RECENSIES

Hommage Uitvaarten is altijd benieuwd naar uw ervaringen met onze uitvaartverzorging. Graag vragen wij u deze met ons te delen. Onderaan deze pagina heeft u de mogelijkheid uw ervaringen met Hommage Uitvaarten met anderen te delen. Daarnaast gebruiken wij uw feedback tot het verbeteren van een compleet verzorgde uitvaart voor u, uw dierbaren en/of uw nabestaanden.

Heeft u nog geen ervaringen gehad met Hommage Uitvaarten maar bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hieronder de reviews van onze klanten en hoe zij de samenwerking en service van onze dienstverlening hebben ervaren.

23 gedachtes op “RECENSIES”

 1. Charlotte Sauter

  De middag voor het overlijden van mijn zus, ontmoette mijn broer en ik Stefani voor de eerste keer.
  Het contact voelde meteen goed, heel eigen, en dat vond ik eigenlijk best bijzonder.
  Je vertelt over de ziekte van je zus, haar aankomend overlijden en bespreekt je ideeën over haar uitvaart met een “wildvreemde”.
  Dat doe je toch niet met iéder persoon zo vlot. Want je hebt het wel over een van de meest persoonlijke momenten uit jouw en andermans leven.

  Stefani nam de tijd, luisterde aandachtig en stelde de juiste vragen.
  Ze komt met goede adviezen op een betrokken manier die écht aanvoelt. Onze familie, -mijn moeder, mijn broers, mijn andere zus en ik-
  hebben haar die week leren kennen als een warm, integer en creatief persoon met een vlekkeloos organisatietalent.

  Onze zus overleed om 00.30 uur ‘s nachts, wij kenden Stefani op dat moment pas een halve dag.
  Toen wij haar belden op zo’n laat tijdstip, nam ze ons als familie direct al het regelwerk werk uit handen.
  Zij stelde ons gerust, we kregen met het hele gezin voldoende tijd om afscheid te nemen van onze dochter en zus en ze regelde het vervoer naar een rouwcentrum. Om 05.00 uur werd onze dochter en zus respectvol opgehaald om vervoerd te worden naar een uitvaartcentrum aan de Engelsbergenstraat, een sereen en “huiselijk” rouwcentrum in Eindhoven met veel aandacht voor privacy en persoonlijke wensen.

  Het afscheid zélf in Natuurbegraafplaats Heeze was mede dankzij de grote inbreng van Stefani tot in de puntjes verzorgd: alle aandacht voor familie en genodigden. Aandacht voor speciale wensen. Prima catering. En geweldig improvisatievermogen: zelfs het wisselvallige weer werd tijdens de bijeenkomst in de gaten gehouden. Toen de zon ineens een uurtje beloofde te schijnen zag Stefani daarin een moment om gezamenlijk onze dochter en zus, naar haar laatste rustplaats te brengen.
  Dit tekent toch wel haar aandacht voor details.

  Lieve Stefani, wij hebben jou ervaren als een betrokken, flexibele vrouw die met haar organisatie- en improvisatietalent
  ónopvallend alle zaken rondom de begrafenis van onze zus perféct heeft uitgevoerd. En waarin al onze persoonlijke wensen vloeiend pasten.

  Namens de familie,
  Dank je wel voor jouw bijzonder waardevolle bijdrage.
  Charlotte Sauter – september 2019

 2. Martie Habraken

  Stefani heeft perfect de organisatie rond de begrafenis van mijn vader vormgegeven en uitgevoerd.
  Alle lof en aanbeveling hiervoor.

