: ‘This is what you are’ van Mario Biondi, het ‘Walsje van Weleer’ van Dé Henk en natuurlijk ons lijflied: ‘Ik hou van jou’ in de allermooiste uitvoering ever, door de enige echte Chemiraatjes.

  Het middelpunt was je liever niet. Jij vierde je eigen feestje aan de rand daarvan. Daar waren wij dan graag met jou want daar hadden we onze leukste momenten. Op de transportband bij de Vrouwkes, met Platte Dries aan je zij en met je gestolen roeptoeter liet je ons zien waar het leven om draaide.

  Dag lieve An. We houden van je met heel ons hart. We vertrouwen je. We kunnen je laten gaan en zullen je enorm missen.

  De Chemiraatjes

 55. Falco Galama schreef:

  Lieve Anja,
  We hebben altijd veel gelachen op het werk, maar ook natuurlijk veel van je geleerd. Je was een hele fijne collega! We missen je!
  Heel veel sterkte naar alle nabestaande!

 56. Hans Kuipers/Frank Haacke schreef:

  Lieve Rens, Caroline en familie,
  Heel veel sterkte in de komende tijd met het grote verlies van Anja.
  Laat de mooie herinneringen aan haar hierbij helpen.
  We denken aan jullie. Hans en Frank

 57. Marlies en Jan schreef:

  Lieve Anja,
  We zagen elkaar niet zo heel vaak maar als we elkaar tegen kwamen hebben we samen gefeest, gezongen gelachen en gedronken.
  We gaan je missen.
  Rust zacht.
  Jan en Marlies

 58. Martijn Barbiers schreef:

  Alle nabestaande heel veel sterkte met dit verlies. Anja was een bijzonder fijne collega. Vol ongeloof hoorde ik het bericht dat je niet meer op het werk zou komen. We missen je.

 59. Rob Haak schreef:

  Rens heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

 60. Peter en Jeanne van den Einden (van tante Laura en ome Toon). schreef:

  Lieve Rens, Laurens en Mendy, Willem en Sterre, Jack, Kay, tante Annemie en ome Piet, Caroline en Frank, Meinke, Jetze en Lotte, Amke,

  Wij herinneren Anja als die vrolijke, mooie, sportieve meid. Vroeger bij Klimop, spelen met nichtjes, later op bezoek in de Lisse bij tante Annemie en ome Piet, “hoe gaat t met jullie?” De kinderen en kleinkinderen?, of tijdens het feestje van tante Trees, gezellig kletsend en behulpzaam….. Dit was maar 1 Anja.

  Lieve allemaal, we wensen jullie een goed en mooi afscheid van Anja en alle mogelijke sterkte toe.

  Groet, Peter en Jeanne

 61. Vicky van Asten schreef:

  Pffff wat is het bizar. Ik heb dinsdag wel 3 keer gevragen wat is er met Anja?, gewoon omdat ik dacht dat ik het niet goed verstaan had.
  15 jaar geleden begon ik bij van de broek op het magazijn, jij werkte in de winkel. We hebben in het begin heel veel contact gehad. Wat hebben we toen toch gelachen en gevloekt samen. Jij ben een paar jaar weggeweest ook toen kwam ik je nog wel eens tegen en maakte we een praatje. Een paar jaar geleden kwam je weer terug bij biggelaar. Als ik iets moest weten vroeg ik altijd naar jou want jij wist precies wat ik bedoelde en wat je dan moest doen.
  En op onze personeelsuitjes/kerstborrels was het altijd gezellig om jou erbij te hebben. Lekker zingen dansen. Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.
  Ik wens Rens heel veel sterkte en natuurlijk Geert en Trudy.

 62. Olivier Van den Hurk schreef:

  Lieve Anja,

  Ik heb zo graag met je gewerkt en zoveel van je geleerd, dit is heel waardevol voor mij geweest. Ik wens Rens en alle nabestaande veel steun in deze enorme moeilijk tijd.

  Olivier

 63. Karlijn Jaspers schreef:

  Lieve Anja,

  Ook ik werd dinsdag gebeld met het verschrikkelijke nieuws over jou. Ik schrok ontzettend en kon, kan en wil het nog steeds niet geloven. Die mooie, lieve Anja! Ik kwam bij Biggelaar, jij ging met scubacity mee 2 deuren verderop. Ik ging naar Valkenswaard en jij kwam terug bij Biggelaar. Dus echt samen werken hebben we niet gedaan maar we hebben wel vaak met elkaar aan de telefoon gehangen; geroddeld, geklaagd en gelachen samen. Jij bij de Big, ik bij Valkenswaard. Ons laatste telefoontje was z’n maand geleden, mijn laatste dag bij Intersport en jij belde me speciaal op om me veel plezier en succes te wensen bij mijn nieuwe baan, gewoon even gedag zeggen door de altijd vriendelijke en attente Anja. Dat dit een voorgoed afscheid was had ik nooit gedacht. In gedachten ben je bij me en denk ik met een lach terug naar ons laatste personeelsfeestje samen waar jij de microfoon achter de bar vandaan pakte en voluit begon mee te zingen, want zo herinner ik je, als de vrolijke goedlachse Anja. Veel sterkte voor Rens en familie en aan je maatjes Geert, Trudi & Roosje. X

