RECENSIES

Hommage Uitvaarten is altijd benieuwd naar uw ervaringen met onze uitvaartverzorging. Graag vragen wij u deze met ons te delen. Onderaan deze pagina heeft u de mogelijkheid uw ervaringen met Hommage Uitvaarten met anderen te delen. Daarnaast gebruiken wij uw feedback tot het verbeteren van een compleet verzorgde uitvaart voor u, uw dierbaren en/of uw nabestaanden.

Heeft u nog geen ervaringen gehad met Hommage Uitvaarten maar bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hieronder de reviews van onze klanten en hoe zij de samenwerking en service van onze dienstverlening hebben ervaren.

95 reacties op “RECENSIES”

 1. Jonne Christensen

  Als Jos Hoeberichts deze review had kunnen schreven had hij zeker zijn dank uitgesproken voor de persoonlijke manier waar jij, Stefani, zijn afscheid geregeld hebt. Zeer persoonlijk. Ik hoorde de muziek, de afscheidswoorden van diverse mensen. Het was mooi!

 2. Onze vader is onverwacht snel overleden en de begrafenis moest vanwege omstandigheden snel plaatsvinden. En dat ook nog met het Pinkster weekend ertussen. Geen gemakkelijke opgave. Stefani heeft ons fantastisch geholpen. Flexibel, ‘can do’ mentaliteit, altijd positief. Ze is een enorme steun voor ons geweest. Ze heeft ons heel veel denkwerk uit handen genomen en het was ontzettend prettig met haar samen te werken. Ze was altijd bereikbaar (van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat), reageerde snel, handelde snel en heeft alles tot in de puntjes geregeld. Zij heeft ons op vele fronten met raad bijgestaan en creatief last minute uitdagingen opgelost. We hadden ons geen betere steun voor en tijdens de begrafenis kunnen wensen. Het is een heel mooi afscheid geworden, mede dankzij haar inspanningen.

 3. Ella Erkelens

  Op 16 mei overleed onverwachts onze moeder, tijdens haar vakantie in Domburg. Vanaf dat moment is Stefani voor ons aan de slag gegaan en heeft al onze zorgen uit handen genomen. Met zoveel gedrevenheid, snelheid, zorgzaamheid, meer dan je je kunt wensen. Vooral het meedenken heeft ons ook enorm geholpen in de organisatie, want er komt zoveel op je af. De energie die zij in haar werk steekt is enorm, van ’s morgens vroeg tot laat in de avond was ze bereikbaar. Mede door haar betrokkenheid (en ook van haar collega’s) was de herdenkingsdienst en het hele afscheid een waardevolle tijd waar wij met een warm hart op terug kijken!

 4. Karien Rijnen

  Het afscheid van mijn Hanneke was geen standaard uitvaart. Stefani heeft geweldig werk geleverd om alles te regelen zoals wij het graag wilden. Ze heeft veel ideeën en suggesties, laat zich niet uit het veld slaan bij tegenvallers, zoekt naar oplossingen. Het belangrijkste vond ik dat ze kan schakelen. Als haar idee niet bij je past, zoekt ze gewoon verder. Erg fijn dat die ruimte er is. Ze regelt veel, toont initiatief, is attent, neemt de regie waar nodig, heeft het overzicht. Kortom, dikke pluim!

 5. Familie Dekkers-Moolenschot

  Beste Stefani,

  We hebben jou diensten en zorg ervaren als zeer persoonlijk, ongedwongen en anders dan anders. je hebt (schoon) moeder en oma een zeer mooi afscheid bezorgd.

  alle lof daarvoor, hartelijk dank.
  Familie Dekkers-Moolenschot

 6. Mayke en Margo Moonen

  Toen ons mam toch nog onverwacht binnen het verwachtte overleed in februari, belden wij Stefani. Van het begin tot het einde, en zelfs daarna, werden we liefdevol bijgestaan door Karlijn en Stefani. Persoonlijk, warm en betrokken, kundig, empathisch en creatief, wat soms aan het einde van de lockdown heel fijn was met de uitdagingen die dat met zich meebracht.
  Hierdoor hebben we ons mam een heel mooi, passend en liefdevol afscheid kunnen geven, waar wij nog steeds heel dankbaar voor zijn.

 7. Stefani de Bie

  Dag Stefanie
  Op 27-4-2022is mijn vader plotseling overleden.wij willen je graag bedanken voor de snelle handelingen die er toen nodig was het was even hectische voor jou ,om in een korte tijd een mooi afscheid te regelen voor mijn vader.alles was goed verzorgt.iedereen vond het een prachtig afscheid.mooi ingetogen.bedankt namens de familie en vrienden..

 8. Paul Hoppenbrouwers

  23 Februari heb ik mijn moeder begraven met de liefdevolle zorg van Stefani de Bie van Hommage uitvaarten en de warme begeleiding van Sandra van Bladel van Afscheid met Liefde. Tijdens de dagen voorafgaande dagen is niets te veel. Op de dag van de begrafenis is niets te groot wat niet groot hoeft te zijn. En de dagen erna, zijn er de kleine dingen die er voor hebben gezorgd dat ook voor mij het een en ander een plaatsje heeft gekregen. Sommige muziek zal nooit meer het zelfde zijn,.. Dank.

 9. Lisette vd Molengraaf-Hoppenbrouwers

  Werkelijk een ” Pas de Deux “, de fantastische samenwerking tussen Stefani en Sandra.
  Stefani bedankt voor je begeleiding, warmte, vakmanschap , mooie Catharina Aula en de lieve attenties.
  Sandra, bedankt voor je prachtige woorden die het afscheid van moeder zo veel mooier maakten.
  Moeder Jeanne’ s afscheid was zeker met liefde gedaan!
  lieve groeten,
  Lisette

 10. Familie van den Heuvel

  Hommage aan Hommage

  Na het overlijden van onze (schoon)moeder die opgegroeid is nabij het centrum van Eindhoven hadden we behoefte om de uitvaart te laten verzorgen door een uitvaartonderneming die een persoonlijke aanpak zou kunnen geven aan haar afscheid.
  Omdat vele familieleden begraven zijn op de St. Catharina begraafplaats kwam de hier gesitueerde aula in beeld. Vanaf het eerste contact verliep alles naar wens. Stefani bleek goed te kunnen luisteren en onze (specifieke)wensen prima te kunnen vertalen naar de praktijk van een perfect georganiseerd afscheid. Ze heeft ons volledig ontzorgd. Stefani zet steeds dat stapje extra en komt met mooie ideeën.
  Duidelijke en toch flexibele afspraken worden door Stefani voorzien van extra adviezen en tips.
  Stefani was op de achtergrond aanwezig maar had de organisatie prima op orde.
  Complimenten voor de begeleiding, uitvoering en persoonlijke aandacht.
  Chapeau

  1. Stefani de Bie

   Wauw wat een prachtige complimenten! Heel erg bedankt daarvoor! Ik heb jullie met veel liefde geholpen!

 11. Stefani is een geweldige steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Dankzij haar inzet, creativiteit en rust hebben we afscheid kunnen nemen van mijn moeder zoals wij denken dat zij dat gewild had. Een hele mooie spirituele omgeving en heel respectvol en steunend. Alles heeft zij opgelost en niets was teveel. Wij kunnen Stefani en haar collega s alleen maar aanbevelen.

  1. Dankjewel, wat een mooi compliment! Niets was te veel….. dat is inderdaad onze drijfveer, om alles mogelijk te maken.

  2. Esther brouwers

   Dag Stefanie
   Op 27-4-2022is mijn vader plotseling overleden.wij willen je graag bedanken voor de snelle handelingen die er toen nodig was het was even hectische voor jou ,om in een korte tijd een mooi afscheid te regelen voor mijn vader.alles was goed verzorgt.iedereen vond het een prachtig afscheid.mooi ingetogen.bedankt namens de familie en vrienden..

 12. Alles wat je nodig hebt na het overlijden van je dierbare. Er werd geluisterd en meegedacht met onze wensen, alle mogelijkheden werden uitgezocht om een prachtig, waardevol maar vooral persoonlijk afscheid te kunnen regelen. Wat een fijne samenwerking met Stefani en Raymond.
  Een mooier afscheid hadden we niet kunnen hebben. Nogmaals bedankt.

  1. Raymond Bonnier

   Heel graag gedaan, het heeft ons enorm goed gedaan om het afscheid van Adri en opa heel persoonlijk te maken en dicht bij zijn lievelingsplek te kunnen organiseren. Gelukkig zijn we er samen met jullie in geslaagd een mooie, dierbare herinnering mee te geven aan iedereen die fysiek en op afstand aanwezig was en dat verdienen Adri en jullie maximaal.