 3. Nadia Karsseboom

  Wij hebben plotseling onze dochter, zus en tante Daphne verloren. De tijd stond ineens stil en alles werd donker. Al snel kwamen wij erachter dat Stefani de juiste persoon was om ons door deze zware periode heen te helpen. Ze was voor ons een luisterend oor, ontnam zorgen, hielp ons om belangrijke beslissingen te nemen, zonder dat wij ook maar enige druk voelde. Stefani heeft een groot empathisch vermogen, houdt rekening met onze wensen, voelt precies aan wat we nodig hebben, ze is bemoedigend en ook onze kinderen werden op een bijzondere manier betrokken. Daphne’s begrafenis was ondanks het intens grote verdriet bijzonder, omdat alles in het teken van haar stond en liet zien wat voor mooi persoon zij was. Stefani, maar ook Femke, zorgde dat alles goed verliep en dachten aan alle details. Stefani, bedankt dat je er voor ons was en ook in de nazorg.
  Lieve groet Familie Creutzburg

 4. Kimberly Alkemade

  Mijn tante is overleden door suïcide. Geen wil van ons maar wel een wil van haar. Stefani heeft ons op en top bij gestaan na mijn tante haar overlijden, bij de verzorging, de organisatie van de crematie en zelfs nog na de crematie. Haar persoonlijke aandacht en rustige stem heeft een positieve invloed op ons gehad ondanks de heftige gebeurtenis.

 5. Peter Vossen

  Wij hebben grote waardering voor de fijne samenwerking met Stefani. Persoonlijke aandacht voor alle betrokken nabestaanden, goed aansluitend bij alle behoeften van een ieder, hoe verschillend van karakter ook. Bescheiden en op de achtergrond waar gepast en leidend en initiatief nemend waar gewenst. We voelden ruimte voor al onze wensen en werden tegelijk volledig ontzorgd. Bijzonder vond ik het spontaan aanbieden om mijn stiefmoeder en zusje op te halen en thuis te brengen voor het bezoeken van het uitvaartcentrum. Stefani’s suggestie voor de locatie voor de ‘na -borrel’ maakte de dag van de uitvaart tot een ontspannen afscheid van mijn vader. Mijn stiefmoeder zei ‘ik mag het misschien niet zeggen, maar ik heb genoten van deze dag’. Dank voor jullie bijzondere inzet en aandacht!

 6. Emmy Schots

  Een goede keuze om voor Hommage te kiezen na het overlijden van mijn moeder. Stefani gaf ons haar vertrouwen middels een professionele maar vooral empathische begeleiding. Overal had ze oog voor en kwam ze met goede suggesties.
  De achterkleinkinderen werden tijdens de kerkdienst haar ‘assistenten’. Met veel trots vervulden ze deze taak.
  Stefani, dank je wel voor je steun, warmte, betrokkenheid en sympathie!
  Lieve groet.

 7. Arnold Berndsen

  Persoonijk en betrokken zijn de begrippen die bij Stefani centraal staan. En zo was dat bij het afscheid van Marjet, mijn partner, ook.
  Een prachtig afscheid op natuurbegraafplaats Schoorsveld waar we zonder haar inbreng niet zo snel terecht waren gekomen. Van begin tot eind was de inbreng. van Stefani bepalend voor de verdere invulling en zorgde ze voor de verdere uitwerking.
  Zo zou Marjet het gewild hebben en dat geeft een goed gevoel.

 8. Wat een warme deken is Stefani van Hommage in verdrietige tijd, mooie herinnering . Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen bij Stefani. Ze denkt overal over na en komt met verschillende oplossingen tot in detail. Van het begin tot het einde, GEWELDIG!.
  Dank je wel lieve Stefani…….

 9. Kitty van hout

  Op 27 maart 2019 is mijn man Peter plotseling overleden. In deze moeilijke hectische periode heb je iemand nodig die je ondersteund en begeleidt.
  Stephanie heeft dat heel goed opgepakt met goede suggesties, respect en empathie voor de familie. Al tijdens de koffietafel kregen we complimenten hoe alles perfect geregeld was. Wij kunnen terug kijken op een mooi en warm afscheid. Dank je wel Stephanie voor je inzet en goede zorgen, ook namens de familie.