 64. Ilse van Baars schreef:

  Ongelooflijk, wat ben ik geschrokken.
  Dit trieste bericht heeft me diep geraakt. Zo veel mooie herinneringen aan jou Anja! Samen jaren getennist op de Genneperparken elke maandagavond met een clubje dames. Ik zie je nog rennen en springen op die baan, lekker fanatiek! En daarna natuurlijk wat drinken op t terras of binnen in de kantine. Lekker kletsen over van alles. Maar ze zei ook welk boek je moest lezen of had een leuk idee voor een recept. Wil je ergens eten? Anja wist precies welke nieuwe tentjes in Eindhoven je moest proberen. Ook vertelde ze over de komende vakantie die gepland stond of over de actieve weekendjes weg.
  En over de liefde werd natuurlijk ook veel gepraat. We hadden samen veel gemeen in die tijd en toch zijn we ieder een andere kant op gegaan. Soms loopt het zo.
  Lieve Anja, dit voelt zo onwerkelijk. Zo veel mensen die je stralende lach en gekkigheid zullen missen. Rens ,familie en alle dierbaren ik wens jullie heel veel sterkte met dit verdriet en enorme gemis.
  Ilse van Baars

 65. Pien schreef:

  Lieve Anja,
  Ik heb met je gelachen en veel van je geleerd! Het zal erg gek zijn om zonder jou te werken deze winter. Het ga je goed daar boven.
  Pien

 66. Wilma van den Broek schreef:

  Lieve, lieve Anja,

  Mijn god wat heeft Anja gedaan riep ik toen Johan mij dinsdagmiddag belde. Ik kon het gewoon niet geloven. De knoop in mijn maag gaat maar niet weg. Waarom lieve Anja heb je niet keihard aan de noodrem getrokken, maar inmiddels kom ik tot het besef dat je keuze onomkeerbaar is en we wellicht uiteindelijke respect moeten hebben voor jouw keuze. Begrijpen zullen we het misschien wel nooit. De herinneringen aan jou nemen we mee in onze gedachten en dat geeft enige troost. Ik leerde Anja 15 jaar geleden kennen toen wij Biggelaar overnamen van Active Life – Houtbrox. Je hebt je ziel en zaligheid in Biggelaar gelegt samen met je maatje Geert, maar na een tijdje ging je je eigen weg. Ongeveer 3 jaar geleden kwam je bij ons terug met al je enthousiasme, vakkennis en gedrevenheid. Tuurlijk had Anja haar nukken en buien. Soms had je je dag gewoon niet en lieten je collega’s je maar even je gang gaan en altijd stond je er weer met een brede glimlach, een vriendelijk woord en het vuur uit je sloffen lopend. Dat je nooit meer de winkel in komt gelopen is nog zo onwerkelijk, we zijn er gewoon kapot van. We wensen Rens, familie en vrienden bijzonder veel sterkte om dit verlies te dragen en het verdriet er gewoon te laten zijn. Blijf het leven vieren zoals Anja ook het leven kon vieren in nagedachtenis aan haar. Keep her spirit alive!

 67. Marieke Zantingh schreef:

  Lieve Rens & kids, ome Piet & tante Annemie

  Wat zijn we geschrokken van dit slechte nieuws.. Die lieve, knappe en sprankelende Anja..
  Zo stralend tijdens de nieuwjaarsborrels van de familie Cortooms in het kerkje.
  We hebben zo gelachen en ook om het feit dat we allebei bonus-oma zijn, en dat we dit allebei zo super leuk vonden! Ze was er trots op dat ze ondanks dat ze geen kinderen heeft toch oma kon worden op deze manier.
  Onbegrijpelijk voor ons.. ook voor mijn vriendin van modewinkel Moois in Asten. Die is er ook erg van geschrokken want tijdens bezoekjes aan de Lisse kwam ze toch geregeld even binnengewipt voor bijvoorbeel een paar leuke sierraden.

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.. we denken aan jullie!

  Lieve groet,

  Marieke

 68. Joep de Greef schreef:

  Wat een verschrikkelijk bericht en wat een verlies. Ik heb altijd erg genoten tijdens de carnaval bij jullie thuis. Ik kende Anja niet goed maar ze maakte meteen een geweldige indruk met haar warme karakter. Rens, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht met dit enorme verlies. Rust zacht lieve Anja!
  Groetjes Joep

 69. Peter Thea van den Hurk schreef:

  Anja rust zacht !
  Rens en familie heel veel sterkte om het verlies van Anja een plek in jullie leven te geven. Laat de mooie herinneringen aan Anja jullie hierbij tot steun zijn.

 70. margo janse schreef:

  lieve anja en haar meest dierbare mensen om haar heen!
  ongeloof…
  het spookt al dagen door het hoofd met tegelijk een glimlach voor jou, je bent opeens een mooie lieve herinnering!
  wat een strijd zal je geleverd hebben in je ziel en in je hart! dat weet niemand…! mensen achterlatend van wie je hield! je eenzaamheid en strijd op het moment dat jij beseft dat je leven niet meer wilt leven! bij die gedachte komt die brok weer in mijn keel!
  van tijd tot tijd hadden we kletspraatjes, eerst op de kleine berg bij big en later op de limburglaan! nog een korte poos met je samengewerkt op de limburglaan, de skilesjes op montana hadden toch mijn voorkeur! zo leerde ik een heel klein stukje van je familie kennen omdat ik amke op skiles kreeg! rens kende ik alleen van onze kletspraatjes, je vond de liefde bij hem!
  wat zal het vreemd zijn bij big te komen wetende dat jij daar niet meer zult staan! geen gezellig of serieuzer kletspraatje meer met jou als mooi warm lief en belangstellend mens zijnde! de wereld weer een beetje armer zonder jou als prachtig mens!
  je meest dierbare verder zonder jou en alle mensen die even met je meeliepen op jouw levenspad gaan je missen! voor iedereen sterkte met dit gemis en troost zoeken in het feit dat we je gekend hebben en dat je een mooie plek op deze wereld innam waarin je duidelijk veel betekend hebt voor velen!
  je blijft in het hart, liefs… m@rgo!

 71. Maurits van den Broeck schreef:

  “Ben er even stil van”, waren mijn eerste woorden toen ik een telefoontje kreeg.
  Kan het nog steeds niet bevatten maar Rens “zijn meisje” is er niet meer.
  Ik kijk terug op zeer warme onthalen bij Rens & Anja.
  Het gaat je goed Anja.
  Rens, familie, vrienden en bekenden ik wens jullie allen veel kracht toe bij dit gemis.
  Dag lieve Anja xxx
  Maurits van den Broeck

 72. Bregje & Leon Vermeer - van der Loo schreef:

  Lieve spontane knappe Anja,

  Wat een vreselijk verdrietig nieuws hoorden we afgelopen dinsdag, ik kan het nog steeds niet geloven.
  Jaaaaarenlang heb ik met zoveel plezier met jou mogen werken bij Ton en Arianne, toen Van de Biggelaar nog op de Kleine Berg zat. Je zorgde meteen voor mijn broertje Bram en voor mij, een veilig gevoel, we waren nog puppies toen ;-). Onze ouders waren meteen ook dol op jou. Wat heb ik veel van je geleerd en wat hebben we hard gewerkt en daarnaast met Ton, Arianne, Geert en alle Van de Biggelaar collega’s veel plezier gehad, een groot familie-gevoel, de beurzen, de IJzeren Man, de gluhwein op zaterdagmiddag, etc. etc. Ik koester deze fijne herinneringen. Vanaf minuut een zat je in mn hart en dat is nooit veranderd. Ik ben op een gegeven moment in Amsterdam gaan wonen, maar altijd kwamen we elkaar weer fijn her en der tegen, (zeker toen ik weer terug kwam naar Eindhoven) o.a. via onze vrienden Bart en Sanna, bij Roos in de winkel, met carnaval, in de winkel, etc.
  Altijd geïnteresseerd, lief en je werd maar geen jaar ouder, ik geloof nog steeds niet dat je al boven de 50 bent. Zoals iedereen zegt een natural beauty.
  Lieverd, wat erg om te weten dat je zo verdrietig bent geweest, wat is er toch allemaal in je koppie omgegaan, moet er steeds aan denken, ik hoop dat je daarboven alle rust krijgt die je verdient. En dat je gezellig wijntjes met lieve mensjes mag drinken. Stoffeltje is in hele goede handen. Je zal gemist worden in het Eindhovense !!!!!!
  Proost lieve Anja. Dikke kus Breg.
  ————-
  Lieve Rens,

  Wat een leegte, wat een gemis, jouw meisje, wij wensen jou heel veel sterkte, kracht en steun toe. We leven met je mee en zullen woensdag extra meeleven, kaarsjes branden en proosten op Anja.
  ————-
  Lieve ouders, zus en familie van Anja,
  Lieve familie van Rens,
  Lieve Geert, Trudi en Roos,
  Lieve Ton en Arianne, huidige collega’s en oud-collega’s,
  Lieve iedereen voor wie Anja dierbaar is,

  Wat een groot gemis!
  Wij wensen jullie heel veel kracht met dit verdrietige verlies.
  Zorg extra goed voor elkaar. We leven met jullie mee.
  ————-
  Liefs xxx Leon & Bregje Vermeer – van der Loo

 73. Frans van Winkel Susanne van Gerwen schreef:

  Gecondoleerd Rens, en allen die bij dit verlies betrokken zijn.
  Veel sterkte de komende tijd!

 74. Annie en Jan Beelen schreef:

  Lieve Anja
  Ongeloof, niet te bevatten!
  Frank belde mij in de auto en heb hem direct aan de kant gezet.
  Anja is er niet meer?
  Een mooie, leuke en begripvolle vrouw die altijd vroeg hoe het met Annie en mij ging.
  Altijd in voor lol en plezier zoals tijdens een carnavalsbal in het PSV stadion en samen met ons gezinnetje Beelen op een gezellige wintersport vakantie in Ellmau.
  Waarom, ongeloof nogmaalsniet te bevatten?
  Rust zacht lieve Anja
  Rens -Annemie- Piet-Carolien-Frank-Meike-Jetze en Amke veel sterkte
  Annie en Jan Beelen

 75. Bert Vermeulen schreef:

  Rens, als ik de woorden kende die je zouden troosten, dan zou ik ze je schrijven. Maar ik weet ze niet.
  Ik wens je veel kracht en sterkte toe.
  Bert

 76. Desiree schreef:

  Lieve Rens,
  We kunnen niet anders dan de hele tijd aan jou en Anja denken. We kunnen ons niet voorstellen hoe de dagen er voor jou uitzien. We leven intens met je mee en we denken aan Anja met een warm gevoel,
  Rust zacht lieve Anja….

  Desiree en Arnoud

 77. Jeroen van der Sommen & Sandra Kromkamp schreef:

  Sprankelend, lief, mooi en vrolijk.
  Je danste door het leven, zo zie ik je voor me als ik aan je denk.
  Nooit kunnen bevroeden dat het voor jou ooit zo anders kon zijn.
  Verbijsterd en diep geraakt.
  Heel veel sterkte voor Rens, familie, vrienden en dierbaren.
  Dag lieve Anja! X

 78. Will theus schreef:

  wat ’n vreselijk bericht. ik kende Anja niet zo goed. we hebben elkaar ooit ontmoet op ’n reunie van Lek Me Vesje in V’Waard.
  lieve Rens, mijn gedachten zijn bij jou en alle vrienden en familie .
  Blijf de lieve vent die altijd was.
  strerkte,
  Will

 79. Jolande schreef:

  Lieve Rens, familie , vrienden en vriendinnen van Anja.
  Met Carnaval was het altijd een feest om jullie te ontmoeten.
  Nu is het stil , nauwelijks passende woorden te vinden om de leegte en het verdriet te omschrijven ..
  Sterkte allen met dit enorme verlies van jullie
  ANJA 🌹

 80. Melissa schreef:

  Lieve Anja,

  Wat een ontzettend verdrietig bericht en wat een ontzettend groot gemis! Een groot gemis van een mooie, lieve warme vrouw, altijd geïnteresseerd en altijd met een mooie lach! Zo herinner ik me jou van mijn tijd bij Zero40 en zo zal ik je altijd blijven herinneren…

  Heel veel sterkte voor jou Rens en natuurlijk ook voor de rest van de familie!

  Liefs Melissa

 81. Christianne Cox schreef:

  Lieve Anja,
  Wat een verdriet, wat een schok, niet te geloven……
  Gecondoleerd aan alle nabestaanden, en heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken.

  Chris

 82. fred en Mieke Huijbregts schreef:

  Lieve vriend, lieve Rens,
  Ongelofelijk werkelijk ongelofelijk, wat een verdriet. dit is bijna niet te bevatten.
  Veel sterkte vriendje, dat zul je nodig hebben. We denken aan je.

  Mieke en Fred

 83. Pieter en Anneke van der Velden schreef:

  Herrinnering aan Anja,

  We weten niet meer precies het jaar maar we waren met een heel stel in Serfaus, Oostenrijk. We wilden met de hele groep, Rens en Anja erbij, naar de eenzame Hexenhüte boven op de Masner in Serfaus. Het betekende een heel stuk te voet aan de achterkant van de Masner omhoog, door de sneeuw met de ski’s op de schouders. Een best wel zware tocht. We zakten diep, heel diep in de sneeuw. Enkelen gingen kapot, enkelen kregen schrik. Velen zaten er zo’n beetje doorheen maar Anja sprak iedereen bemoedigend toe. “Je kunt het, het is niet ver meer”( wist Anja veel). Fier ging Anja voorop in de strijd tegen de berg, opgewekt, vrolijk, borst vooruit, iedereen helpend. Daarna hebben we met z’n allen gezellig iets gedronken en gezongen in de hut. Anja had nog genoeg energie, zorgde voor sfeer, gezelligheid en enthousiasme. Dit vonden we een erg mooie ervaring met jou Anja, en die herinnering houden wij vast, voor altijd.

  Pieter en Anneke van de Velden

 84. Jan en Marijke Lamers schreef:

  Wat een verdriet en veel vragen kwamen er bij het bericht van het overlijden van Anja.
  Anja, die altijd belangstelling had voor anderen,
  Anja, sportief en genietend van zowel zomer-als wintervakanties,
  Anja, die verstand van zaken had als iemand advies nodig had, van handschoenen tot ski’s,
  Anja, die bovenal het geliefde ‘meisje’ van Rens was, zoals het zo treffend in woord en beeld te zien was op de kaart.
  Wat als ….. het onbegrijpelijke op deze dinsdag in september niet gebeurd zou zijn?

  Anja, we zullen je gaan missen, maar we hopen dat je de rust hebt gevonden die je zocht.
  Lieve Rens en lieve familie en vrienden….mogen de mooie herinneringen aan Anja een troost voor jullie zijn in de komende moeilijke periode.
  Veel liefs en sterkte,
  Jan en Marijke

 85. Herman Janssen schreef:

  Lieve Anja,
  Lastig, lastig, lastig…….. om de goede woorden te vinden, maar het staat in een schril contrast om voor welke moelijke beslissing jij hebt gestaan.
  Hopelijk heb je voor jou de beste genomen.
  Voor je dierbare die je achter laat zal het waarschijnlijk nooit zo voelen, maar zullen we ons daar bij neer moeten leggen en zal éénieder je op zijn of haar manier herinneren en herdenken.
  Rens en familie, heel veel sterkte met dit te grote verlies.

 86. Astrid Eickholt schreef:

  Lieve Rens, vriendinnen van Anja en familie. In deze volgorde omdat ik Anja altijd tegen kwam met carnaval. Altijd gezelligheid en feest. En nu is het stil……daar ben ik heel stil van.
  Stekte voor jullie allen bij het verwerken van dit enorme verlies.

 87. Brechje Sloots schreef:

  Lieve Anja,

  Ruim 20 jaar geleden kwam ik bij de Biggelaar werken, toen nog op de Kleine Berg. Met regelmaat denk ik daar nog met veel plezier aan terug. Het was een fantastische tijd en jij hebt daar voor mij een grote rol in gespeeld.
  Je stond altijd klaar, veel lachen, met z’n allen op stap na de koopavond en een vakvrouw van wie ik veel geleerd heb.

  Ik wens de familie, vrienden en de collega’s van Biggelaar heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven. Wat zal je gemist worden.

  Brechje Sloots

 88. Jeroen Wesseling schreef:

  Lieve, altijd vrolijke Anja,
  Zo herinner ik je me
  Woorden schieten tekort.
  Rust zacht,
  Jeroen

 89. Ienes Jolly-van den Broeck schreef:

  Lieve Rens en Fam.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en moed met het verlies van een lieve en bijzondere vrouw en moeder.
  Hou je vast aan alle mooie momenten,
  om samen verder te gaan.
  Ik denk aan jullie.

  Liefs van Ienes

 90. Marianne schreef:

  Lieve lieve lieve lieve Rens, ik hoop dat Anja ,Huub snel tegen komt. En dat je minder bang moet zijn. Het leven is een wildernis, we overleven. Xx Xx marianne

 91. Theo Yolanda schreef:

  Lieve Anja, afgelopen dinsdagmiddag hadden we in de gaten dat er iets verschrikkelijks gebeurd moest zijn hier op de Wal, later die dinsdag vernamen wij wat er exact gebeurd was….
  we waren verbijsterd, van slag en verdrietig.
  We zullen onze gesprekken, als buren op de Wal, wanneer je naar je werk ging of je hond uitliet, missen!
  We denken aan je.

  Rens, familie , vrienden heel veel sterkte en kracht om dit enorme verlies te verwerken.

 92. Leontine Van kollenburg schreef:

  Lieve Anja,
  Ik richt me even op jou.
  Bijna iedere dag zag ik je lopen en hadden we wel een praatje.
  3 jaar geleden werd ik ziek en was ik niet meer zo vaak te zien op jou looproute maar als ik je dan wel zag dan sprak je me aan en hadden we het even over het leven.
  Soms begrepen we elkaar en wenste je me veel beterschap toe in de strijd naar een gelukkig leven.
  En nu …… ik kan jou niet meer vertellen hoe fijn het was en hoe dankbaar ik was voor je lieve woorden keer op keer.
  Wat een verlies van een lieve vrouw.
  Een dag na de sterfdag van mijn eigen moeder stap jij uit het leven …. bam dat kwam hard aan…. ik was toen aan het wandelen op de route die jij ook altijd liep en zag ambulances en politie maar had geen idee wat er aan de hand was….ik kwam je ook niet tegen die middag en later begreep ik waarom…pfffff dat kwam binnen bij me.

  Stiekem dus zoveel gemeen maar heb jou niet kunnen vertellen dat er hulp is en kan zijn….. stil werd en word ik ervan en misselijk …..

  Maar je bent ergens waar je rust hebt en warmte om je heen….en lieve mensen….

  Alleen het verlies voor de familie zal groot zijn.
  Daarom richt ik me nu tot jullie..

  Lieve familie wat een pijn zal dit doen.
  Geen woorden maken dit goed het kan alleen wat verzachten.
  Een gemis voor eeuwig maar de herinnering zal het gemis af en toe draagbaar maken.
  Pas op elkaar en hou elkaar vast.

  Dikke knuffel en liefs
  Leontine van kollenburg
  Jaimy van kollenburg teodoro

 93. Hein en Maatje schreef:

  Lieve rens,
  Toen wij het bericht kregen over Anja konden we alleen maar stil zijn.
  We denken heel veel aan jou!
  Heel veel sterkte en kracht samen met de mensen dicht om je heen. liefs Hein en maatje.

 94. Elzelien Goossens schreef:

  Jeetje Anja, één van mijn allerbeste vriendinnen in de laatste jaren op het Peelland College. Wat schrik ik hier enorm van. Samen in de klas, samen op stap, uren aan de telefoon hangen. Ontzettend vaak was je bij ons in Deurne, boven de winkel. Na het eindexamen op vakantie met de bus naar Salou met Han en Jolanda. Ik zie je nog zo voor me op de trouwfeesten van Astrid en van Jolanda. Altijd stralend. Zoveel herinneringen. We zijn elkaar uit het oog verloren, zagen elkaar heel soms in Eindhoven, met carnaval. Je was niets veranderd. Ik blijf met hele warme gevoelens aan je terug denken. Heel veel sterkte gewenst aan Rens, familie en vrienden.

  Elzelien Goossens

 95. Ine van Mierlo schreef:

  Lieve Anja,
  We kennen je al zóveel jaren, maar nu lijkt het veel te kort.
  Wat zijn we blij met alle herinneringen aan jou, die lief, vriendelijk warm en mooi zijn,
  maar wat zijn we ook verdrietig dat er nu geen nieuwe herinneringen meer bij zullen komen.
  Wij gaan verder zonder jou, maar met jouw afdruk in ons hart.
  Kus Ien en Horst

 96. Roel van Wilgenburg schreef:

  Lieve Anja, wat een droevig bericht. Ik denk nog aan die mooie zeiltocht die we maakten al wat jaren geleden rond Sint Maarten met jou, Rens en vrienden. Andere tijden maar voor nu kan ik de woorden niet vinden. Voor Rens en familie wens ik heel veel sterkte.

 97. Cynthia schreef:

  Lieve mooie, eigenzinnige, charmante, sociale Anja, wat een schok en verdriet dat jij er niet meer bent.. Rust zacht. We houden je in ons hart en ik denk met liefde aan je terug tijdens de jaren samen bij de fotostudio. Bij heel veel foto’s komen er ook herinneringen aan jou naar boven. Je was onlosmakelijk verbonden aan de studio en aan Rens. Lieve Rens en iedereen van de familie en vrienden; heel veel sterkte met dit grote gemis. Liefs Cynthia

 98. Monique De Wit schreef:

  Jeetje Anja, ongelofelijk , niet te bevatten….knappe leuke lieve Anja…..hele dikke knuffel waar je ook bent….Rens heel veel sterkte met dit grote verlies 🙏🏻

 99. Rosalinde Andreoli schreef:

  Jeeeeee Anja, wat heb je gedaan! Lieve, knappe Anja. Waarom? Ik kan het nog steeds niet geloven. Zoals je daar zo mooi geborgen in dat doosje zit!
  Je was jaren geleden mijn vaste kracht in Valkenswaard, bij Roos moda. Jij was m’n steun en toeverlaat. Kon altijd op je vertrouwen . Stabiliteit, dat was jouw motto. Gewoon, laat alles lekker gaan zoals het moet gaan. Je was een stavast. Altijd heel fijn met je gewerkt. Helaas na beëindiging vd winkel elkaar uit het oog verloren. Maar in goede handen van m’n vriend Rens. Daarna zagen we elkaar sporadisch.
  Ik blijf zeggen , waarom? Je had nog een heel leven voor je, maar helaas ging dit voor jou niet op. Je zult je reden daarvoor gehad hebben. Hopelijk heb je nu je rust. Ik wens echt al jouw geliefden alle sterkte, want zij moeten verder…….zonder jou! Hele dikke knuffels van mij ❤️❤️❤️✨✨✨🙏🙏🙏🙋‍♀️ Roos

 100. Remco & Inge Berting schreef:

  Dag lieve Anja,
  We zagen elkaar niet zo vaak, maar als we elkaar troffen, voelde ik altijd meteen een klik en warm contact en raakten we nooit uitgepraat. Ik zie ons nog samen voor de tent zitten deze zomer tijdens de fietsclubvakantie in de Vogezen. Onze mannen waren zich in het zweet aan het trappen en wij genoten heerlijk relaxed in het zonnetje. Ik hoor je aan het einde van de clubweek nog zeggen: “We moeten er niet weer zoveel tijd tussen laten zitten, voordat we elkaar weer zien….” Die woorden galmen nu na…

  Jij, met al je vrolijke en levenslustige energie, je oprechte aandacht, liefde en begaan met anderen, mooie, intelligente, warme vrouw met een prachtige natuurlijke innemende uitstraling en elegantie…
  Nogal wiedes dat Rens voor jou viel… ‘mijn meisje’…

  Lieve Rens,
  ‘Wat zo diep in het hart zit, kun je door de dood niet verliezen…
  de herinnering aan een bijzonder mens is geboren.’

