Kosten Uitvaart

Een stijlvol eerbetoon is wat Hommage Uitvaarten voor u of uw dierbare wil verzorgen, altijd passend bij uw budget. Onze dienstverlening voor de gehele organisatie en onze 24/7 bereikbaarheid voor u kost € 2.195,- . Dit bedrag omvat de gehele organisatie van het afscheid van A tot Z. Uiteraard ligt dit bedrag lager als u slechts een deel van onze dienstverlening nodig heeft, dit wordt meteen na het eerste gesprek met u gecommuniceerd. Ook voor kerkelijke uitvaarten geldt een ander tarief, omdat de ceremonie dan in handen van de kerk is: € 1.885,-. U krijgt op heel korte termijn een begroting, bij Hommage Uitvaarten komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij géén financieel belang bij alle keuzes die u maakt. 

De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen tussen de € 5.000,- en de € 8.500,-. Hier kunt u meer lezen over alle kostenposten van een afscheid: 

https://hommage-uitvaarten.nl/kosten-veelgestelde-vragen/

Graag willen wij u vooraf informeren over de kosten van een uitvaart. Afhankelijk van uw wensen wordt een afscheid persoonlijk en bijzonder gemaakt. De een wil een sober afscheid, de ander een groots samenzijn. Hommage past de dienstverlening en daardoor ook de kosten van de uitvaart aan uw wensen aan.

Wenst u meer informatie over de verschillende vormen van dienstverlening die Hommage Uitvaarten aanbiedt of de kosten van een uitvaart? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het personaliseren van een afscheid? Neem contact met ons op via 0616698767 of vul het contactformulier in.