Hommage Excellent

Een exclusieve uitvaartceremonie? Hommage Excellent organiseert een onvergetelijk eerbetoon. Alles is mogelijk. Een bijzondere locatie, uniek vervoer van de overledene, heerlijk eten en livemuziek. Een stijlvol afscheid zoals u dat wenst.

Hommage Excellent werkt samen met gerenommeerde partners. Samen met De Heeren van Vonder en BYLEI biedt Hommage Excellent exclusiviteit. Groots opgezette uitvaarten, geheel naar uw wens en tot in de puntjes verzorgd.

De Heeren van Vonder

De Heeren van Vonder kenmerken zich door creativiteit en prachtig design waarbij het draait om schoonheid en uitstraling. Ze verzorgen een passende en prachtige vormgeving voor al het rouwdrukwerk. Een tastbaar, emotioneel nalatenschap? Dat kan. De Heeren van Vonder vertellen op unieke wijze persoonlijke levensverhalen. In bijvoorbeeld een boek of een documentaire. Als eerbetoon, maar ook als inspiratie voor anderen zodat tradities voortleven en herinneringen niet verloren gaan.

‘Story of life’

Als je je levensverhaal kunt vertellen met hart voor jezelf, met humor en als je het drama kunt overstijgen, dan ben je rond. Dan kun je je wijsheid doorgeven.

www.storyoflife.nl

BYLEI

BYLEI is gespecialiseerd in het organiseren van luxueuze en hoogstaande gelegenheden.

Uw afscheid, speciaal en onvergetelijk. Een waardevolle beleving voor de allerwarmste nabestaanden en belangrijkste relaties. Aangekleed en vormgegeven passend bij u en uw levensverhaal.

Groot of klein, thuis of op een bijzondere locatie, wij organiseren een onvergetelijk eerbetoon.

Hierin ligt onze expertise en passie.

www.bylei.com

Wanneer u gebruik maakt van de specialistische diensten van Hommage Excellent in samenwerking met de Heeren van Vonder en BYLEI ontvangt u maatwerk. Voor het inventariseren van uw wensen nemen wij ruim de tijd. Wij houden rekening met gebruiken en gewoontes en organiseren een uniek en stijlvol eerbetoon. Wij bieden exclusiviteit, speciaal voor u.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking met Hommage Excellent. Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden van ‘story of life’ van de Heeren van Vonder of de organisatie van een geheel verzorgde afscheidsdienst van BYLEI volgt er een kennismaking met deze partners. Hommage Excellent blijft uw aanspreekpunt. Optimale dienstverlening met slechts één contactpersoon.

Uw wens is ons streven. Hommage Excellent, De Heeren van Vonder en BYLEI, wij zijn er voor u en de organisatie van een exclusief eerbetoon.