 13. De wens van mijn man was een kleinschalige intieme begrafenis. Ik heb bewust Hommage benaderd omdat dit een kleine, betrokken uitvaartonderneming was met veel empathie. Mijn man overleed zo plotseling dat het eerste gesprek met Karlijn pas de dag na zijn overlijden plaats vond. Karlijn heeft zijn wensen, ondanks de hectiek van die dag en de heftige situatie direct en snel opgepakt en uitgevoerd. Het was een warm bad. Ik kan iedereen Hommage aanbevelen.

 14. Familie van Veldhuizen

  Met enorm veel toewijding en liefde werd er door Karlijn met ons meegedacht om een mooi en heel persoonlijk afscheid te regelen voor mijn vrouw. Ze was altijd bereikbaar, nam de tijd voor ons en was oprecht geïnteresseerd in ons wel en wee. Voor haar woorden tijdens het afscheid had ze zich echt verdiept in ons als gezin en het leven van mijn vrouw. Ze sprak alsof ze een familielid was, zo betrokken en liefdevol. Ook na het afscheid had ze tijd en aandacht voor ons in gesprekken en huisbezoeken. Iemand die met haar hele hart dit werk doet, we zijn er enorm dankbaar voor.

 15. Gaby de Vrieze

  Door het plotseling overlijden van mijn vader en mijn afkeer tegen de grote branches kwam ik via via terecht bij Karlijn. En zo belde ik haar op zaterdagavond huilend op. En wat een warm bad was dat. Ze stelde me meteen op mijn gemak en begon mij eigenlijk direct te ontzorgen. En dat heeft ze de hele week gedaan. Doordat Kerstmis net voor de uitvaart was, was ook dat nog een uitdaging. Maar ook tijdens de kerstdagen was Karlijn er voor ons. Hoe bijzonder!! Woorden zijn bijna niet te vinden om de ontzorging en oprechte interesse in ons en papa te omschrijven. Karlijn was die week mijn baken en de uitvaart was prachtig! Wat een prachtige roeping als beroep.. Hoop dat Karlijn en Stefani beseffen hoe bijzonder het is dat ze nabestaanden zo kunnen begeleiden. Dank!

  1. Het was heel ‘fijn’ om in zo’n verdrietige tijd een beetje voor jullie te mogen zorgen. De klik was er vrijwel meteen en en daardoor voelde deze week echt en puur. Heel bijzonder als er in zo’n korte en heftige tijd, zo’n verbinding ontstaat. Precies zoals ik graag mijn mooie vak mag uitoefenen. Dus dank je wel dat ik er voor jullie heb mogen zijn.

 16. Chimène Van Oosterhout

  Op 2e kerstdag overleed onze vader en opa, na een zwaar en intens stervend traject van 9 maanden. Wij hadden nog een visitekaartje van Stefani en papa is uiteindelijk, 1 maand voor zijn overlijden, samen met ons gaan kijken naar de aula op de St. Catharina begraafplaats, omdat hij dat graag wilde ervaren. Papa voelde zich meteen thuis. Overlijden op tweede kerstdag in de avond is geen doorsnee dag. Toch besloot Stefani om haar kerstjurk te vervangen voor haar “werkkleding”. Samen met ons heeft ze papa/opa keurig verzorgd voor zijn laatste afscheid en heeft ze haar belofte aan hem gehouden en hem direct meegenomen naar de aula, om hem daar te laten “ logeren” . Uiteindelijk heeft Stefani het bijna onmogelijke project, om de uitvaart binnen 3 dagen te regelen, perfect voltooid. Ondanks de grote uitdaging was niets haar teveel. Ze was flexibel en beantwoorde alle vragen binnen afzienbare tijd!
  De uitvaart was intiem, warm en respectvol. Een prachtig laatste “feestje” voor papa, precies zoals hij dat gewenst zou hebben.
  Dank Stefani, Karlijn en Femke.

  1. Stefani de Bie

   Wat was het een achtbaan voor jullie! We hebben jullie met veel liefde geholpen, en heel fijn dat jullie met zo veel warme gevoelens terug kunnen denken aan het afscheid van Jan!

 17. renate hagestein

  Toen afgelopen maand mijn schoonzus geheel onverwacht overleed zaten we even letterlijk met onze handen in het haar. Via een goede vriend op Hommage gewezen.

  Stefanie heeft daarop onze handen gegrepen en heeft ze niet meer losgelaten. Met ontzettend veel liefde en begrip en geduld en vertrouwen hebben wij een eervolle en sfeervolle uitvaart kunnen verzorgen samen met haar. Overal ruimte voor alle zorgen die speelden. Zeer discreet en betrokken.
  Bij Hommage voel je je als rouwende nabestaande echt een beetje thuis.

  Wij zijn daarvoor zeer dankbaar en zullen dan ook iedereen aanraden van deze dienst gebruik te maken

 18. Warme, snelle, attente dienstverlening van ‘ouderwets’ hoge kwaliteit. Heel persoonlijk, empathisch, ook naar bijzondere familieleden, niets is te gek en er word door Stefani telkens weer een beetje extra aan toegevoegd. Volledig ontzorgd en je zou er bijna naar uit kijken om vaker met haar te mogen werken…Ik kan haar iedereen aanraden, het is elke cent waard!

 19. Manon Versteijnen

  Wij zijn via via in contact gekomen met Stefani. Er was meteen een klik en een vertrouwd gevoel. Door de begeleiding en sturing vanuit Stefani hebben we samen gezorgd voor een prachtig en waardevol afscheid voor mijn lieve zus. Alles was tot in de puntjes top verzorgd. Het was een afscheid waar mensen nog lang over blijven napraten. Ook na het afscheid was er nog betrokkenheid vanuit Stefani, met de vraag hoe dat het nu met ons alle gaat. Bedankt voor alle goede, maar ook fijne zorgen.

 20. Els van Leest-Habraken

  Heel,heel hartelijk dank , Stefani, voor jouw warme, respectvolle , attente manier om mij en ons gezin bij te staan om een zeer waardevol afscheid te regelen bij het overlijden van mijn man / vader/ en opa. Jij was voor ons een “rots in de “branding”. We hadden het niet beter kunnen wensen .Een zeer dankbare familie.

 21. Huibert van der Putt

  Bij het overlijden van mijn broer hebben wij intensief contact gehad met Stefani van Hommage Uitvaarten. We zijn bij toeval bij haar terecht gekomen. We kwamen tot een echte samenspraak. Ze begreep meteen onze behoeften en wensen en nam alle tijd om tot beslissingen te komen. De uitvaart verliep geheel naar wens en heeft bij iedereen die erbij was een goede herinnering achtergelaten.

 22. Familie van Geenhuizen

  Wat een fantastische begeleiding! Na het overlijden van onze man/vader wisten we niet dat er zo veel op ons af zou komen. Je hoort het altijd maar kunt je er geen voorstelling van maken. Door het fijne, warme en oprechte persoonlijke contact, haar flexibiliteit en adviezen was Stefani een rots in de branding. Dag en nacht stond zij voor ons klaar. Ze denkt mee en is er echt voor je. Ze draagt een aantal opties aan en denkt heel goed mee. Het is ook okay als het dan toch weer anders gaat. Kortom een heel fijn persoonlijke begeleiding in een heftige tijd. Dankzij Stefani was het een afscheid zoals het voor ons moest zijn. Wij konden ons niet beter wensen en zijn Stefani heel dankbaar!

 23. maria peggy spill

  Onlangs heeft Stefani de uitvaart en ceremonie van onze geliefde papa en partner tot volle tevredenheid tot in de puntjes verzorgd.
  Zij heeft aan al onze wensen voldaan en niets was teveel zelfs in de late uurtjes. Zij hielp ons om het hele draaiboek perfect in te vullen en uit te voeren met aanvullingen en aanpassingen tot het laatste moment. Ondanks ons verdriet heeft zij ons ontzorgd en geholpen om steeds de deadlines te halen voor rouw advertenties, rouwkaarten, adressen, enveloppen etc. Zij leefde mee en gaf aanmoedigende woorden wanneer dit nodig was. Het afscheid in de Aula was perfect verzorgd met bloemen en kaarsen. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

 24. In een verdrietige periode is het fijn om iemand te hebben die de regie pakt en alles overziet waar je op dat moment geen tijd en geen ruimte voor hebt. Het is vooral fijn als die persoon dan niet te nadrukkelijk aanwezig is, maar je op de juiste momenten adviseert en attendeert en je vooral ook als familie in je waarde laat. Stefani de Bie van Hommage Uitvaarten is zo iemand die ik dan ook van harte aan kan bevelen!
  We hebben haar benaderd in verband met het overlijden van onze moeder twee weken geleden en ze heeft ons op een geweldige manier geholpen. Alle randvoorwaarden zijn op een perfecte manier ingevuld. De aula van de Catharina Begraafplaats was een hele mooie locatie om afscheid te nemen in kleine kring en alles rondom de kerkelijke uitvaart is ook daar haar op een geweldige manier verzorgd. Van de zakdoekjes in de hoeken van de kerkbanken, tot de prachtige foto’s van van onze moeder die ze voor alle kinderen had laten afdrukken en inlijsten.
  Stefani; bedankt voor alle goede zorgen! Je was een rots in de branding!