  Veel liefs, Remco & Inge

 101. Lucienne Berkhof schreef:

  Pfff lieve Anja ,
  Wat een vreselijk bericht en zo vreselijk
  nooit gedacht .
  Mijn hart stond even stil , wat moet er toch allemaal in je om zijn gegaan , ik blijf er maar aan denken …
  Ons afscheid een paar weken geleden op t werk was voor ons een definitief afscheid , helaas is de borrel er niet meer van gekomen , ik had er nog graag eentje met je gedronken .
  Ik hoop dat je je rust hebt gevonden nu .
  Rens en familie wens ik heel veel sterkte en hoop dat ze het een Speciaal plekje kunnen geven .
  En voor Onze Geert Die zijn maatje en beste vriendin is verloren : ik hoop dat jij het zeker ook Een plekje kan geven en wens je daar alle sterkte bij , mocht je me nodig hebben , je weet waar je me kan vinden !
  Voor alle (ex ) collega’s van biggelaar: jongens veel sterkte, wees lief en let een beetje op elkaar !
  Dikke knuffels van Luc , en Anja 🥂en maak er iets moois van daarboven 😘😘

 102. Peter Hoezen en Kristel Emmerink schreef:

  Het leven is een reis die je gaandeweg vormen zal tot wie je bent of uiteindelijk wordt.
  En niemand weet van tevoren al of het een reis zal worden door bergen en door dalen, of een reis waarbij je eenvoudig je bestemming mag behalen.

  Het leven is een reis, onvoorspelbaar voor iedereen. Met bochten of een rechte weg en niemand weet waarheen.

  Heel veel sterkte, kracht en liefde toegewenst.

  Peter en Kristel

 103. Roger & Sophie schreef:

  Wat een vreselijk en onverwachts bericht.
  Heel veel sterkte aan Rens, Laurens, Willem en alle andere nabestaanden. Wij hopen dat jullie steun bij elkaar vinden en woensdag op een mooie manier afscheid kunnen nemen. Wij zullen die dag een kaarsje branden.
  Liefs, Roger, Sophie en Poppy

 104. Jos en Ria Beelen schreef:

  Lieve Anja,
  We vonden het altijd fijn als we je troffen bij je zus en zwager. Altijd belangstellend naar iedereen en lief voor de kinderen van je zus en zwager.
  Het was altijd fijn om met je te praten en we hebben genoten van je lach en goede zin als we je zagen.
  We zullen je missen als we weer een verjaardag hebben bij Frank en Caroline en hopen dat je op een plek bent waar je je rust zult vinden.
  Ook hopen we dat Rens sterk zal zijn om dit te kunnen dragen en dat hij gesteund wordt door dierbaren.
  Ook de ouders en zus en zwager en neef en nichtjes wensen we heel veel sterkte met dit grote gemis.
  Liefs van Jos en Ria Beelen.

 105. Margot Jans schreef:

  Kon ik maar iets moois zeggen wat troost zou bieden maar ik kom niet verder dan waarom?? Ik hoop dat je toch hebt geweten hoe lief leuk knap en grappig we je allemaal vonden. Wat zul je gemist worden.
  Veel kracht en sterkte Rens en familie en vrienden.
  Margot Jans.

 106. Christel en mike rondeel beelen schreef:

  Woorden schieten te kort, toen wij het afschuwelijke bericht hoorden van onze Frank . Wij hebben jou mogen leren kennen als een een super gezellige sociale en spontane zus van carolien en schoonzus van onze frank . Altijd geïnteresseerd in onze teun en altijd een gezellig praatje tijdens de verjaardagen van jou en mijn familie. Wij wensen Rens , vader en moeder Verspaget , Carolien en Frank en de kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies . 💖

 107. Frank Smeijers schreef:

  Anja…je was die leuke meid op school..bijzonder..anders. In al die jaren erna kwam ik je soms tegen. Je innemende..ietwat gereserveerde lach, maakte dat je men je niet snel vergeten zou. Je zult gemist worden. Ik zal jouw glimlach nooit vergeten. Ik wens ieder die jou na stond, heel veel sterkte.

 108. Adrienne Hogenhuis schreef:

  Beste lieve zus van Carolien

  Een hele poos geleden leerden wij, de kookclub van jouw zus Carolien, kennen. Ik vind het leuk als mijn zus een keertje mee komt koken. En daar was je vrolijk gezellig en spontaan !!
  Het was een leuke avond vol gezelligheid en lekker eten. Carolien genoot dat jij kennis maakte met haar clubje. ’n Mooie herinnering!
  Namens Carolien haar kookmaatjes: Leuk je ontmoet te hebben!!

  Adrienne Hogenhuis chef 2e donderdag Culinaire gilde Brabançonne

 109. Erik in t Groen schreef:

  Ow Rens wat zijn we geschrokken en verdrietig deze week. We branden een kaarsje, denken aan je en zijn er woensdag voor het afscheid.

 110. Brit zweegers schreef:

  Wat een ontzettend verdrietig bericht. Niet te bevatten gewoon.
  Heel veel sterkte, Rens en familie en vrienden in deze bizarre tijd.
  Groet, Brit en Dennis

 111. Geert en Karin de Brouwer schreef:

  Lieve Rens en Familie,

  Dit onverwachte bericht heeft ons diep geraakt.
  We wensen jou Rens en Familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe om het verlies van Anje te kunnen verwerken.

  Geert en Karin de Brouwer.

 112. Leo van de Voort schreef:

  Krachtig, betrokken, zorgzaam, bescheiden, belangstellend, puur, oprecht en enthousiast. Zo ken ik Anja al jaren, als ze met haar Rens door het Lampegat trekt.
  Verbijsterd was ik, toen ik hoorde van haar overlijden.
  Ik wens Rens en familie ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  Vaarwel Anja, we zullen je missen!!

 113. Lonneke schreef:

  Wat een mooie woorden Rens en wat een onwerkelijk bericht Anja. Van de zomer hebben we nog een week naast elkaar op de camping gestaan en gekletst over Stoffel en Bobbi. Heel veel sterkte met dit enorme verlies en rust zacht Anja.

  Bobbi en Lonneke

 114. Linda Ruijg schreef:

  Wat een schok toen ik de krant open sloeg ! Kan het gewoon niet geloven , zo’n geweldige vrouw. We zullen je missen 😘 Heel veel sterke voor alle nabestaande.

  Trimsalon Dumpy
  Linda en Harold

 115. Iemke Boorsma schreef:

  Lieve Anja, wat een schok dit nieuws… Zo verdrietig…

  Ik heb veel mooie herinneringen aan de tijd dat ik samen met jou werkte bij de Biggelaar. Samen werken, stappen en lol maken. Maar ook mooie gesprekken. Over leven en de liefde…

  De liefde heb je gevonden….

  Ik wens jou een goede reis lieverd. En je naasten ontzettend veel sterkte met jou gemis.

  Vaarwel… R.i.p.

  Iemke

 116. Alex en Montaña Nieweg schreef:

  We zijn sprakeloos. We kennen Anja eigenlijk al erg lang: van de Surfwinkel aan de Kleine Berg tot aan Van de Biggelaar bij ons om de hoek. We wandelden graag samen met de hondjes en hadden leuke gesprekken.
  Rens en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Alex, Montaña, Isabel Nieweg en Olly

 117. Cees en Lies baijens schreef:

  Lieve Anja .
  Wat zijn we geschrokken dat je er niet meer bent ,het kwam zo hard aan, zo onverwacht, we hebben zo’n goede herinneringen aan je , in de winkel waar we het liefst door jou werden geholpen jij wist precies wat we wilden hebben je was zo lief en gezellig ,ondanks we je al lang niet meer hebben gezien ,we zijn je niet vergeten,je werkte samen met onze zoon Rob Baijens vandaar onze betrokkenheid .
  Lieve Anja we wensen al je geliefden heel veel sterkte.
  Cees en Lies Baijens. Lieve

 118. Walther Slaats schreef:

  Gecondoleerd aan alle nabestaanden met dit enorm grote verlies!

 119. Marja & Thieu & marsha van bokhoven schreef:

  Lieve Rens en familie
  Wij willen jou heel veel sterkte wensen met dit verlies Anja
  Jou grote Liefde en steun ❤
  Marja & Thieu &marsha v van bokhoven

 120. Hetty en Willem van der Loo schreef:

  Rust zacht, lieve Anja.
  In onze herinnering zal je blijven als mooi van binnen, mooi van buiten. Spontaan,
  geinteresseerd en degene die jaren geleden bij Biggelaar allebei onze kinderen onder haar hoede nam. Ons medeleven gaat uit naar iedereen die haar lief was.

 121. Patries schreef:

  Lieve, gekke, mooie, vrolijke, Innemende dame.

  Soms is het net of het leven zelf je aanvalt in je rug.
  Wat kun je dan doen.
  Respecteren dat dit je keuze is ,is moeilijk, onverwacht en onoverzichtelijk voor ons achterblijvers die jou blijkbaar niet goed genoeg hebben leren kennen.
  Dank je wel voor een mooi stuk mee wandelen in mijn leven.
  Ik ga proberen te glimlachen als ik aan je terugdenk.
  Liefs, Patries

 122. Arold en Katja van der Heijden schreef:

  De blaadjes vallen
  in deze bizarre vreemde tijd
  het is vroeg donker
  …en dan zo’n bericht….

  vragen blijven achter
  en heel veel verdrietige mensen….

  Lieve Anja, jij hebt je rust gevonden…
  en we zullen je altijd herinneren als goedlachse vriendin
  carnavalsgekske tot in de kern…wat gaan we je missen..

  Maar onze gedachten zijn nu bij al jouw dierbaren,
  jouw allerliefste naasten, familie, vriendinnen en vrienden….en dat zijn er heel veel…
  die nu met al hun verdriet weer verder moeten en mogen….
  heel heel veel sterkte….

  Rowwen Heze schreef…
  d’n Heilige Anthonius di mos ’t wiete
  heej schreef meej terug: ‘beste vrind wette dat
  soms is ’t beater iets moeis te verleeze
  beater verleeze dan dat ge ’t noeit het gehad’

  Liever waren we je nog niet kwijt……
  we gaan je enorm missen!
  Rust zacht….

 123. Sander Zimmerman schreef:

  Voor familie, vrienden, collega’s van Anja. Ik wil jullie allen veel sterkte wensen met dit grote verlies.
  Anja zal bij mij als een warm, lief, humoristisch, hard werkende vrouw te boek staan. Had ze maar… is nu te laat. Hopelijk komen er antwoorden om het een plek te geven.
  Gecondoleerd aan een ieder.
  Sander

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *