Uitvaart vooraf regelen

Bij het krijgen van een slechte diagnose staat Hommage Uitvaarten voor u klaar. Misschien voelt u zich kwetsbaar, bent u bang en maakt u zich zorgen over het naderende afscheid. In uw situatie hebt u wellicht veel vragen. Lees meer over hoe wij samen uw uitvaart vooraf regelen.

De stappen na overlijden

Na het overlijden van een naaste is er géén reden om overhaast te handelen. Wanneer u zover bent kunt u het overlijden melden door contact op te nemen met de dienstdoende arts Wanneer de arts is geweest en u de papieren heeft ontvangen neemt u contact op met Hommage Uitvaarten: 06-16698767. Natuurlijk is dit mogelijk op elk moment van de dag én nacht.

Altijd verzekerd

Ongeacht waar en of u verzekerd bent, u kunt altijd bij Hommage Uitvaarten terecht. Bij het melden van overlijden is het niet noodzakelijk contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij. Omdat Hommage Uitvaarten geen hoge overheadkosten heeft bij een uitvaart, bent u doorgaans veel goedkoper uit dan bij uw verzekeringsmaatschappij.

Mijn verhaal begon 25 jaar geleden. Met functies als spoedeisende hulp-verpleegkundige, Hoofd Afdeling Chirurgie, Wensvervuller bij de Make a Wish foundation, psychosociale hulpverlener bij Slachtofferhulp, begeleider bij Wensambulance, verpleegkundige terminale thuiszorg en trainer ‘omgang met dementie’, heb ik mijn rugzak verder gevuld met ervaring. De overstap maken naar de uitvaartzorg was voor mij een lang gekoesterde wens. Met 25 jaar ervaring in de zorg voor (terminale) patienten en de begeleiding van hun naasten heb ik een mooie staat van dienst opgebouwd. Alle kennis, ervaring en passie neem ik mee in mijn werk als uitvaartondernemer.

WE STELLEN ONS AAN U VOOR

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Mijn man is op 28 december 2018 overleden na een lang ziekbed. In november hebben wij het eerste contact gehad met Stefani. Mijn man heeft daardoor mee kunnen denken over het afscheid. We hebben dat als héél waardevol ervaren. Na het overlijden heeft Stefani samen met mijn 2 zonen van 18 en 21 jaar voor een onvergetelijke afscheid van Gert gezorgd. Alles klopte! We zijn haar enorm dankbaar!

Esther van den Hurk-Souchon

Mijn vrouw was ongeneeslijk ziek. Ze is zelf opzoek gegaan en kwam uit bij Hommage Uitvaarten. Wij kwamen er al snel achter dat Stefani een fijne, warme en persoonlijke aanpak heeft. Na het overlijden van mijn vrouw heeft Stefani met aandacht, geduld en proactief de ceremonie en uitvaart mee voorbereid en uitgevoerd. Het was een erg mooie en indrukwekkende uitvaart.Hierna heeft Stefani nog contact met mij onderhouden wat ik persoonlijk erg fijn vind. Stefani Bedankt voor alles.

Paul Pubben

Mijn vader overleed. Kort na het overlijden denk je: Help! er moet een begrafenis worden georganiseerd. Mijn zus Rudy had Stefani een keer ontmoet. Toen we een keuze moesten maken voor de begrafenisondernemer dacht ze onmiddellijk aan Stefani. De keuze bleek een schot in de roos! Stefani dacht aan zaken waar we niet bij stil zouden hebben gestaan. Ze gaf dan ook altijd de verschillende keuzemogelijkheden aan en liet ons dan kiezen. Ook bleef ze altijd kalm, was meer dan attent en bijzonder betrokken. Stefani is een perfectionist op een prettige manier en heeft een geweldig organisatietalent. Kortom: als je het vak van uitvaartondernemer uitvoert op de wijze waarop Stefani dat doet dan moet het een dankbaar vak zijn!

Hans Jansen

In een moeilijke tijd als een overlijden heb je iemand nodig die je begrijpt, met je meedenkt, en als je het even niet meer weet een helpende hand biedt, maar dat niet alleen, een luisterd oor, dat is in zo’n tijd ook fijn, iemand die luistert naar je verhalen over de overleden persoon, nou dat is Stefani, woorden komen terug in haar openingswoord en afsluitwoord, op dat moment denk je, wow ze heeft echt naar mijn verhaal geluisterd. Dag en Nacht staat ze voor je klaar. Ze is heel meelevend en begripvol. Ook na de crematie, ze staat nog steeds voor me klaar en toont interesse, niet alleen in mij maar ook in mijn kinderen en in de zaak rond om de doodsoorzaak. Hommage uitvaarten is echt aan te raden, ze is heel persoonlijk gericht, helpt waar nodig, en is niet zo standaard. Toppertje!

Nancy Pudelko