Wie is Stefani?


Mijn naam is Stefani zonder e.

Mijn verhaal begon 25 jaar geleden. Als spoedeisende hulp-verpleegkundige kwam ik regelmatig in aanraking met overlijden en voelde ik me erg betrokken bij nabestaanden. Ik bood ondersteuning bij gevoelens van angst, radeloosheid en verdriet; ik was erbij als de wereld stil leek te staan.

Met functies als Hoofd Afdeling Chirurgie, Wensvervuller bij de Make a Wish foundation, psychosociale hulpverlener bij Slachtofferhulp, begeleider bij Wensambulance, verpleegkundige terminale thuiszorg en trainer “omgang met dementie”, heb ik mijn rugzak verder gevuld met ervaring. De overstap maken naar de uitvaartzorg was voor mij een lang gekoesterde wens.

Met 25 jaar ervaring in de zorg voor (terminale) patiënten en de begeleiding van hun naasten heb ik een mooie staat van dienst opgebouwd. Alle kennis, ervaring en passie neem ik mee in mijn werk als uitvaartondernemer. 

Wie is Elly?

Mijn naam is Elly Hermans-Kriebel.

Ik ben geboren in Ospel, op 23-12-1970. Ik ben getrouwd met Jim Kriebel en woon sinds tien jaar in Waalre. Ik heb de kunstacademie succesvol afgerond, met specialisatie Schilderkunst.,

Ruim acht jaar heb ik een atelier gerund waar ik schilderworkshops gaf, o.a. voor mensen die terminaal waren en samen met het gezin een herinneringsdoek wilden maken of gezamenlijk met familie de deksel van de kist beschilderen. Bijzonder om zo’n workshop te mogen verzorgen.

Al deze jaren veel geleerd over Schilderkunst, geleerd over het Leven en de Kunst van het Leven.
Worsteling van heftig en mooi, tegelijkertijd!
Helaas heb ik al van een aantal lieve mensen afscheid moeten nemen. Deze  uitvaarten heb ik allemaal mede georganiseerd.

Na het overlijden van mijn moeder werd de drang om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen in de uitvaartbranche steeds intenser.
Na oriëntatie stuitte ik op een advertentie die mij als kunstenares meteen aansprak. Een mooie ballerina, de stervende zwaan, en een mooi logo. Stefani en ik bleken een hele fijne connectie te hebben en elkaar goed aan te kunnen vullen.
Met veel enthousiasme ben ik na onderwijs en een inwerktraject gestart als uitvaartverzorger bij Hommage Uitvaarten.
Een stijlvol eerbetoon voor elk mens, uniek en bijzonder, dat te realiseren past me helemaal.

Als ik omhoogkijk naar de sterren, knipoogt er altijd eentje terug.

Dank je, mam.