 25. Corine Hagenaars

  Beste Stefani,

  Heel erg bedankt voor je warme zorgen, je rustige & respectvolle begeleiding en je kundigheid na het overlijden van mijn moeder. Dankzij jouw betrokkenheid hebben we er een zeer waardig afscheid van kunnen maken, volledig in de geest van mijn moeder, met wat verrassende momenten.
  Voor ons ben je de top!

 26. Charlotte Crijns

  Bij het overlijden van mijn echtgenoot, kregen wij via een andere uitvaartverzorger het adres van Stefanie. Wat waren wij blij, dat zij in alle rust ons bijstond in deze verdrietige periode. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik krijg nog steeds van vrienden de complimenten hoe mooi het geregeld was. Vooral het bloemetje met kaartje heeft bij velen indruk achtergelaten. Als je een dierbare verliest wil je het allemaal goed geregeld hebben en ik dank Stefanie nogmaals, hoe zij alles gedaan heeft. De kleinkinderen hebben de ingelijste foto van opa (geregeld door Stefanie) alle vijf op hun kamer staan. Stefanie nogmaals dank.
  Charlotte Crijns

 27. Wat ben ik blij dat ik Stefani via onderstaande reviews heb gevonden toen wij op zoek waren naar iemand die het afscheid van mijn moeder kon regelen. Ik kan onderstaande positieve berichten alleen maar beamen.
  Stefani, bedankt voor alle steun en perfecte organisatie rondom het overlijden.

 28. Harold van Nielen

  Ik ken Stefani al even als beheerster van de Sint Catharina begraafplaats, als een fijn, oprecht en warm persoon om prettig mee samen te werken als horecaondernemer van Stads Bar&Food.
  Dit keer belde ik haar met de vraag of ze mij en mijn familie wilde begeleiden na het overlijden van ons moeder.
  Even warm, oprecht, persoonlijk, op maat en vooral prettig heeft ze dat samen met haar dochter fantastisch gedaan.
  Absoluut niet te vergelijken met allerlei grotere partijen uit dezelfde branche.
  Namens mijn hele familie, dankjewel!

 29. Joost de Bruijne

  Stefani is iemand op wie je in moeilijke tijden voor 100% kunt vertrouwen. Zij is warm, rustig en begripvol. Al onze wensen en die van mijn moeder zijn door haar georganiseerd. Een hele mooie spirituele ondersteuning op alle fronten. We kunnen alleen maar lof geven aan haar en haar team. Op een moment waar je het moeilijk hebt door haar te worden ondersteund daar zijn we erg dankbaar voor. Bedankt voor alle goede zorgen Stefani.

 30. Mijn familie kent Stefani en Hommage-uitvaarten, sinds augustus 2019 toen onze zus na een ziekbed overleed. Stefani heeft toen op een geweldige manier het afscheid van onze zus georganiseerd en in juiste banen geleid (zie ook de recensie op 15/09/2019 van mijn andere zus). Het was dan ook vanzelfsprekend dat we Stefani hebben gevraagd om de begrafenis van mijn moeder te regelen. Toch een uitdaging in coronatijd en met een familie die inmiddels hoge verwachtingen heeft na die bijzondere ervaring van eerder…
  Maar in alle opzichten is Stefani (en in haar kielzog, Femke) weer geslaagd! Immer warm, goed luisterend, snel handelend, nooit opdringerig of pusherig, maar vooral persoonlijk, betrokken en met veel respect haar werk doend. Het is zo fijn om met mensen als Stefani te werken in dergelijke lastige tijden, dat ik haar -en iedereen bij Hommage-uitvaarten- van harte kan aanbevelen! Het maakt het allemaal een stuk prettiger (en lichter).

 31. Ingrid van den Hurk

  Wij hebben veel steun gehad bij de aanloop naar en de dag van het afscheid van onze moeder. Het persoonlijke, de ruimte en aandacht die Stefani gaf, was heel gepast. Snel een antwoord op onze vragen. De intieme sfeer van de aula was geweldig. Ontzettend bedankt Stefani en je collega’s.

 32. Stefanie en Karlijn hebben gezorgd voor een perfecte uitvaart. Al maanden tevoren was Stefani intens betrokken bij de ziekte van mijn vrouw. Het gaf mijn vrouw rust, te weten dat haar uitvaart in goede handen was. De opbaring bij ons thuis, de voettocht naar de begraafplaats, dat alles werd perfect georganiseerd. De herdenkings bijeenkomst in de aula was zorgvuldig en met liefde uitgevoerd. Dit alles was een grote troost voor ons. Door de perfecte video-streaming konden de vele vrienden en kennissen, er toch “bij” zijn. Wij zijn jullie voor dit alles erg dankbaar.

 33. Jij en Karlijn, beiden heel erg bedankt voor jullie goede verzorging, aankleding en uitvoering. Het was heel fijn om dit samen met jullie te doen.
  Jij vooral bedankt voor je betrokkenheid en fijn contact met Thea, nog voor haar overlijden. Het gaf haar rust en tijd om goed afscheid van ons te kunnen nemen.

 34. Anthony Roovers

  Lieve Stefani,

  Bij deze wil ik je echt enorm hartelijk bedanken voor de geweldige bijdrage die je hebt geleverd tijdens het overlijden en het regelen van alles rondom de uitvaart van mijn vader. Het is allemaal nog zo vers. Wat hebben we hem, dankzij jou, een passend en prachtig afscheid kunnen geven, zo mooi en intiem!. Dit alles heeft me zo goed gedaan. Het geeft me een geweldig en vredig gevoel.
  Echt ontzettend bedankt, uit de grond van mijn hart!

 35. Een zeer warme persoonlijke benadering. Meedenkend, meelevend en maatwerk. In tijden van corona denken de dames in mogelijkheden.
  Ze verstaan echt hun vak. Ze weten te ontzorgen in verdrietige tijden en zijn 24/7 bereikbaar. Ze hebben een groot inlevingsvermogen.
  De kapel op het Catharinakerkhof is een prachtige locatie voor een kleinschalige intieme uitvaart.
  Enorm bedankt! Hartelijke groet, familie v H

 36. Zeer goed verzorgd , perfecte timing. Complete invulling . Vriendelijke flexibele uitvoerders van allerlei aard. Zeker een aanrader voor de invulling van al Uw vragen . Groet W. D .

 37. Sanne Heijerman

  Stefani heeft ons heel goed begeleid bij het organiseren van het afscheid van onze zoon Hugo.
  Ze heeft ervoor gezorgd dat alles heel goed geregeld was van het begin tot aan het einde.
  Ze sloot goed aan bij wat wij fijn en mooi vonden en we hadden direct vertrouwen erin dat de dingen die geregeld moesten worden goed zouden verlopen.
  Dat zorgde voor rust in de dagen voor het afscheid, zodat we ook thuis nog afscheid konden nemen van Hugo en niet alleen maar in de regelstand hoefden te zitten.
  Ze heeft onze dochters (4 en 8 jaar) ontzettend goed betrokken bij het afscheid van hun broertje en zorgde voor een troostknuffel met foto, waar ze beiden nog steeds mee slapen.

  Stefani was laagdrempelig en heel goed bereikbaar (24/7).

  Ook na de begrafenis was er betrokkenheid en de vraag hoe het met ons gaat.

  We hebben Stefani ervaren als professioneel en warm! We zullen zeker haar naam noemen als mensen een uitvaartondernemer moeten uitkiezen.

 38. Lieve Stefani,

  Dank je wel voor de fijne, warme, vakkundige begeleiding van de bijeenkomst en crematie crematie van mijn tante in deze bijzondere tijd. Toevallig bij je uitgekomen maar het heeft zo moeten zijn! De persoonlijke begeleiding, de intieme ruimte maar zeker je adviezen hebben het verdriet kunnen verzachten en hebben het tot een afscheid gemaakt zoals tante Jo het gewenst had. Dank je wel!!!

 39. Rens Van Mierlo

  ‘Tranen die maar niet drogen. Ik wil bij je zijn, opnieuw doen besluiten. Dat uur, die minuut, die seconde, dat ik je niet heb kunnen behoeden zo helemaal alleen. Mijn hart en al mijn kussen gaan voor altijd met je mee. Dan hoef je niet alleen te gaan’.