 10. Annemiek van Thiel

  Stefani, je hebt alle zorgen die er bij een begrafenis komen, meer dan op je genomen. Je hebt tijdens het proces van het overlijden en na het overlijden nauwkeurig de betrokkenen op de hoogte gehouden over de vervolgstappen. Mede hierdoor kon ik het rouwproces al ingaan, omdat ik die zorgen los kon laten. Hierdoor kreeg ik rust en kon ik op de dag van de begrafenis er ook met volle aandacht bij zijn. Naast jouw liefdevolle aandacht die je had voor de achterblijvers, wist je ook, samen met je collega’s een creatieve toon te zetten, die erg mooi pastte bij de overleden persoon. De gekozen muziek en teksten….het klopte allemaal.
  Hierdoor toonde je jouw trouw, volheid, betrokkenheid en professie aan de overledene en de nabestaanden.
  Hartelijk dank voor de persoonlijke benadering. Ik zal je zeker aanraden bij personen, die hierover in deze richting zoeken.
  Annemiek

 11. Rudy Jansen

  Op 31 december overleed mijn vader , op 5 januari begrafenis geregeld door Stefani . Geweldig wat een persoonlijke benadering ! Zo’n mooi afscheid geweest. Acht weken na het overlijden van mijn vader ,overleed op 27 februari mijn moeder .
  Natuurlijk Stefani weer gebeld , het is alsof je haar al jaren kent.
  Alles weer op en top geregeld ! Stefani jij hebt zo’n goed inlevensvermogen en bent zo’n warme persoonlijkheid . Super bedankt namens ons allemaal wat je voor ons allemaal heb gedaan

 12. Esther van den Hurk-Souchon

  Mijn man is op 28 december 2018 overleden na een lang ziekbed. In november hebben wij het eerste contact gehad met Stefani. Mijn man heeft daardoor mee kunnen denken over het afscheid. We hebben dat als héél waardevol ervaren. Na het overlijden heeft Stefani samen met mijn 2 zonen van 18 en 21 jaar voor een onvergetelijke afscheid van Gert gezorgd. Alles klopte! We zijn haar enorm dankbaar!

 13. Nancy pudelko

  In een moeilijke tijd als een overlijden heb je iemand nodig die je begrijpt, met je meedenkt, en als je het even niet meer weet een helpende hand biedt, maar dat niet alleen, een luisterd oor, dat is in zo’n tijd ook fijn, iemand die luistert naar je verhalen over de overleden persoon, nou dat is Stefani, woorden komen terug in haar openingswoord en afsluitwoord, op dat moment denk je, wow ze heeft echt naar mijn verhaal geluisterd. Dag en Nacht staat ze voor je klaar. Ze is heel meelevend en begripvol. Ook na de crematie, ze staat nog steeds voor me klaar en toont interesse, niet alleen in mij maar ook in mijn kinderen en in de zaak rond om de doodsoorzaak. Hommage uitvaarten is echt aan te raden, ze is heel persoonlijk gericht, helpt waar nodig, en is niet zo standaard. Toppertje!

 14. Annie Verhaegh

  Tijdens het ziekteproces van mijn man hadden we al besloten dat we zouden kiezen voor een kleine persoonlijke uitvaartonderneming.
  De ochtend na het overlijden heeft mijn dochter Stefani gebeld.
  Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en was heel betrokken.
  De huiselijke 24-uurs rouwkamer was een heel goed alternatief voor thuis opbaren.
  Haar adviezen en tips kwamen goed van pas.
  Ontroerend en passend waren haar welkomstwoord en slotwoord.
  Stefani, heel erg bedankt voor je goede zorgen.
  Mede dankzij jou kijken wij terug op een mooi afscheid van mijn lieve man, papa en opa.

 15. Mijn vader overleed. Kort na het overlijden denk je: Help! er moet een begrafenis worden georganiseerd.
  Mijn zus Rudy had Stefani een keer ontmoet. Toen we een keuze moesten maken voor de begrafenisondernemer dacht ze onmiddellijk aan Stefani.
  De keuze bleek een schot in de roos!
  Stefani:
  • dacht aan zaken waar we niet bij stil zouden hebben gestaan.
  • gaf dan ook altijd de verschillende keuzemogelijkheden aan en liet ons dan kiezen.
  • bleef altijd kalm
  • was meer dan attent en bijzonder betrokken
  • is een perfectionist op een prettige manier
  • en heeft een geweldig organisatietalent
  Al tijdens de condoleance kregen we complimenten voor de manier waarop alles was georganiseerd.
  (die waren dus eigenlijk voor Stefani bedoeld)
  Kortom: als je het vak van uitvaartondernemer uitvoert op de wijze waarop Stefani dat doet dan moet het een dankbaar vak zijn!

 16. Bregje van Wayenburg

  Wat was het fijn om in een hele verdrietige periode begeleid te worden door Stefani. Met respect en empathie, rekening houdend met iedereen en alle emoties, zorgt ze voor je. In ons geval, samen met Iris, hebben we er een prachtige dienst voor onze moeder van gemaakt. Stefani, dank je wel!

 17. Henriette vereijken

  Wij willen Stefani heel erg bedanken dat zij het mogelijk gemaakt heeft dat mijn man en ons pap de hele week te midden van ons heeft kunnen zijn door de nieuwe methode van natuurlijk opbaren die Stefani aanbiedt, de bio sac 200!
  Altijd gedacht dat het best akelig zou zijn als je een dierbare zo thuis opbaart, maar het tegendeel is waar, onze ervaring is zo positief geweest, het leek er meer op dat ons pap de hele week lag te slapen dan dat hij overleden was, wij zijn er van overtuigd dat het heel anders was geweest als hij op een koelplaat had gelegen! Hij zag er tot de dag van de crematie, heel natuurlijk uit en voelde ook heel natuurlijk! Ook mensen die afscheid van hem kwamen nemen waren verbaasd en verrast dat het er zo natuurlijk uit kan zien!
  Wij waren er in ieder geval heel blij mee dat het ons geadviseerd werd en dat we ons pap door de goede zorgen van Stefani zo in ons midden mochten hebben, wat ons ook veel goed gegaan heeft in de verwerking van ons verdriet.
  Wij zullen jou, Stefani, en de bio sac 200 methode echt aanbevelen.
  Heel erg bedankt voor hoe liefdevol je dit gedaan hebt en ons zo tot steun geweest bent.
  Lieve groet, Fam. Vereijken

 18. Het is bijna een jaar geleden dat moeders ‘ uitvaart plaats vond in Aarle-Rixtel. Ik/wij denken daar met veel genoegen(ik heb even geen ander woord) aan terug. Je krachtige aanwezigheid op de achtergrond met stille tips en je professionele handelswijze gaf veel steun. Nogmaals dank.

 19. Niels van de Mond

  Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. We zijn enkele weken voor haar overlijden samen op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Door offertes op te vragen bij uitvaartmarkt.nl kregen we een goed beeld. Stefani onderscheidde zich door haar warme berokken reactie. Maar ook door een reële offerte te tonen. Wij hebben daarna Stefani uitgenodigd om te kijken of het klikte.
  Dat was het geval Stefani luisterde goed, kwam met ideeën die passend waren voor ons.
  Ook in de hectische dagen na het overlijden, was Stefani een enorme steun, ze nam veel zorg van ons uit handen door veel zaken te regelen o.a. met de natuurbegraafplaats de Maashorst maar ook met de AMC foundation.
  Ook in de voorbereiding van de afscheidsdienst, kwam ze met goede suggesties. Het was mede daardoor een erg mooie en indrukwekkende uitvaart. In haar inleidende toespraak hoorden we ook weer de betrokkenheid naar mijn vrouw en ons.
  Ook na de uitvaart heeft Stefani nog regelmatig contact met mij onderhouden. Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht maar wel erg fijn vond.
  Dankzij de warmte en empathie van Stefani kijken we nu terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Ik kan Stefani zeer aanbevelen.

 20. Saskia Vervoort

  Stefani heeft van begin tot eind voor een onvergetelijk afscheid gezorgd voor mijn man. Je bent als een geliefde overlijdt zo emotioneel en kwetsbaar en dat heeft Stefani fantastisch opgevangen en begeleid. Van het verzorgen, het regelen en uitvoeren van meer praktische dingen tot de uitvaart zelf, ik had me geen beter iemand kunnen wensen om ons daarbij te helpen. Met al haar ervaring denkt ze mee in het proces, komt met waardevolle aanvullingen en ideeën en dat alles met veel geduld en warmte. Hierdoor kijk ik, ondanks het verdriet, terug op prachtige dag.
  Dank je wel voor je lieve steun Stefani, je bent een bijzonder mens!

 21. Paul Pubben

  Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. Ze is zelf opzoek gegaan naar begrafenisondernemingen waar door ze uitkwam bij Hommage-uitvaarten. Wij hebben Stefani uitgenodigd voor een gesprek, want je wil wel van te voren weten of het klinkt met een uitvaartonderneming.
  Wij kwamen er al snel achter dat Stefani een fijne, warme en persoonlijke aanpak heeft. Dit sprak ons erg aan mede doordat mijn vrouw pas 33 was. Bij het eerste gesprek waren de kosten voor al vrij duidelijk omdat ze 1 standaard tarief heeft. In de loop van een paar maanden is Stefani diverse keren op de koffie geweest om over onze wensen te praten en gaf ze goede ideeën. Mede hierdoor is mijn vrouw niet gecremeerd maar begraven op een natuurbegraafplaats. Een plekje die ze zelf heeft mogen uitzoeken. Hier waren wij nooit op uitgekomen als Stefani er ons niet op had gewezen.
  Na het overlijden van mijn vrouw heeft Stefani met aandacht, geduld en proactief de ceremonie en uitvaart mee voorbereid en uitgevoerd. Hier bij heeft ze de wensen van mijn vrouw gevolgd en rekening gehouden met de aanwezige kinderen. Het was een erg mooie en indrukwekkende uitvaart.
  Hierna heeft Stefani nog contact met mij onderhouden wat ik persoonlijk erg fijn vind.
  Stefani Bedankt voor alles.

 22. Herman Mertens

  Tot wij Hommage, in de persoon van Stefani de Bie, leerden kennen, waren onze ervaringen met begrafenisondernemingen
  niet onverdeeld positief. Je kreeg het gevoel dat de dingen binnen een bepaalde tijd afgehandeld moesten zijn; zakelijk, onpersoonlijk.
  Met Stefani ontmoetten we iemand die betrokken, empatisch was, maar ook efficiënt en “to the point”. Ze gaf ons de tijd en de rust om tot beslissingen te komen, kwam met waardevolle suggesties en haar inleidende toespraak tijdens de afscheidsdienst sloot perfekt aan bij de sfeer die we zochten.
  Dus namens mijn familie: dankjewel Stefani voor een warme herinnering.

 23. Stefani van Hommage uitvaarten heeft de begrafenis van mijn moeder op en top laten verlopen. Mijn dank daarvoor. de tijd, voor; tijdens en na een overlijden is een erg zware tijd, waarbij het van belang is, dat iemand met kennis en kunde de regie van het regelen uit handen neemt. Er was een goede begeleiding bij en voor het nemen van moeilijke beslissingen. Beslissingen, waar je niet lang de tijd voor kunt nemen helaas. de bereikbaarheid was goed. De kennis was goed en de warmte, die noodzakelijk is voor een nabestaande, om door deze eerste periode heen te komen, was bovenmatig aanwezig. Stefani, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *