Kosten Uitvaart

De een wil een sober afscheid in intieme kring met zelf geplukte bloemen, het eigen busje als rouwauto en drinkt thuis koffie. 

De ander wil een groots samenzijn met veel genodigden, uitbundige aankleding, exclusieve catering en live muziek optreden.

Een stijlvol eerbetoon is wat Hommage Uitvaarten voor u of uw dierbare wil verzorgen, altijd passend bij uw budget. We passen onze dienstverlening aan uw wensen aan. U krijgt op heel korte termijn een begroting, bij Hommage Uitvaarten komt u nóóit voor verrassingen te staan. Daarnaast hebben wij géén financieel belang bij alle keuzes die u maakt. 

De gemiddelde kosten van een uitvaart liggen tussen de € 5.000,- en de € 9.000,-. Hier kunt u meer lezen over alle kostenposten van een afscheid: https://hommage-uitvaarten.nl/kosten-veelgestelde-vragen/

 

Wenst u meer informatie over de verschillende vormen van dienstverlening die Hommage Uitvaarten aanbiedt of de kosten van een uitvaart? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het personaliseren van een afscheid? Neem contact met ons op via 0616698767 of vul het contactformulier in.