  Hoe droef eindigde die Dinsdag van 29 September.
  Mijn meisje kon niet meer en zocht bevrijding.
  Anja’s reis ging verder dan gepland en het verdriet hierom is bijna niet te vatten of te delen.
  Afscheid nemen kent geen tijd, geen verleden, geen toekomst, alleen verdriet.
  Daar kan je niet voor leren en de pijn is niet aan te geven in hoeveelheden.

  In die wereld stapte Stefani die dag ons huis binnen.
  Hoe begeleid je dit? Hoe vertel je ‘wat nu’? Waar begin je en waar behoedt je me voor.
  Dat is een wereld voor mensen met passie, gevoel en professionaliteit.
  Van tijd tot tijd bezinning en vooral oprecht medeleven.

  Ik dank je Stefani, je hebt dit allemaal gedaan!
  Ik dank je dat je het voor me mogelijk hebt gemaakt op deze manier afscheid van Anja te nemen.
  In ons huis op een prachtige plek waar ik intense herinneringen aan heb en hou.
  Ik dank je dat je al onze gevoelens hebt begrepen,
  en dat daardoor het afscheid van Anja, helemaal Anja was.

  Dank, ik heb er weer een vriendschap bij.

 40. Lieve Stefani, toen mijn lieve, lieve Carin overleed wist ik wel, welke uitvaartbedrijven niet in aanmerking kwamen om haar uitvaart te verzorgen. Het was mijn goede vriend Ferd, welke mij adviseerde Hommage-uitvaarten te kiezen. Blindelings heb ik daarmee ingestemd. Achteraf ben ik zo blij dat Ik dat gedaan heb.

  Bij onze eerste ontmoeting Stefani kwam je zo warm en betrokken en vertrouwd op mij over, dat ik het gevoel had, dat we elkaar al jaren kenden. In deze voor mij zo’n verdrietige en emotionele tijd nam je in de voorbereidingen niet alleen mijn besognes over, je dacht met me mee en voorzag mij van zeer waardevolle tips om te komen tot een waardig uitgeleide van mijn lieve, lieve Carin.

  Je hebt mijn vertrouwen op geen enkele wijze beschaamd, sterker nog je hebt mijn stoutste verwachtingen zeer positief overtroffen!!!
  Het was een prachtig afscheid tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de woorden, welke je tenslotte tot mij sprak ontroeren mij steeds weer opnieuw.

  Ook de nazorg heb je op jouw eigen wijze vorm gegeven. In voorkomende gevallen, zal ik je zeker en vast recommanderen.
  Rest mij te zeggen: Lieve Stefani en assistente Femke, ik dank jullie uit de grond van mijn hart en doe zo voort!!!

  Het gaat jullie goed, Frans

 41. Bart Van Werkum

  Een overlijden zal altijd gepaard gaan met een emotioneel beladen periode. Als het dan ook nog een jonge vent betreft, zoals bij onze zoon het geval was, dan wil je dat je door een ervaren uitvaartspecialist begeleid wordt die je vanaf de start kunt vertrouwen.

  Stefani is zo’n persoon. Tevens was zij in staat om voor al de betrokkenen, of het nu familie, vrienden of ingehuurde derden partijen betrof, aanspreek -en rustpunt te zijn.

  Op de dag zelf blonk Stefani en haar team uit in een strakke maar niet alles overheersende begeleiding, met heldere communicatie en altijd tijd voor kort overleg. Met Stefani aan je zijde ben je in uitstekende handen!

 42. Ingrid Antonis-Hoeks

  Wat een bijzonder mens is Stefani zij straalt rust en warmte uit, door het advies van Stefani lag mijn man thuis opgebaard met de nieuwe methode bio sac 200. wat ik als zeer prettig heb ervaren. Telkens als Stefani kwam voor het een en ander door te spreken nam ze nog even de tijd om een kijkje te nemen bij mijn man. De ceremonie van mijn man was mooi het kon niet mooier dankzij de goede begeleiding en kundigheid van Stefani.
  Ik kijk terug op een mooi dag met mooie herinneringen.

  Stefani dank je wel voor je lieve steun je bent een geweldig mens.

 43. Op 30 juli is onze vrouw, moeder en oma sneller dan verwacht van ons heengegaan en moesten we van het ziekenhuis snel contact opnemen met een uitvaartonderneming. We zijn gaan zoeken op internet en wilden een onderneming vinden die voor ons gevoel wat persoonlijker
  was, dan de ‘grotere’ ondernemingen. We kwamen terecht op de site van Hommage en troffen daar Stefanie aan en dat voelde goed. Meteen contact opgenomen in de vroege ochtend en dezelfde ochtend al een afspraak kunnen maken. Stefanie heeft ons in het hele proces begeleid, aardig en medelevend geweest en ook wat meer sturend wanneer nodig. Het hele proces is moeilijk geweest voor ons, maar we hebben alles gedaan wat we wilden. Heel persoonlijk met een mooie avondwake, eigen foto’s en belangrijke dingen van mama en
  ook ruimte om als familie de kist nog mooier te maken. Uiteindelijk het afscheid bij Schoorsveld, met een mooie zaal en uitzicht waarbij de gekozen muziek nog meer tot z’n recht kon komen. Een waardig en sereen afscheid waar we heel blij mee waren, want dat was wat mama Maria verdiende. We willen Stefanie bedanken voor alle goede zorgen en het mooie afscheid wat we op deze wijze hadden.

 44. Gerry Kox--Diederen

  Lieve Stefani,
  Toen mijn lieve man Arnol uitbehandeld was en ik op zoek moest naar een uitvaartverzorger, kwam ik bij toeval – Arnol zou zeggen: toeval bestaat niet – uit bij Hommage. Vanaf de eerste mail klikte het tussen ons. Je hebt ons nog voor zijn overlijden een bezoekje gebracht, om ons beter te leren kennen. Al onze wensen, uitgesproken of niet, heb je samen met Karlijn laten uitkomen. Er was aandacht voor alles, tot in de kleinste details, die ik zelf niet had kunnen bedenken. Daardoor werd het, ondanks alle aandacht van de media, voor mij een heel persoonlijke en intieme uitvaart. Jullie hadden zelfs voor witte outfits gezorgd! Dit alles heeft ertoe bijgedragen, dat ik een geweldig goed gevoel heb over deze dag en weer verder kan. Gisteren hebben we samen nog even koffie gedronken bij het graf en hadden we nog een fijn gesprek. Stefani, bedankt voor alles!

 45. Lieve Karlijn en Stefani,

  Wij zijn blij dat we bij jullie zijn uitgekomen! Heel erg betrokken, behulpzaam en geduldig. Zoeken mee naar de best passende uitvaart. Luisteren goed naar de wensen. Wij hebben ruim de tijd gekregen en hebben daardoor geen overhaaste beslissingen hoeven nemen. Bedankt dat jullie echt de tijd voor ons hebben genomen en dat jullie een steun voor ons zijn geweest in deze tijd.

 46. Hallo Karlijn,
  We kwamen toevallig bij jullie uit , maar we zijn door jullie liefdevol geholpen en het was een hele mooie uitvaart alles was goed geregeld en doordat jullie klein zijn is het heel erg persoonlijk dat is jullie kracht, ook na de uitvaart nog steeds belangstelling van jullie,bedankt voor alles,Karlijn en Stefani

 47. Lieve Stefani,

  Wat heb jij ons goed geholpen we zijn je erg dankbaar voor alles al waren er wat dingen die niet zijn gegaan zoals ze moesten gaan, maar het was zoals het was jij hebt je best hiervoor gedaan.
  Het was een rare tijd we waren gebonden aan de corona regels maar dit heb jij samen met ons geregeld en ons hierin bijgestaan.
  Het was moeilijk maar doordat jij goed naar ons hebt geluisterd en ons advies gegeven is alles gegaan zoals het moest zijn
  En het fijne was dat we je 24/7 konden bereiken met alle vragen.
  En je stond ook echt klaar voor ons, dat je zelfs ons hebt gevraagd wat onze tradities waren en dat je je hebt aangepast aan ons terwijl dit niet eens verplicht was.
  Dat waarderen we enorm en dat je ook ben gaan surfen op het internet over onze cultuur en geloof.
  Dank je wel voor alles.

 48. Mijke ermens

  Lieve Karlijn en Stefani.
  We hadden voor mijn vader niet een mooiere uitvaart kunnen regelen en dit allemaal dankzij jullie.
  Wat zijn jullie lieve, medelevende en goed luisterende dames het is gegaan zoals we wilde en zoals mijn vader verdiende.
  En zo hebben we deze zeer verdrietige tijd toch mooi af kunnen sluiten.
  Ons pap zou trots op ons allemaal zijn geweest.
  En willen jullie daar dan ook zeer voor bedanken groetjes familie Ermens

 49. Lieve Stefani,
  Wat is dat een goede keuze geweest, kiezen voor Hommage. Het contact, ook al was het op afstand, voelde vanaf het begin héél vertrouwd. M’n eerste email aan jou was op zaterdagavond. Mijn man was nog niet overleden en toch reageerde jij meteen. Dat vond ik heel correct.
  In alles dacht jij mee, niet dwingend of overheersend. Jij bleef rustig en gaf goede tips (uit ervaring). Eigenlijk kan ik niets bedenken wat anders had gemoeten. Van het kleine gezelschap “buitenstaanders” hebben we ook veel positieve reacties gekregen. ‘Sfeervol, mooi en intiem’.
  Hartelijk dank, ook namens de kinderen.

 50. Op 19 maart is mijn man overleden en dan moet er opeens veel geregeld worden. Je weet niet hoe en waar het eerst te beginnen, verdriet overheerst!
  Dan nog in de beginfase van de Corona-crisis waarbij elke dag de regels aangescherpt worden en je het afscheid niet kunt plannen zoals je wenst.
  Mijn dochter had via iemand van Hommage uitvaarten gehoord en Stefani gebeld. Zij vertelde me dat het een fijn gesprek was geweest en het meteen heel goed voelde.
  Dus zodoende kwam Stefani en zij heeft ons enorm geholpen zodat we toch een mooie afscheidsceremonie hebben kunnen houden.
  Onze zoon die wegens de omstandigheden er niet bij aanwezig kon zijn, heeft via Lifestream de ceremonie kunnen volgen en aldoor veel contact gehad met Stefani, zodat hij zich ook betrokken voelde bij het afscheid van zijn vader.
  Ondanks alle beperkingen van het RIVM gaf Stefani oplossingen waarbij ze ook heel veel ruimte liet voor eigen inbreng en wensen!!

  Bij deze bedank ik haar nogmaals voor alles wat zij voor ons heeft betekend in deze verdrietige dagen!!!

 51. We waren niet echt voorbereid op hetgeen er bij een uitvaart komt kijken op het moment dat mijn vader is overleden. We waren dan ook dankbaar dat we met Stefani in contact zijn gebracht en zij ons heeft geholpen en geadviseerd bij het regelen van een mooi, intiem en warm afscheid. Stefani geeft alle ruimte om het afscheid te regelen zoals dat past bij ons gezin. Hierdoor was het meer een maatwerk uitvaart waarin voldoende ruimte was voor spontane wijzigingen en gebeurtenissen. We kregen alle ruimte om op ieder moment zaken toch nog te veranderen of de regie zelf te nemen.
  Ondanks de bijzondere wereld waarin we leven en de regels die gelden, heeft Stefani ervoor gezorgd dat we ons toch fijn en samen hebben kunnen voelen. Mijn vader zou trots geweest zijn.
  Dank je wel Stefani!

 52. Diantha van Putten

  Mijn moeder hoorde via via over Hommage uitvaarten en de betrokkenheid van Stefani. Ze nodigde Stefani uit en het was een soort ‘liefde op het eerste gezicht’. Dit was degene die ze heel graag haar uitvaart wilde laten verzorgen. Er is wat later een vervolgafspraak gemaakt zodat ook wij als familie al konden kennismaken. Als nabestaanden is het tenslotte ook heel belangrijk om alles wat op je afkomt te regelen met iemand waar je vertrouwen in hebt. Dat vertrouwen was snel gelegd. Stefani is een heel warme persoonlijkheid, luistert goed, brengt rust, reikt ideeën aan en dringt helemaal niets op.
  Op het moment dat mijn moeder naar een hospice ging, heb ik Stefani op de hoogte gebracht. Toen mijn moeder daar twee weken was, gaf ze aan dat ze nog iets wilde bespreken over de uitvaart en dat ze Stefani heel graag nog een keer wilde zien. Ik denk dat het uiteindelijk alleen om dat laatste ging want wat ze wilde bespreken was ze ‘vergeten’. Maar Stefani kwam graag en het was voor mijn moeder een hele fijne laatste afspraak met haar. Vijf dagen later overleed ze.

  Mijn moeder heeft gekozen voor opbaren met Bio Sac 200. Een relatief nieuwe en natuurlijke methode van opbaren zonder koelen. Hierdoor bleef mijn moeder er heel natuurlijk uitzien tot aan de dag van de uitvaart toe. Dagelijks kwam Stefani controleren of de Bio Sac zijn werk goed deed. Nooit even snel in en uit het huis maar altijd aanwezig met aandacht en zorgvuldigheid.
  Wat was het fijn dat alle wensen al helemaal besproken waren. Geen zorgen voor ons over alles wat geregeld moest worden, alleen nog maar samen de puntjes op de i zetten.
  Ook tijdens de uitvaart was Stefani een grote steun en heeft ze werkelijk gezorgd voor een bijzonder afscheid wat voor altijd een prachtige herinnering is. Dank je wel hiervoor lieve Stefani.

 53. Susanna Schalkwijk

  We zijn enorm dankbaar voor Stefani’s bekwamen en respectvolle regeling van de uitvaart van onze vader. We waren erg blij dat het zo een mooi en waardig afscheid was geworden en hadden het niet beter kunnen wensen. Het was heel makkelijk om met Stefani te communiceren en haar empathie en passie voor haar beroep vonden uiting in alle details van de uitvaart. De keuze voor Stefani en Hommage heeft ons veel steun en rust geboden in zo’n moeilijke tijd. Heel erg bedankt! familie Schalkwijk

 54. Sabina Eijkman-Smits

  Stefani is een fantastische steun geweest bij het afscheid van mijn lieve vader in december 2019. Woorden schieten bijna te kort om te zeggen wat zij voor onze familie heeft betekend.
  Stefani werd ons aangeraden door een goede vriendin van ons wat een gouden tip bleek te zijn.
  Na een kort en hevig ziekbed is mijn vader op 6 december omringd door mijn moeder en mijn zussen en ik ingeslapen.
  We hadden een paar dagen ervoor al contact gehad met Stefani en hebben haar meteen weer gebeld na zijn overlijden. Ze is meteen naar ons toe gekomen en zorgde voor rust en vertrouwen. Met haar warme persoonlijkheid en grote inlevingsvermogen zijn de eerste belangrijke zaken in gang gezet zoals het thuis laten balsemen van papa. Stefani regelt alles meteen, belt en appt en luistert heel goed naar de wensen van de familie.
  Wat ik persoonlijk het allerfijnste vond is dat ze heel flexibel is en je de tijd geeft om beslissingen te maken. Ze heeft veel ervaring, komt met goede tips en geeft je ook de ruimte om dingen aan te passen zodat het helemaal naar wens gaat. Zo zorgde ze ervoor dat papa een aantal dagen extra thuis is gebleven en liet ons het moment bepalen dat hij uiteindelijk opgehaald werd. Die dagen zijn heel waardevol geweest voor mama en ons.
  Daarnaast moest er heel wat geregeld worden. Papa had geen “standaard” begrafenis, er kwamen veel gasten uit het buitenland, de dienst was in 3 talen en we hadden nogal wat eisen voor de koffietafel/lunch. Daarbij hadden we voor het afscheid ook nog gekozen voor het onlangs geopende DomusDela, een prachtige lokatie, maar voor Stefani ook een eerste keer. Wij weten dat Stefani “achter de schermen” keihard heeft gewerkt om alles goed te laten verlopen. Niets is haar te veel en ze zet overal de puntjes op de i, echt geweldig. Ze zorgt ervoor dat de familie een heel fijn en respectvol afscheid krijgt en is zelfs tot ver na de begrafenis nog in contact met ons gebleven. Het voelt gewoon alsof we een vriendin erbij hebben gekregen. Wij wensen haar en haar prachtige bedrijf Hommage alle goeds toe. Lieve Stefani, nogmaals een warme knuffel voor al je goede zorgen. Je bent een topper die wij aan iedereen zullen blijven aanraden.

 55. Mies Domensino

  Stefani heeft ons begeleid bij de crematie van onze broer. Hij wilde een sobere begrafenis in besloten kring. Stefani heeft ons goede adviezen gegeven en heeft aangevoeld wat we wel en niet wilden. Het is een mooie, waardige afscheidsbijeenkomst geworden in de schitterende Lumenzaal van De Rijtackers. Stefani heeft alles tot in de puntjes geregeld en ons daarmee veel werk uit handen genomen. Wij danken haar daarvoor.

 56. Marjan Hoofman

  Toen mijn moeder ongeneeslijk ziek was en we zagen dat ze snel achteruit ging, hebben we een paar weken voor haar overlijden vast gezocht naar iemand die ons kon helpen om een mooi en waardig afscheid te organiseren. Via internet vond ik Stefani en we hebben een afspraak gemaakt om kennis te maken. Het was even 5 minuutjes aftasten, maar na 1.5 uur praten vonden we alle vier dat het ‘klikte’ tussen ons. In het gesprek gaf Stefani ons ook al zaken mee waar we alvast over na konden denken en die we nog met mijn moeder konden bespreken. Het gaf ons veel rust om te weten dat, als we mijn moeder los moesten gaan laten, Stefani er daarna zou zijn om ons te helpen en dingen te regelen. Stefani en mijn moeder hebben elkaar nog gesproken, dat vond ik erg bijzonder en waardevol.
  Na mijn moeders overlijden was Stefani er als je haar nodig had, maar ze liet ons met rust als ze zag dat wij dat nodig hadden. Stefani zorgde ervoor dat we tijd voor onszelf namen om tot rust te komen en even 1 dag niet met het afscheid bezig te zijn. Dat klinkt misschien vreemd maar is heel erg goed in zo’n hectische periode.
  Ik ben zelf iemand die dingen goed organiseert en graag controle houdt. Stefani heeft alles in de week na mijn moeders overlijden geregeld en georganiseerd zoals ik het zelf zou hebben gedaan. Tot in de puntjes geregeld, aandacht voor details, persoonlijk. Daarnaast is ze is een warme persoonlijkheid, wat erg fijn is als je net iemand hebt verloren. We zijn erg blij dat we Stefani hebben gevonden. Hartelijk dank voor je goede zorgen (en de nazorg) Stefani.

 57. Ontzettend blij met Stefani!
  De rust die Stefani uitstraalt, geduld, overleg, betrokkenheid en alles tot in details geregeld!
  Aan alles is gedacht en zelfs onze kinderen op een prachtige manier betrokken bij het afscheid.
  Dank je wel!

 58. Danielle van Oevelen-Vos

  Wat ben ik blij met het contact die we hadden met Stefani! Ze bracht duidelijkheid, rust en overzicht waardoor we op een hele mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder. Stefani was een grote ondersteuning voor ons, stond echt voor ons klaar en nam de tijd voor ons. Ze was liefdevol betrokken en dacht mee met ons in mogelijkheden. Dankjewel Stefani, mede dankzij jou is het een hele mooie uitvaart geworden, waar ik ondanks het verdriet met een warm gevoel naar terugkijk.

 59. Floor Hamelijnck

  Toen mij echtgenote zaterdag 2 November overleed was het als van zelf sprekend dat Stefani van Hommage uitvaarten alles voor mij zou regelen. Bij de uitvaart van mijn enige dochter twee jaar geleden heb ik Stefani leren kennen als een warm en zorgzaam mens die ook nadat alle achter de rug was informeerde naar mijn proces van rouwverwerking. Ook nu weer ondanks dat het de volgende dag zondag was kwam Stefani aan huis om samen met een familielid alles te regelen en zo mij alle werk uit handen nam .Ondanks alle verdriet heb ik mooie herinnering aan het afscheid van mijn echtgenote zoals dat door Stefani werd begeleid. Stefani, nogmaals mijn dank.

 60. Nelly Bakens Rijven

  Op een presentatie van begrafenisondernemers heb ik Stefani ontmoet. Een groot contrast met de standaard ondernemingen. Toen ik dus moest kiezen is het Stefani geworden. Ze heeft het geweldig gedaan. Al snel had ze in de gaten hoe het zou gaan lopen en liet ons onze gang gaan. Maar ze was steeds op de achtergrond aanwezig. Zij vulde de voor ons onbekende zaken in.
  Ze had fijne voorstellen om de dienst zo aangenaam mogelijk te maken. Ook tijdens de ceremonie heeft ze de verschillende onderdelen prettig aan elkaar gepraat. Een kennis die ze ongemerkt bij ons in huis tijdens de besprekingen heeft opgepikt.
  Het is triest als je iemand moet begraven, maar we hebben met vieren een bijzondere week gehad waarin Stefani haar rol mooi heeft vervuld.

 61. Reactie van een nabestaande per Whatsapp

  Nogmaals hartelijk dank, Stefani, voor je hulp en ook betrokkenheid bij hele afscheidsgebeuren van mijn moeder gisteren. Het staat diep in ieders geheugen gegroefd. Het was prachtig.

 62. Marieke Eikemans

  Onlangs heeft Stefani de uitvaart van mijn vader geregeld. Iedereen weet hoe belangrijk het is, dat deze dag mooi is om te herinneren, goed verloopt en zorgeloos verloopt. Daar heeft Stefani voor gezorgd. Met haar tips en hoe ze onze inbreng heeft samengevat is perfect. Gelukkig kon mijn vader alles nog zelf mee regelen. Dat heeft veel waarde. Maar het belangrijkste is, dat wij allemaal het gevoel hadden dat hij er zelf bij was. Bedankt Stefani! X

 63. Tweemaal eerder heeft Stefani ons bijgestaan bij een overlijden, wij hoefden niet na te denken maar hebben direct Stefani gebeld toen mijn vader overleed, op zondagmorgen zelfs, Stefani stond direct klaar. Zij heeft ons alle zorgen uit handen genomen en een hele fijne uitvaart voor ons verzorgd. Stefani nogmaals heel erg bedankt.

 64. Charlotte Sauter

  De middag voor het overlijden van mijn zus, ontmoette mijn broer en ik Stefani voor de eerste keer.
  Het contact voelde meteen goed, heel eigen, en dat vond ik eigenlijk best bijzonder.
  Je vertelt over de ziekte van je zus, haar aankomend overlijden en bespreekt je ideeën over haar uitvaart met een “wildvreemde”.
  Dat doe je toch niet met iéder persoon zo vlot. Want je hebt het wel over een van de meest persoonlijke momenten uit jouw en andermans leven.

  Stefani nam de tijd, luisterde aandachtig en stelde de juiste vragen.
  Ze komt met goede adviezen op een betrokken manier die écht aanvoelt. Onze familie, -mijn moeder, mijn broers, mijn andere zus en ik-
  hebben haar die week leren kennen als een warm, integer en creatief persoon met een vlekkeloos organisatietalent.

  Onze zus overleed om 00.30 uur ‘s nachts, wij kenden Stefani op dat moment pas een halve dag.
  Toen wij haar belden op zo’n laat tijdstip, nam ze ons als familie direct al het regelwerk werk uit handen.
  Zij stelde ons gerust, we kregen met het hele gezin voldoende tijd om afscheid te nemen van onze dochter en zus en ze regelde het vervoer naar een rouwcentrum. Om 05.00 uur werd onze dochter en zus respectvol opgehaald om vervoerd te worden naar een uitvaartcentrum aan de Engelsbergenstraat, een sereen en “huiselijk” rouwcentrum in Eindhoven met veel aandacht voor privacy en persoonlijke wensen.

  Het afscheid zélf in Natuurbegraafplaats Heeze was mede dankzij de grote inbreng van Stefani tot in de puntjes verzorgd: alle aandacht voor familie en genodigden. Aandacht voor speciale wensen. Prima catering. En geweldig improvisatievermogen: zelfs het wisselvallige weer werd tijdens de bijeenkomst in de gaten gehouden. Toen de zon ineens een uurtje beloofde te schijnen zag Stefani daarin een moment om gezamenlijk onze dochter en zus, naar haar laatste rustplaats te brengen.
  Dit tekent toch wel haar aandacht voor details.

  Lieve Stefani, wij hebben jou ervaren als een betrokken, flexibele vrouw die met haar organisatie- en improvisatietalent
  ónopvallend alle zaken rondom de begrafenis van onze zus perféct heeft uitgevoerd. En waarin al onze persoonlijke wensen vloeiend pasten.

  Namens de familie,
  Dank je wel voor jouw bijzonder waardevolle bijdrage.
  Charlotte Sauter – september 2019

 65. Martie Habraken

  Stefani heeft perfect de organisatie rond de begrafenis van mijn vader vormgegeven en uitgevoerd.
  Alle lof en aanbeveling hiervoor.

 66. Nadia Karsseboom

  Wij hebben plotseling onze dochter, zus en tante Daphne verloren. De tijd stond ineens stil en alles werd donker. Al snel kwamen wij erachter dat Stefani de juiste persoon was om ons door deze zware periode heen te helpen. Ze was voor ons een luisterend oor, ontnam zorgen, hielp ons om belangrijke beslissingen te nemen, zonder dat wij ook maar enige druk voelde. Stefani heeft een groot empathisch vermogen, houdt rekening met onze wensen, voelt precies aan wat we nodig hebben, ze is bemoedigend en ook onze kinderen werden op een bijzondere manier betrokken. Daphne’s begrafenis was ondanks het intens grote verdriet bijzonder, omdat alles in het teken van haar stond en liet zien wat voor mooi persoon zij was. Stefani, maar ook Femke, zorgde dat alles goed verliep en dachten aan alle details. Stefani, bedankt dat je er voor ons was en ook in de nazorg.
  Lieve groet Familie Creutzburg

 67. Kimberly Alkemade

  Mijn tante is overleden door suïcide. Geen wil van ons maar wel een wil van haar. Stefani heeft ons op en top bij gestaan na mijn tante haar overlijden, bij de verzorging, de organisatie van de crematie en zelfs nog na de crematie. Haar persoonlijke aandacht en rustige stem heeft een positieve invloed op ons gehad ondanks de heftige gebeurtenis.

 68. Peter Vossen

  Wij hebben grote waardering voor de fijne samenwerking met Stefani. Persoonlijke aandacht voor alle betrokken nabestaanden, goed aansluitend bij alle behoeften van een ieder, hoe verschillend van karakter ook. Bescheiden en op de achtergrond waar gepast en leidend en initiatief nemend waar gewenst. We voelden ruimte voor al onze wensen en werden tegelijk volledig ontzorgd. Bijzonder vond ik het spontaan aanbieden om mijn stiefmoeder en zusje op te halen en thuis te brengen voor het bezoeken van het uitvaartcentrum. Stefani’s suggestie voor de locatie voor de ‘na -borrel’ maakte de dag van de uitvaart tot een ontspannen afscheid van mijn vader. Mijn stiefmoeder zei ‘ik mag het misschien niet zeggen, maar ik heb genoten van deze dag’. Dank voor jullie bijzondere inzet en aandacht!

 69. Een goede keuze om voor Hommage te kiezen na het overlijden van mijn moeder. Stefani gaf ons haar vertrouwen middels een professionele maar vooral empathische begeleiding. Overal had ze oog voor en kwam ze met goede suggesties.
  De achterkleinkinderen werden tijdens de kerkdienst haar ‘assistenten’. Met veel trots vervulden ze deze taak.
  Stefani, dank je wel voor je steun, warmte, betrokkenheid en sympathie!
  Lieve groet.

 70. Arnold Berndsen

  Persoonijk en betrokken zijn de begrippen die bij Stefani centraal staan. En zo was dat bij het afscheid van Marjet, mijn partner, ook.
  Een prachtig afscheid op natuurbegraafplaats Schoorsveld waar we zonder haar inbreng niet zo snel terecht waren gekomen. Van begin tot eind was de inbreng. van Stefani bepalend voor de verdere invulling en zorgde ze voor de verdere uitwerking.
  Zo zou Marjet het gewild hebben en dat geeft een goed gevoel.

 71. Wat een warme deken is Stefani van Hommage in verdrietige tijd, mooie herinnering . Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen bij Stefani. Ze denkt overal over na en komt met verschillende oplossingen tot in detail. Van het begin tot het einde, GEWELDIG!.
  Dank je wel lieve Stefani…….

 72. Kitty van hout

  Op 27 maart 2019 is mijn man Peter plotseling overleden. In deze moeilijke hectische periode heb je iemand nodig die je ondersteund en begeleidt.
  Stephanie heeft dat heel goed opgepakt met goede suggesties, respect en empathie voor de familie. Al tijdens de koffietafel kregen we complimenten hoe alles perfect geregeld was. Wij kunnen terug kijken op een mooi en warm afscheid. Dank je wel Stephanie voor je inzet en goede zorgen, ook namens de familie.

 73. Annemiek van Thiel

  Stefani, je hebt alle zorgen die er bij een begrafenis komen, meer dan op je genomen. Je hebt tijdens het proces van het overlijden en na het overlijden nauwkeurig de betrokkenen op de hoogte gehouden over de vervolgstappen. Mede hierdoor kon ik het rouwproces al ingaan, omdat ik die zorgen los kon laten. Hierdoor kreeg ik rust en kon ik op de dag van de begrafenis er ook met volle aandacht bij zijn. Naast jouw liefdevolle aandacht die je had voor de achterblijvers, wist je ook, samen met je collega’s een creatieve toon te zetten, die erg mooi pastte bij de overleden persoon. De gekozen muziek en teksten….het klopte allemaal.
  Hierdoor toonde je jouw trouw, volheid, betrokkenheid en professie aan de overledene en de nabestaanden.
  Hartelijk dank voor de persoonlijke benadering. Ik zal je zeker aanraden bij personen, die hierover in deze richting zoeken.
  Annemiek

 74. Op 31 december overleed mijn vader , op 5 januari begrafenis geregeld door Stefani . Geweldig wat een persoonlijke benadering ! Zo’n mooi afscheid geweest. Acht weken na het overlijden van mijn vader ,overleed op 27 februari mijn moeder .
  Natuurlijk Stefani weer gebeld , het is alsof je haar al jaren kent.
  Alles weer op en top geregeld ! Stefani jij hebt zo’n goed inlevensvermogen en bent zo’n warme persoonlijkheid . Super bedankt namens ons allemaal wat je voor ons allemaal heb gedaan

 75. Esther van den Hurk-Souchon

  Mijn man is op 28 december 2018 overleden na een lang ziekbed. In november hebben wij het eerste contact gehad met Stefani. Mijn man heeft daardoor mee kunnen denken over het afscheid. We hebben dat als héél waardevol ervaren. Na het overlijden heeft Stefani samen met mijn 2 zonen van 18 en 21 jaar voor een onvergetelijke afscheid van Gert gezorgd. Alles klopte! We zijn haar enorm dankbaar!

 76. In een moeilijke tijd als een overlijden heb je iemand nodig die je begrijpt, met je meedenkt, en als je het even niet meer weet een helpende hand biedt, maar dat niet alleen, een luisterd oor, dat is in zo’n tijd ook fijn, iemand die luistert naar je verhalen over de overleden persoon, nou dat is Stefani, woorden komen terug in haar openingswoord en afsluitwoord, op dat moment denk je, wow ze heeft echt naar mijn verhaal geluisterd. Dag en Nacht staat ze voor je klaar. Ze is heel meelevend en begripvol. Ook na de crematie, ze staat nog steeds voor me klaar en toont interesse, niet alleen in mij maar ook in mijn kinderen en in de zaak rond om de doodsoorzaak. Hommage uitvaarten is echt aan te raden, ze is heel persoonlijk gericht, helpt waar nodig, en is niet zo standaard. Toppertje!

 77. Annie Verhaegh

  Tijdens het ziekteproces van mijn man hadden we al besloten dat we zouden kiezen voor een kleine persoonlijke uitvaartonderneming.
  De ochtend na het overlijden heeft mijn dochter Stefani gebeld.
  Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en was heel betrokken.
  De huiselijke 24-uurs rouwkamer was een heel goed alternatief voor thuis opbaren.
  Haar adviezen en tips kwamen goed van pas.
  Ontroerend en passend waren haar welkomstwoord en slotwoord.
  Stefani, heel erg bedankt voor je goede zorgen.
  Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooi afscheid van mijn lieve man, papa en opa.

 78. Mijn vader overleed. Kort na het overlijden denk je: Help! er moet een begrafenis worden georganiseerd.
  Mijn zus Rudy had Stefani een keer ontmoet. Toen we een keuze moesten maken voor de begrafenisondernemer dacht ze onmiddellijk aan Stefani.
  De keuze bleek een schot in de roos!
  Stefani:
  • dacht aan zaken waar we niet bij stil zouden hebben gestaan.
  • gaf dan ook altijd de verschillende keuzemogelijkheden aan en liet ons dan kiezen.
  • bleef altijd kalm
  • was meer dan attent en bijzonder betrokken
  • is een perfectionist op een prettige manier
  • en heeft een geweldig organisatietalent
  Al tijdens de condoleance kregen we complimenten voor de manier waarop alles was georganiseerd.
  (die waren dus eigenlijk voor Stefani bedoeld)
  Kortom: als je het vak van uitvaartondernemer uitvoert op de wijze waarop Stefani dat doet dan moet het een dankbaar vak zijn!

 79. Bregje van Wayenburg

  Wat was het fijn om in een hele verdrietige periode begeleid te worden door Stefani. Met respect en empathie, rekening houdend met iedereen en alle emoties, zorgt ze voor je. In ons geval, samen met Iris, hebben we er een prachtige dienst voor onze moeder van gemaakt. Stefani, dank je wel!

 80. Henriette vereijken

  Wij willen Stefani heel erg bedanken dat zij het mogelijk gemaakt heeft dat mijn man en ons pap de hele week te midden van ons heeft kunnen zijn door de nieuwe methode van natuurlijk opbaren die Stefani aanbiedt, de bio sac 200!
  Altijd gedacht dat het best akelig zou zijn als je een dierbare zo thuis opbaart, maar het tegendeel is waar, onze ervaring is zo positief geweest, het leek er meer op dat ons pap de hele week lag te slapen dan dat hij overleden was, wij zijn er van overtuigd dat het heel anders was geweest als hij op een koelplaat had gelegen! Hij zag er tot de dag van de crematie, heel natuurlijk uit en voelde ook heel natuurlijk! Ook mensen die afscheid van hem kwamen nemen waren verbaasd en verrast dat het er zo natuurlijk uit kan zien!
  Wij waren er in ieder geval heel blij mee dat het ons geadviseerd werd en dat we ons pap door de goede zorgen van Stefani zo in ons midden mochten hebben, wat ons ook veel goed gegaan heeft in de verwerking van ons verdriet.
  Wij zullen jou, Stefani, en de bio sac 200 methode echt aanbevelen.
  Heel erg bedankt voor hoe liefdevol je dit gedaan hebt en ons zo tot steun geweest bent.
  Lieve groet, Fam. Vereijken

 81. Het is bijna een jaar geleden dat moeders ‘ uitvaart plaats vond in Aarle-Rixtel. Ik/wij denken daar met veel genoegen(ik heb even geen ander woord) aan terug. Je krachtige aanwezigheid op de achtergrond met stille tips en je professionele handelswijze gaf veel steun. Nogmaals dank.

 82. Niels van de Mond

  Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. We zijn enkele weken voor haar overlijden samen op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Door offertes op te vragen bij uitvaartmarkt.nl kregen we een goed beeld. Stefani onderscheidde zich door haar warme berokken reactie. Maar ook door een reële offerte te tonen. Wij hebben daarna Stefani uitgenodigd om te kijken of het klikte.
  Dat was het geval Stefani luisterde goed, kwam met ideeën die passend waren voor ons.
  Ook in de hectische dagen na het overlijden, was Stefani een enorme steun, ze nam veel zorg van ons uit handen door veel zaken te regelen o.a. met de natuurbegraafplaats de Maashorst maar ook met de AMC foundation.
  Ook in de voorbereiding van de afscheidsdienst, kwam ze met goede suggesties. Het was mede daardoor een erg mooie en indrukwekkende uitvaart. In haar inleidende toespraak hoorden we ook weer de betrokkenheid naar mijn vrouw en ons.
  Ook na de uitvaart heeft Stefani nog regelmatig contact met mij onderhouden. Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht maar wel erg fijn vond.
  Dankzij de warmte en empathie van Stefani kijken we nu terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik kan Stefani zeer aanbevelen.

 83. Saskia Vervoort

  Stefani heeft van begin tot eind voor een onvergetelijk afscheid gezorgd voor mijn man. Je bent als een geliefde overlijdt zo emotioneel en kwetsbaar en dat heeft Stefani fantastisch opgevangen en begeleid. Van het verzorgen, het regelen en uitvoeren van meer praktische dingen tot de uitvaart zelf, ik had me geen beter iemand kunnen wensen om ons daarbij te helpen. Met al haar ervaring denkt ze mee in het proces, komt met waardevolle aanvullingen en ideeën en dat alles met veel geduld en warmte. Hierdoor kijk ik, ondanks het verdriet, terug op prachtige dag.
  Dank je wel voor je lieve steun Stefani, je bent een bijzonder mens!

 84. Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. Ze is zelf opzoek gegaan naar begrafenisondernemingen waar door ze uitkwam bij Hommage-uitvaarten. Wij hebben Stefani uitgenodigd voor een gesprek, want je wil wel van te voren weten of het klinkt met een uitvaartonderneming.
  Wij kwamen er al snel achter dat Stefani een fijne, warme en persoonlijke aanpak heeft. Dit sprak ons erg aan mede doordat mijn vrouw pas 33 was. Bij het eerste gesprek waren de kosten voor al vrij duidelijk omdat ze 1 standaard tarief heeft. In de loop van een paar maanden is Stefani diverse keren op de koffie geweest om over onze wensen te praten en gaf ze goede ideeën. Mede hierdoor is mijn vrouw niet gecremeerd maar begraven op een natuurbegraafplaats. Een plekje die ze zelf heeft mogen uitzoeken. Hier waren wij nooit op uitgekomen als Stefani er ons niet op had gewezen.
  Na het overlijden van mijn vrouw heeft Stefani met aandacht, geduld en proactief de ceremonie en uitvaart mee voorbereid en uitgevoerd. Hier bij heeft ze de wensen van mijn vrouw gevolgd en rekening gehouden met de aanwezige kinderen. Het was een erg mooie en indrukwekkende uitvaart.
  Hierna heeft Stefani nog contact met mij onderhouden wat ik persoonlijk erg fijn vind.
  Stefani Bedankt voor alles.

 85. Tot wij Hommage, in de persoon van Stefani de Bie, leerden kennen, waren onze ervaringen met begrafenisondernemingen
  niet onverdeeld positief. Je kreeg het gevoel dat de dingen binnen een bepaalde tijd afgehandeld moesten zijn; zakelijk, onpersoonlijk.
  Met Stefani ontmoetten we iemand die betrokken, empatisch was, maar ook efficiënt en “to the point”. Ze gaf ons de tijd en de rust om tot beslissingen te komen, kwam met waardevolle suggesties en haar inleidende toespraak tijdens de afscheidsdienst sloot perfekt aan bij de sfeer die we zochten.
  Dus namens mijn familie: dankjewel Stefani voor een warme herinnering.

 86. Stefani van Hommage uitvaarten heeft de begrafenis van mijn moeder op en top laten verlopen. Mijn dank daarvoor. de tijd, voor; tijdens en na een overlijden is een erg zware tijd, waarbij het van belang is, dat iemand met kennis en kunde de regie van het regelen uit handen neemt. Er was een goede begeleiding bij en voor het nemen van moeilijke beslissingen. Beslissingen, waar je niet lang de tijd voor kunt nemen helaas. de bereikbaarheid was goed. De kennis was goed en de warmte, die noodzakelijk is voor een nabestaande, om door deze eerste periode heen te komen, was bovenmatig aanwezig. Stefani, bedankt!

  1. Ria Bijster-Rozenbroek

   Ineens was het moment daar 3 januari, dat wij de uitvaart van “ tante Ciska” moesten gaan regelen….. hoe dan? We wisten nagenoeg niets, niets op papier, niets over wat voor muziek, alleen dat het in besloten kring moest…. in deze rare tijd niet moeilijk..
   We belden met Stefani, het gevoel bij deze uitvaartonderneming was altijd al heel goed, volg haar op fb nl.
   Zij koppelde ons aan Karlijn, zij zou ons gaan helpen, fijn!
   Wat een warm bad, zij voelde ons heel goed aan en luisterde heel goed naar ons, ook tussen de zinnen door, dat is een gave! Het zou klein, liefdevol en respectvol moeten zijn, dat is het zeker meer dan dat geworden, wat een topper!
   Wat een mooi en intiem respectvol afscheid in een prachtige sfeervolle Aula bij de st Catharina begraafplaats, precies zoals Ciska was en ook verdiende, mooie muziek, bloemen en liefdevolle woorden….. en na de ceremonie een fijn samen zijn met een hapje en drankje om nog even herinneringen aan Ciska op te halen, dank ook aan Stefani hiervoor.
   Dank aan Karlijn voor alle steun en het meedenken, je bent een bijzonder vrouw met het hart op de juiste plaats, we hopen dat het nog ver weg is, maar we weten zeker waar we tegen die tijd moeten zijn, echt een hele fijne organisatie, een aanrader!

   Liefs Peter en Ria

   1. Chimène, Raoul, Lyam en Merlijn

    Op 2e kerstdag overleed onze vader en opa, een zwaar traject van 9 maanden. Wij hadden nog een visitekaartje van Stefani en papa is uiteindelijk samen met ons gaan kijken naar de aula op de St. Catharina begraafplaats. Papa voelde zich meteen thuis. Uiteindelijk heeft Stefani het bijna onmogelijke project, om de uitvaart binnen 3 dagen te regelen, perfect voltooid. De uitvaart was intiem, warm en respectvol. Een prachtig laatste “feestje” voor papa, precies zoals hij dat gewenst zou hebben.
    Dank Stefani, Karlijn en Femke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.